跳至

首頁

尾頁

別墅

大家有無興趣趁聖誕假出嚟聚下?

複式洋房

我都有興趣一齊出嚟玩下呀...不過近排老公唔得閒,下次gathering希望你地預埋我地Chow's Family la!

洋房

For Chapman

Chapman ma i was pm u pls send it

複式洋房

Chapman媽及各位
真係唔好意思,因為臨時有事,今個禮拜日黎唔到。本來諗住可以大家見見面的,唯有下次囉~~ 希望你地玩得開心d啦:D

大宅

今次有好多人都唔得閒, 可能太 rush la ...又臨近 holiday...
所以只係一個小小 gathering
下次我哋早D攪, 希望見到你哋 la:mrgreen:

別墅

我都好想 join, 不過果日唔得閒, 希望下次 join 到, 和大家的BB見面

子爵府

chapman ma,

我果曰黎唔到,唔好意思

大宅

Hi chapman媽,

Please check email

大宅

chapman ma.
Thanks you !!

複式洋房

同意,多謝 chapman ma!
我都好想同各位媽媽聚下、交流下,但16/12我老公唔得,所以我下次先參加啦~

原文章由 Christyc 於 07-12-4 13:28 發表
Chapman ma: 眞係唔該哂你呢個攪手 la, 情況如何呀?
我一定會到 ka 放心!
到時有咁多BB一定好開心, 媽咪爹哋又可以交流下..:mrgreen:

下一次我哋可以攪新年團拜, then 半歲生日會, 早D攪, 希望多D人可以參加: ...

大宅

Chapman ma, please check mail

[/url]

男爵府

Bellnyky, Tzechingmama, Christy and Angelar,
Please check e-mail.

Cheers,
Chapman Ma

男爵府

如寶媽,
Its Ok. See you next time.

Cheers,
Chapman Ma
原文章由 如寶媽媽 於 07-12-6 16:24 發表
Chapman媽: 真係好對唔住呀 ,今次我唔黎得呀,因為我漏左風聲俾99知道,佢唔俾我地去呀,佢話BB太細,起碼要到3個月先出得街喎!其實我好期待見到咁多BB架,加上上次gathering我又無參加,好想今次出黎!我下次一定會 ...

別墅

Chapman媽: 真係好對唔住呀 ,今次我唔黎得呀,因為我漏左風聲俾99知道,佢唔俾我地去呀,佢話BB太細,起碼要到3個月先出得街喎!其實我好期待見到咁多BB架,加上上次gathering我又無參加,好想今次出黎!我下次一定會參加架!

大宅

Is it still going on?

大宅

chapman...
我已經email左比你啦

原文章由 chapman媽 於 07-12-3 12:20 發表
Dear all,
首先要講聲唔好意思, 因為我一向都只係享受其他媽咪既辛苦安排(gathering), 今次係我既第一次, 所以有好多野都搞得唔好, 我見其他既聚會, 佢地會成個月前安排, 今次趕X'mas, 真係時間 ...

男爵府

我個日唔得呀,我都好想去,希望下一次去到...
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

大宅

Chapman ma: 眞係唔該哂你呢個攪手 la, 情況如何呀?
我一定會到 ka 放心!
到時有咁多BB一定好開心, 媽咪爹哋又可以交流下..:mrgreen:

下一次我哋可以攪新年團拜, then 半歲生日會, 早D攪, 希望多D人可以參加

原文章由 chapman媽 於 07-12-3 22:00 發表
當然唔介意啦, and thanks very much for your advice, 其實我都知架, 因為我係0511參加party都係要先比錢, 不過諗住今次係大家第一次見同埋得好小人, 所以希望各位媽咪合作, 如果冇心去既就依家出聲囉...希 ...

大宅

chapman ma : 有無人覆你啊?咁我地個party 仲開唔開得成?

原文章由 chapman媽 於 07-12-3 22:00 發表
當然唔介意啦, and thanks very much for your advice, 其實我都知架, 因為我係0511參加party都係要先比錢, 不過諗住今次係大家第一次見同埋得好小人, 所以希望各位媽咪合作, 如果冇心去既就依家出聲囉...希 ...

男爵府

當然唔介意啦, and thanks very much for your advice, 其實我都知架, 因為我係0511參加party都係要先比錢, 不過諗住今次係大家第一次見同埋得好小人, 所以希望各位媽咪合作, 如果冇心去既就依家出聲囉...希望大家講個信字...Anyway, 真係好多謝你呀, 希望第時開party可以大家聚下啦
原文章由 SukiYau 於 07-12-3 21:32 發表
唔好怪我多事,不過如果唔收左$$既,我真係怕怕地d 媽咪會放飛機,收左$$佢地就要去,唔去就冇得退,咁樣我諗會對你好d,因為你都要對個場地交代架!希望你地睇完唔好介意,因為係我自己既意見黎既

...

首頁

尾頁

跳至