跳至

首頁

尾頁

子爵府

各位, 很久無出POST了, 由半歲生日會啦, 1歲生日會後都無乜攪過活動!

今年我地諗住攪個親子旅遊, 等小朋友親親大自然
希望你地呢次都齊齊參加啦!
人數: 每架旅遊巴 最多可以坐55人, 如果人多會開多架旅遊巴士!
日子: 選擇A - 4月2 日(FRIDAY)
選擇B - 4月3日 (SAT)
選擇C - 4月4 日兒童節) (SUN)

出席人數: ( 大 ) 大人 (預算價錢150-160)
( 小)小童 (預算價錢100以下)
( B) 3歲以下之幼童 (預算價錢50-60,因為旅遊巴公司話3歲以下小童就算唔食都要比返座位費用及買保險)

集合及解散地點: 九龍塘火車站

行程: 現在會首選去士多啤梨園, 午餐係食中餐, 跟住再去另一個景點 (叫緊旅行社比幾個地點選擇,唔好太辛苦我地的2歲BB)
(報完名的人麻煩PM我你的EMAIL.我再FORWARD張行程比你地看)
報名如下:

1) KK1979- CBA , 2 大 1B
2)

別墅

原帖由 kk1979 於 10-2-3 16:49 發表
各位, 很久無出POST了, 由半歲生日會啦, 1歲生日會後都無乜攪過活動!

人數: 每架旅遊巴 最多可以坐55人, 如果人多會開多架旅遊巴士!
日 ...

THANK YOU KK1979

Please count me in.

) KK1979- CBA , 2 大 1B
2) winkipinki68 - abc 2大1b

複式洋房

復活節- 親子旅遊 (1日團),有興趣就來報名啦

日子: 選擇A - 4月2 日(FRIDAY)
選擇B - 4月3日 (SAT)
選擇C - 4月4 日兒童節) (SUN)

出席人數: ( 大 ) 大人 (預算價錢150-160)
( 小)小童 (預算價錢100以下)
( B) 3歲以下之幼童 (預算價錢50-60,因為旅遊巴公司話3歲以下小童就算唔食都要比返座位費用及買保險)

集合及解散地點: 九龍塘火車站

行程: 現在會首選去士多啤梨園, 午餐係食中餐, 跟住再去另一個景點 (叫緊旅行社比幾個地點選擇,唔好太辛苦我地的2歲BB

)
(報完名的人麻煩PM我你的EMAIL.我再FORWARD張行程比你地看)
報名如下:

2) m-yee 日期冇所謂 2 大 1B

子爵府

) KK1979- CBA , 2 大 1B
2) winkipinki68 - CBA 2大1b
3) m-yee 日期冇所謂 2 大 1B

複式洋房

4) dorothywtc - CBA 2大1B

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

5) 紫冰 日期冇所謂 2大1B

大宅

5) 紫冰 日期冇所謂 2大1B6) dormom 日期應該無所謂... 2大1b

子爵府

原帖由 小樹怡 於 10-2-3 17:01 發表
請問行程時間會係幾多點到幾多點???

小樹怡, 行程係TAILOR MADE架. 我地報晒名有人數,佢再比幾個PLAN我地睇.同埋集合晒大家既意見, 再睇下幾點開始同走.因為玩FULL DAY我怕小朋友好累..
我自己本身想9AM-4AM

大宅

sorry, 打番靚d

6) dormom 日期應該無所謂... 2大1b

子爵府

多謝KK做搞手呀,我地一家都報名支持,有咩可以幫手就出聲啦,我就算幫唔到乜,但都仲有我老公啊!

7) yeeyeey2k - CBA, 2 大 1B

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

Mrs. Hamster,你去唔到都可以叫屋企人帶PHILIP仔出去玩啦.. 不過你咁大個肚都黎參加,真係多謝晒!

Yeeyee2K,你都就生得架WOR..你都來呀...好在我叫左旅行社唔好整海鮮餐咋..唔係你同MRS. HAMSTER都唔食得..
你地兩位大肚婆有無咩想食?我叫旅行社改菜單.

原帖由 mrs.hamster 於 10-2-3 17:26 發表
我4月尾due date,希望到時去到啦!因為生日party肯定去唔到啦~~

6) dormom ...

子爵府

小蚊,梗係要你幫下手啦, 你到時記住出黎幫手去旅行社傾行程呀..

原帖由 crazymosiquito 於 10-2-3 17:27 發表
kk, 有咩要幫手就出聲,盡量幫你!!

7 ...

複式洋房

milliechow 2A1B

子爵府

喂!查實我咩都ok ga,你地唔使特登就我改餐單喎^^
再者,Mrs. hamster到時就真係就生得喇,我都仲起碼有兩個月緩衝期啦。

原帖由 kk1979 於 10-2-3 17:35 發表
Mrs. Hamster,你去唔到都可以叫屋企人帶PHILIP仔出去玩啦.. 不過你咁大個肚都黎參加,真係多謝晒!

Yeeyee2K,你都就生得架WOR..你都來呀...好在我叫左旅行社唔好整海鮮餐咋..唔係你同MRS. HAMSTER都唔食得..
你地兩位 ...

子爵府

7) yeeyeey2k - CBA, 2 大 1B
8) 小樹怡-Only AB 2大1B
9) mrs.hamster - CBA, 2 大 1B
10) crazymosiquito - 1大1小