自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問今期萬寧抽到9%, 如要得到萬寧10%回贈再加hsbc9%回贈, 應該買幾多coupon先著數呀? thx!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

大宅

原帖由 minamina 於 11-2-2 21:30 發表

true

THX ONE MORE TIME

男爵府

原帖由 jackieman 於 11-1-31 19:42 發表

THX
I CAN HAVE $76[REFUND](hk bank&manning)
IS IT TRUE?

true

男爵府

全期$600, 定每星期$600
我覺得佢好多野都係貴, 只是一些公價奶粉一樣, 不過冇貨

大宅

原帖由 minamina 於 11-1-30 01:37 發表

$400可取到共19%回贈額,而$600就取盡萬寧額外果10%(即$60),而你今次只取到$40.
下次最紅優惠要再打電話登記及抽回贈率.

THX
I CAN HAVE $76[REFUND](hk bank&manning)
IS IT TRUE?

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 mankok 於 11-1-30 16:51 發表
優惠可唔可以買 MANNINGS CASH COUPON
可以
拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

男爵府

優惠可唔可以買 MANNINGS CASH COUPON
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

想話惠x成曰都話都無coupon賣

男爵府

原帖由 jackieman 於 11-1-29 11:04 發表
咁我係萬0買左400元貨
(用匯豐銀行卡抽到9%回贈)
咁萬0會否有10%回贈呢?
另匯豐是否只抽一次就以後都是9%回贈呢?

$400可取到共19%回贈額,而$600就取盡萬寧額外果10%(即$60),而你今次只取到$40.
下次最紅優惠要再打電話登記及抽回贈率.

男爵府

I don't think this is the best way coz' only 9% discount. Should buy $600 only per week. Then u'll get $54+60 refund (19% discount).

原帖由 bumblebee 於 11-1-27 18:52 發表
Mannings - Maximum rebate = $60, so you buy $600 coupon.

HSBC - if you get 9% rebate, maximum $200/week, so if you buy $2230, then you get $200 rebate.

In conclusion, to get the best rebate is to bu ...

伯爵府

原帖由 babyfei 於 11-1-29 11:09 發表
請問10%回贈係咪要萬0VIP先有架, 而家買COUPON 可以入埋會嗎?
買COUPON 唔可以入會

伯爵府

原帖由 jackieman 於 11-1-29 11:04 發表

大宅

如果我抽到8%,萬寧同百佳點用最抵?

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問10%回贈係咪要萬0VIP先有架, 而家買COUPON 可以入埋會嗎?

大宅

大宅

今日行左兩間都買唔到...

男爵府

唔知百老滙每星期最多回贈幾多呢?可以提供嗎?

禁止發言

大宅

Mannings - Maximum rebate = $60, so you buy $600 coupon.

HSBC - if you get 9% rebate, maximum $200/week, so if you buy $2230, then you get $200 rebate.

In conclusion, to get the best rebate is to buy $2230(HSBC 9%)+$600(Mannings 10%) , then you will get $200+$60 = $260 rebate (the max. per week)

One of the Mannings staff told me about this calculation.

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

唔系好明,一定要实$600先有10%rebate? 实$400有无10%回赠?

首頁

尾頁

跳至