自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日上啦! 屯門巴倫紐戲院頭場 $25/位咋!
http://www.cel-cinemas.com/movieDetail.jsp

大宅

原帖由 candygirl 於 09-8-27 13:21 發表
今日上啦! 屯門巴倫紐戲院頭場 $25/位咋!
http://www.cel-cinemas.com/movieDetail.jsp

我幾個月前已經買左碟比呀女睇啦~都係$3x蚊咋
都係佢地3個配音...

男爵府

番皂碟????

原帖由 karilau 於 09-8-27 13:29 發表

我幾個月前已經買左碟比呀女睇啦~都係$3x蚊咋
都係佢地3個配音...
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 paltiBB 於 09-8-27 13:34 發表
番皂碟????

我3個月前買了一隻, DVD, $29, 正版嚟架, 都係佢哋配音。

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

出完碟先上畫, 仲會有有去睇嗎?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DEL

子爵府

原帖由 Giant 於 09-8-27 13:45 發表

我3個月前買了一隻, DVD, $29, 正版嚟架, 都係佢哋配音。

普通話定廣東話, 可否告知在那兒買, 因我囡都好鐘意, thx.

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

報章廣告話今日上映,我都想同亞b去看,
老番都出佐??
但係老番係咪沒有廣東話配音呢?

珍珠宮

畀面勳章

我O係大陸都買左, 係英語/粵語/英語 DVD, RMB 5咋, 晝質非常好. 仲有預告片+花絮!

大宅

原帖由 paltiBB 於 09-8-27 13:34 發表
番皂碟????

唔係老番嚟架~其實喜羊羊都係大6片咁可能係大陸正版~~有廣東話架都係原聲配音

大宅

原帖由 bbmuimui 於 09-8-27 13:55 發表

普通話定廣東話, 可否告知在那兒買, 因我囡都好鐘意, thx.

我係荃豐中心最低層買架一間買書o既 shop佢放係門口到買~不過就要3x蚊囉...

禁止訪問

大宅

Buy 2 tickets for this movie @TaiKooShing UA cinema --> get 1 bottle of Hei Sheep Sheep Shower Gel (500ml)

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

尋日朝買飛唔記得有沐浴露送 , 今朝睇早場前問售票員 , 佢話得 30 支 , 星期二有預售 , 一早派哂 , 都唔知真定假....

今朝睇左 , 黃宗澤配灰太狼配得好投入 , 有驚喜, 好抵死
我鍾意懶羊羊 , 好攪笑

反而林峯配喜羊羊 , 徐子珊配美羊羊 , 我覺得佢兩個配音配得好似唔係咁投入咁 , 好求其..

亞囡話好睇 , 好睇過 "沖天救兵"

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

復活節係大陸都買咗黎睇,不過就係普通話!還有出咗好多dvd,而且灰太郎和紅太郎有個仔,不過就全是普通話,好平o架400幾集價錢都係幾拾蚊人仔!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 bbmuimui 於 09-8-27 13:55 發表

有nicam架, 普通話同廣東話都有, 我響官塘裕民坊嗰間dvd舖買的, 得一間, 24小時架, 如果行到去大快活附近有條巷, 嗰間賣$19添咋, 不過就唔知係咪正版。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

del

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

del

公爵府

我上星期喺Tsuen Wan一間CD shop買咗,因closing down sale,$19咋,仲係亞仔揾到架.

子爵府

我C6尋日放工都買左返黎俾個囡, 個囡煲左成晚

首頁

尾頁

跳至