跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0509 閒聊地帶--PART 7

LongYin 寫道:
邊個叫你唔勤力讀書。 [quote]
smallrain 寫道:
你地有無搞錯呀!
咁快開part 7,叫人地點溫書呀!
:-( :-( :-(
[/quote]

我成個月無返學,邊追得切喎! :-( :-(
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

kitna 寫道:
me too
長期睡眠不足,e生話我間中頭暈就係咁原因,但無計

小雨,jolo,
上次講左話你地入tko我請食飯,所以你地呃使比番我啦
[quote]
LongYin 寫道:
習慣左無乜野,又初生都而家都係咁上下,
最緊要每星期六可以俾我瞓番個幾鐘頭晏覺充下電就無問題。 [quote]

嗯!
好似係喎!
寶貝彤彤及欣欣 !

男爵府

小心成日缺課-->被踢出校
我要閃啦~去返工~
聽朝見
[quote]
LongYin 寫道:
邊個叫你唔勤力讀書。 [quote]
你地有無搞錯呀!
咁快開part 7,叫人地點溫書呀!
:-( :-( :-(
[/quote]

我成個月無返學,邊追得切喎! :-( :-( [/quote]

翡翠宮

好媽媽勳章

我都想 瞓番個幾鐘頭晏覺充下電 呀 ........ :-( :-(
由泡菜出世到依家, 每朝未試過遲過 7:30 起身, 未試過早過 12:00 訓, 從未訓過 晏覺... 每晚泡菜嘈幾次, 加埋自己起幾次身睇佢.... 好殘呀 ~~~~~

[quote]
LongYin 寫道:
習慣左無乜野,又初生都而家都係咁上下,
最緊要每星期六可以俾我瞓番個幾鐘頭晏覺充下電就無問題。 [quote]

大宅

彤彤有便秘呀! :-( :-( :-(
佢又唔肯飲水,點算呀? :-( :-( :-(

佢d便便有時隔兩日,有時隔三日,最利害試過隔成五日咁耐,呵既時候谷到塊面紅晒,試過兩次係谷到好耐,都呵唔到便便,係上海試過呵到喊,我都跟埋佢喊!:-( :-( :-(
我駛唔駛帶佢睇醫生呀? :-( :-( :-(
寶貝彤彤及欣欣 !

禁止訪問

睛靈勳章

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

applecarey:
粟米紅蘿白水我好早都試過煲比彤彤飲,佢都好鍾意。
係上海既時候,我日日煲梨水比佢飲,但佢d便便都唔係好靚。
寶貝彤彤及欣欣 !

子爵府

改用甘筍代替紅蘿蔔會更好。
由其係轉左飲2號奶粉,更加要飲。
applecarey 寫道:
小雨

我蘋果仔都試過咁
我自己煲D粟米紅蘿白馬碲 (馬碲甜甜的)水比BB飲
佢好鐘意飲
之後就無便秘了[quote]
彤彤有便秘呀! :-( :-( :-(
佢又唔肯飲水,點算呀? :-( :-( :-(

佢d便便有時隔兩日,有時隔三日,最利害試過隔成五日咁耐,呵既時候谷到塊面紅晒,試過兩次係谷到好耐,都呵唔到便便,係上海試過呵到喊,我都跟埋佢喊!:-( :-( :-(
我駛唔駛帶佢睇醫生呀? :-( :-( :-(
[/quote]

大宅

LongYin:
甘筍係唔係類似好細舊既紅蘿蔔仔?
寶貝彤彤及欣欣 !

子爵府

係呀.... 係健康院d 姑娘教架。
LongYin:

大宅

BB食得木瓜蓉未呀?
寶貝彤彤及欣欣 !

翡翠宮

好媽媽勳章

甘筍, 即係 supermarket 一袋袋果 d ??? 比紅蘿蔔細 dd ..
有咩分別呀 ???

LongYin 寫道:
係呀.... 係健康院d 姑娘教架。[quote]
LongYin:
[/quote]

大宅

LongYin 寫道:
係呀.... 係健康院d 姑娘教架。[quote]
LongYin:
[/quote]

Thanks!
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

甘筍係唔甜d架?
寶貝彤彤及欣欣 !

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

applecarey:
今日整左木瓜雪耳糖水,諗住整d木瓜蓉,加落去米糊度比彤彤試下。
寶貝彤彤及欣欣 !

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

彤彤係為食妹,乜都鍾意食!
寶貝彤彤及欣欣 !

子爵府

你落左冰糖整糖水呀?
煲甘荀粟米馬蹄水果陣,你可以加d 意米一齊煲,
可以去濕。
佢地話bb 飲就用甘荀,大人飲就可以用紅蘿蔔。
我而家都有俾木瓜或者香蕉蓉俾朗言食,
不過香蕉會俾少d,怕野痰。
applecarey:
今日整左木瓜雪耳糖水,諗住整d木瓜蓉,加落去米糊度比彤彤試下。

首頁

尾頁

跳至