自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可能我自己都有織手繩送比朋友(圖中是其中一條朋友post上fb),朋友欣賞我做嘅我會好開心, 講返Pandora事件,我覺得個男仔好慘,個女仔真係走寶,為咗一條手鏈而已,我自己都係港女(香港出世),都冇諗過買Pandora, 我自己唔識欣賞,希望個男仔加油,佢一定會搵倒一個陪佢食麥當當的好女仔

爆愛車縫作

男爵府

回覆:蜜棗 的帖子

正好反映價值觀唔同,勉強冇幸福。
樓主條鍊好靚,個金蝴蝶去邊度買㗎?

禁止訪問

子爵府

引用:正好反映價值觀唔同,勉強冇幸福。樓主條鍊

原帖由 maomama 於 15-03-04 發表
正好反映價值觀唔同,勉強冇幸福。
樓主條鍊好靚,個金蝴蝶去邊度買㗎?
淘寶

爆愛車縫作

大宅

我對pandora都冇興趣,但果男仔條手鏈感覺好求其

禁止訪問

回覆:Pandora事件

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

個男仔絛手鏈真是不敢

男爵府

我覺得送唔送pandora 唔係問題,問題係個男仔整果條又求其又核突,俾我都會嬲

Sami    發表於 15-3-5 17:53
家家公主    發表於 15-3-4 21:39

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:我覺得送唔送pandora+唔係問題,問題係個男

原帖由 alice06_hk 於 15-03-04 發表
我覺得送唔送pandora 唔係問題,問題係個男仔整果條又求其又核突,俾我都會嬲

...
Agree! 擺明玩嘢!

子爵府

我反而會拆咗兩個龍蝦扣,因為真係唔襯,用嚟做鎖匙扣,係審美方面的確係同真貨好大差距,不過心思我覺得有的,我見新聞講個女仔即刻講分手

爆愛車縫作

伯爵府

係有心既,織條手繩好過,呢條野带上手都會 手啦

wcpcelia    發表於 15-3-5 13:59

子爵府

引用:Quote:原帖由+maomama+於+15-03-04+發表正

原帖由 蜜棗 於 15-03-04 發表
淘寶
店名謝謝,剛剛想上淘寶買呢d diy手鏈夏天帶,噤岩就見到呢個post

子爵府

引用:Quote:原帖由 蜜棗 於 15-03-04 發表淘寶店

原帖由 小菲比 於 15-03-04 發表
店名謝謝,剛剛想上淘寶買呢d diy手鏈夏天帶,噤岩就見到呢個post

...
ok,你pm我,我比link你

爆愛車縫作

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

但我情願佢去深水埗買玻璃珠仔串俾我
加多句,第時有錢買條真既俾妳
都叫有誠意啲

呢條五金繩,好似有心玩分手咁.....

子爵府

引用:但我情願佢去深水埗買玻璃珠仔串俾我加多句

原帖由 mimokoala 於 15-03-04 發表
但我情願佢去深水埗買玻璃珠仔串俾我
加多句,第時有錢買條真既俾妳
都叫有誠意啲
不過講神似就佢整果條威也鏈神似啲,但你講果個都好好提議

爆愛車縫作

男爵府

引用:Quote:原帖由 mimokoala 於 15-03-04 發表

原帖由 蜜棗 於 15-03-04 發表
不過講神似就佢整果條威也鏈神似啲,但你講果個都好好提議
深水埗啲款其實都抄得幾似pandora

琥珀宮

畀面勳章

件事其實係咪真架?不講真條鏈又真係...... 寫張咭好過啦

伯爵府

引用:我對pandora都冇興趣,但果男仔條手鏈感覺

原帖由 鵝肝壽司 於 15-03-04 發表
我對pandora都冇興趣,但果男仔條手鏈感覺好求其
條友分明玩野既~笑死我~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

咁我覺得....唔送Pandora唔係問題....
完全送過第二樣野都得...

但係果個男仔送果D...根本就係玩野...
真係佢話乜都冇..只係食餐飯會重好果D囉...

首頁

尾頁

跳至