自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

子爵府

快啲入嚟吹下水啦....

男爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-2-10 00:25 發表
各位姊妹, daddy mami,

我部機忽然又睇得返d留言啦!!!!!!

雖然呢個topic沉左低, 又好幾日冇人覆, 但我都係度作我回歸bk後第一個留言啦~~

想話呢, 我初二晚就開始作嘔反胃, 唔好以為我有左, 其實係病左, 食得油利 ...

希望你快d好番啦~~
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

子爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-2-10 00:25 發表

雖然呢個topic沉左低, 又好幾日冇人覆, 但我都係度作我回歸bk後第一個留言啦~~

想話呢, 我初二晚就開始作嘔反胃, 唔好以為我有左, 其實係病左, 食得油利 ...

小宝貝, 無見你上嚟一排, 因乜搞成咁, 不过5緊要, 最緊要你而家好返姐, 啲衰氣过晒架啦, 祝你同老公仔都身体健康, 樣樣順利啦.....
我地呢個topic, 無人入架啦, 所以我都5再係度留言啦, 如果想搵我傾計, 可以pm我, 或者我留我個facebook ac比你, 你add我啦, 因為近排多左用facebook呀....

珍珠宮

想話呢, 我初二晚就開始作嘔反胃, 唔好以為我有左, 其實係病左, 食得油利野多!冇計, 老公麻麻一番心意, 初一果日整左幾個煎堆, 名叫"石榴仔"諧音"細路仔", 祝我地快d生返幾個, 所以唯有食晒, 而且初一果日午餐同晚餐都係99度食齋, 好油, 初一當晚其實已經頂唔順, 但飲左d茶之後好左d, 就冇理到, 於是初二晚就發左出黎!

初二晚成晚訓唔著, 自己扣喉又嘔唔出, 但又勁想嘔, 初三朝去左睇醫生, 係醫生房度終於嘔左出黎, 仲連嘔3次!

當日食藥訓覺, 老公都一齊病左!
初四日頭好似好d, 就負責照顧老公啦, 點知初四當晚又訓唔著, 勁乾咳, 又氣喘, 心跳又快, 臨天光仲發冷!

於是初五一早就去左平時睇開的醫生度睇下咩事啦! (呢個醫生開d藥好夾我, 同埋呢個醫生一向睇開我老公成家, 我搬左入黎都一直睇佢, 不過佢初五先開診, 唔係我前幾日已經黎睇佢lu~)

入到去, 我行多步都氣喘得好西利, 好辛苦先講到野, 原來我發燒102度, 心跳每分鐘140下, 醫生即刻寫紙叫我入博愛急症照下肺同心電圖, 睇下咩事!

詳細唔講啦~(有排打!)
總之最後我入左醫院住左一晚! 原來係輕微肺炎, 真係唔明, 明明我由初二開始基本上已經全日留係屋企, 唔知d菌點入到黎架呢?

而我老公都係由初二開始病到而家, 佢雖然冇我咁嚴重, 但就手尾長過我!

各位, 我而家已經基本好返晒架啦~ 仲係有2聲咳, 不過由於呢次一病, 我就變左灰姑娘, 12點就要訓覺~ 所以打完呢幾個字, 我就要去訓囉~~

各位, 明天見!!

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

子爵府

原帖由 山SANDRA渣 於 09-2-2 13:07 發表
大家今年豐收嘛? (d 利是!!)

小左好多喎, 不过無所謂啦, 最緊要都係意頭姐....

男爵府

大家今年豐收嘛? (d 利是!!)
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

男爵府

原帖由 chinghomama 於 09-1-30 15:30 發表

bk既頂部有個搜尋架, 你打返我地個topic名咪搵到囉, 再係你係hello xxxx (你自己個用戶名), click入去, 就可以搵返你回复过既主題啦...

btw, 你5係買左煤菜咩.... ...

你上次叫我SET競價時段時, 我屋企個鐘原來慢左幾分鐘, 過左時間, 連競價都収左市.

之後本來休市前果日SET左價買媒菜架, 點知又唔到價...真係激死我......
皆さん、こんにちは......我係居住於日本的C9仔.
閒時鐘意炒下股, 上網shopping.
願望係提早退休唔駛做(即係C6發達)....發夢中.ハハハハ

子爵府

原帖由 yuet 於 09-1-30 16:21 發表

我尋日收市已經食左

我今日賣左5.84/斤喎....
本來想等佢6蚊先賣, 但咁啱今日又fri, 所以先賣咋....

大宅

原帖由 chinghomama 於 09-1-30 15:25 發表
嘩, 今日終於食左一歺好肥美既煤菜扣肉啦...

我尋日收市已經食左

子爵府

原帖由 mrsdoh 於 09-1-30 15:27 發表

嚟個POST又重見天日
恭喜. 恭喜
我又走寶.

bk既頂部有個搜尋架, 你打返我地個topic名咪搵到囉, 再係你係hello xxxx (你自己個用戶名), click入去, 就可以搵返你回复过既主題啦...

btw, 你5係買左煤菜咩....

男爵府

原帖由 chinghomama 於 09-1-30 15:25 發表

嚟個POST又重見天日
恭喜. 恭喜
我又走寶.
願望係提早退休唔駛做(即係C6發達)....發夢中.ハハハハ

子爵府

禁止訪問

子爵府

今日年初四, 祝大家都股場得意, 大獲全勝...

伯爵府

虎到金來勳章

新一年祝大家事事順景,身體健康,日日都開開心心,豐衣足食.

男爵府

原帖由 chinghomama 於 09-1-28 14:42 發表
我最想祝大家身體健康, 身體健康真係好緊要.....
因為我有個親戚, 大年初一見到佢, 佢已經確疹患上骨癌, 重要係擴散晒, 我真係好sad....
好好希望佢有機會好番.... (因為佢個孫女剛出世, 只得4 ...

一個人意志可以戰勝病魔.
希望上天能多給你親戚時間, 讓佢可以享受更多家庭的天倫之樂

子爵府

我最想祝大家身體健康, 身體健康真係好緊要.....
因為我有個親戚, 大年初一見到佢, 佢已經確疹患上骨癌, 重要係擴散晒, 我真係好sad....
好好希望佢有機會好番.... (因為佢個孫女剛出世, 只得4個月大)

男爵府

恭喜發財 身體健康 財源廣進 青春常註 丁財兩旺 步步高

若不是耶和華建造房屋,建造的人就枉然勞力;若不是耶和華看守城池,看守的人就枉然警醒。詩篇127:1

男爵府

原帖由 chinghomama 於 09-1-28 13:05 發表
今日初三, 祝大家新一年開開心心, 心想事成, 萬事如意, 大家都賺多啲.....恭喜恭喜.....

大家姐, 祝新年快樂, 今年賺多D

子爵府

今日初三, 祝大家新一年開開心心, 心想事成, 萬事如意, 大家都賺多啲.....恭喜恭喜.....

首頁
12345...13

尾頁

跳至