自由講場

跳至

首頁
45678...12

尾頁

水晶宮

引用:樓主澄清要求的是刪文,恕這是不能,現重開

原帖由 edea 於 13-05-11 發表
樓主澄清要求的是刪文,恕這是不能,現重開主題。
初初以為係膠post , 而家睇應該真係乜人都有

翡翠宮

好媽媽勳章

引用:樓主澄清要求的是刪文,恕這是不能,現重開

原帖由 edea 於 13-05-11 發表
好忙喎。𠆢

別墅

edea 發表於 13-5-11 22:21
唔好意思, 溝通上出咗少少問題. 起初因為卜x同東南x北的原故, 唔知邊度出問題才要求整編刪去, 刪了後又將佢post返出嚟. 可能版主你睇到之前個要求所以就關上.

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

回覆:今日響百佳唔見咗個女, 百佳職員完全唔提供協助.

痴痴地,人地返工唔係幫你搵仔

---生命無價,請支持領養---

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

你話個實q癈 但你e個呀媽仲癈 一齊推車我覺得唔係大問題 我都會咁做 但一定唔會由佢自己一個推仲走左去 個百街咁多人你有無諗過個小朋友會控制唔到架車撞到人 唔係老憑比人撞到見對方小朋友就算數 我會鬧佢呀父母點解唔睇實個小朋友由佢撞黎撞去 仲有咁多小朋友鬼知邊個係你個女 自己好好睇實自己既小朋友 唔係第時唔見左怪得邊個 你只可以怪你自己太大安指意

子爵府

樓主都好有責任啫!仲賴人……:;pppp:

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

又開番

別墅

小豬澄 發表於 13-5-11 22:45
你話個實q癈 但你e個呀媽仲癈 一齊推車我覺得唔係大問題 我都會咁做 但一定唔會由佢自己一個推仲走左去 個 ...
我同佢一齊推車, 又點由得佢周為走呢? 講第三次, 係佢因為以為有米奇嘢睇所以突然間走咗去. 我雙手係因為要拉住架車怕佢撞到人所以反應唔切比佢走咗. 當時好多人所以佢行到我行唔到.

要求職員只係想佢哋留意吓啲出入口, 算係想佢幫個忙, 留意吓, 原來係唔得既.

子爵府

引用:唔見女又關人事?你做人亞媽明知多人就拖實

原帖由 callymum 於 13-05-11 發表
唔見女又關人事?你做人亞媽明知多人就拖實小朋友啦!!!

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:Quote:小豬澄+發表於+13-5-11+22:45+你話個

原帖由 aldred 於 13-05-11 發表
我同佢一齊推車, 又點由得佢周為走呢? 講第三次, 係佢因為以為有米奇嘢睇所以突然間走咗去. 我雙手係因為 ...
你都識講好多人,仲比個女玩購物車好嘢!

---生命無價,請支持領養---

禁止訪問

侯爵府

點解咁多人會覺得樓主抵死,唔抵幫?3歲小朋友突然棄車而走,樓主反應唔切追唔到,搵人幫下姐,洗咩鬧到咁盡…竟然仲有人答你唔見女關人乜事,點解要幫你,又或者都幫你叫佐咪啦,仲想點之類…真係好恐怖…希望大家係因為樓主段野態度同有講粗口問題先會咁講la…

侯爵府

引用:Quote:小豬澄+發表於+13-5-11+22:45+你話個

我同佢一齊推車, 又點由得佢周為走呢? 講第三次, 係佢因為以為有米奇嘢睇所以突然間走咗去. 我雙手係因為 ...
明白你感受,搵返阿女就好了

禁止發言

別墅

麻煩各位睇返一樓既回應.

男爵府

其實除左出廣播,個保安仲可以點幫你?佢無責任幫你搵女架wo,,唔通百佳落閘唔比人出入呀?

禁止訪問

子爵府

引用:我寫卜X+同+SITE+既中文東南X+北都算係粗口

我寫卜X 同 SITE 既中文東南X 北都算係粗口, 咁我以後會留意用字.
我今日先知site既中文係西

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+aldred+於+13-05-11+發表我寫

原帖由 june25 於 13-05-11 發表
我今日先知site既中文係西
me too

首頁
45678...12

尾頁

跳至