自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

屋企中。。

我。。老公呀,你去呀囝嗰堆野到,摷返佢個鬆 弛熊出嚟吖

佬。。冇喎(跟住我喺廁所塊鏡見住到佢去睇一睇,撩吓,就坐返梳化loop電話)

我。。有架,你搵多次!!

佬。。(再去撩撩撩,蘭花手兩隻手指咁撩),冇喎。。

跟住我洗完面行出去,摷兩摷,怒目相向

佢咔咔聲笑話,我以為呢隻係雞嚟㗎。。

講完。。

Iceheart    發表於 15-4-19 23:12
cherrie_q    發表於 15-4-19 20:43
偷懶喵星人  :lol:lol  發表於 15-4-19 18:27
falalala    發表於 15-4-19 18:11
車仔人    發表於 15-4-19 16:53
我愛我個囝,愛到變做鬼..

珍珠宮

伯爵府

引用:屋企中。。我。。老公呀,你去呀囝嗰堆野到,

原帖由 chelchel0126 於 15-04-19 發表
屋企中。。

係著住雞衫嘅鬆馳熊....... 證明男人幾睇外表呢...... (講笑啫)

子爵府

引用:haha,咁係咪男人對雞呢種生物敏感度高?咁

原帖由 耕田妺 於 15-04-19 發表
haha,咁係咪男人對雞呢種生物敏感度高?咁易見到雞?
講笑咋,吾好嬲呀
唔會嬲呀,不過佢真係眼中只有雞

侯爵府

2024年龍年勳章

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 chelchel0126 於 15-04-19 發表
屋企中。。

佢又錯唔哂wor

公爵府

我的育兒心得勳章

回覆:chelchel0126 的帖子

明明係熊仔

Everyday may not be good..but there is something Good in Everyday!

禁止訪問

珍珠宮

回覆:啲男人真係。。冇得救。。

haha,咁係咪男人對雞呢種生物敏感度高?咁易見到雞?
講笑咋,吾好嬲呀

複式洋房

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

屋企中。。

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

大宅

子爵府

引用:佢錯唔晒,係你冇講清楚……男人,就算你講

原帖由 fatchu@home 於 15-04-19 發表
佢錯唔晒,係你冇講清楚……

男人,就算你講得勁清楚佢都未必搵到!!
哈哈,最錯係鬆弛熊,扮到鬼5馬6

大宅

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

翡翠宮

佢錯唔晒,係你冇講清楚……

男人,就算你講得勁清楚佢都未必搵到!!

子爵府

侯爵府

引用:Quote:原帖由 calvin1230hk 於 15-04-19 發

但我已經決定咗今晚唔著飯

複式洋房

屋企中。。

算好啦你c6 ,佢肯去睇下,我c6 會不停反問我:邊度呀?咩黎架?幾大個?咩色架?要黎做乜呀?
佢已經成功用呢招令我唔會叫佢搵野

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

首頁

尾頁

跳至