自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:荃灣悦来商場奇x天地男職员趕客人走!

男爵府

返大陸行

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

我女未足2歲,出街拎人地嘢,我一句put it back佢就放返去,重要搵返同一個位放,唔會亂放!睇下你點教啫

momomoie    發表於 13-8-23 14:24

禁止訪問

男爵府

ayya 發表於 13-8-23 11:13
未去这間店時,已听聞这间店的男職員态度好差。不過今次亲眼見到店舖職員趕客走,平生還是第一次。話說我 ...
樓主是香港人嗎? 簡體字

男爵府

你個孫同你個仔一樣大

hin080908  好問題  發表於 13-8-23 14:21

水晶宮

2018復活節勳章

引用:我女未足2歲,出街拎人地嘢,我一句put+it+

原帖由 tc001039 於 13-08-23 發表
我女未足2歲,出街拎人地嘢,我一句put it back佢就放返去,重要搵返同一個位放,唔會亂放!睇下你點教啫

...
佢地吾會講英文架,佢地最鐘意大聲叫《幹你×》架咋

禁止訪問

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 ayya 的帖子

成堆簡體字真係睇死人…掂完野梗係放返原位啦!唔關年齡問題…你自己都有責任睇返個小朋友

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

禁止訪問

已刪除用户

侯爵府

前日先同阿囡去買嘢,真係好多B6小朋友走嚟走去,啲家長又唔理,我囡睇完摸完玩過都會自己擺返好啦,睇下個家長有冇教佢啫,我俾完錢,個收銀姐姐仲送咗Diy玉米片俾阿囡玩

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

哦!系呀

我為貓狂

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

引用:咦咦咦……兩年前先開刀生第一胎,甘快有孫

原帖由 namibb 於 13-08-23 發表
咦咦咦……兩年前先開刀生第一胎,甘快有孫喇?
兩年前先我第一個,,,唔通契孫?

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+namibb+於+13-08-23+發表咦咦

原帖由 yiqiyihui 於 13-08-23 發表
諗諗下.. 都唔一定講大話
會唔會係果d後生大陸女人嫁落嚟俾個香港阿伯.. 阿伯都仔大女大.. 所以D孫仔同自己 ...
明白

男爵府

回覆:i.love.baby 的帖子

咪係

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+namibb+於+13-08-23+發表咦咦

原帖由 falalala 於 13-08-23 發表
兩年前先我第一個,,,唔通契孫?
樓主, 膠味太重, 重作!!

子爵府

你之前個post先話生咗兩年,咗快有孫btw我一向教小朋友入任何商店都眼看手勿動,除非真係睇啱要買或唔知咩嚟先會攞起/攞嚟研究仲有,呢到係香港你出兩個post,兩個都係投訴,唔怪得香港係投訴之都

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

iamlonelypig 發表於 13-8-23 11:23
OH~~~
可能佢地只歡迎香港人

咁奇? 果然係奇X天地

首頁
45678...11

尾頁

跳至