自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唔知大家細個做過咩低能事,
琴晚唔知點解沖沖涼唸返起都覺得好笑

1) 開著個石油氣爐,用一隻筷子,串條腸仔,係個爐上面燒,當BBQ,最終失敗

2) 見人地織冷衫好似好好玩,搵對筷子,再求奇搵條繩,係度扮織冷衫,穿黎穿去都唔知穿乜,失敗

3) 唔想返學,特登靜雞雞沖凍水涼,沖完仲唔著衫企係風扇前面吹,唸住整病自己,但唔知點解次次都失敗,鬼打咁精神

4) 覺得其它女同學點解白過自己咁多,忽然奇想,攞塊綠色個種白潔布黎沖涼,擦靚自己,當然最後都係失敗,搞到損鬼哂

男爵府

醒目開學勳章

第2,攞對筷子學織頸巾我係成功咗
原帖由 hoho0728 於 10-11-12 16:01 發表

1) 開著個石油氣爐,用一隻筷子,串條腸仔,係個爐上面燒,當BBQ,最終失敗

2) 見人地織冷衫好似好好玩,搵對筷子,再求奇搵條繩,係度扮織冷衫,穿黎穿去都 ...
:-P  :-P  :-P

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我覺得呢個好好笑
4) 覺得其它女同學點解白過自己咁多,忽然奇想,攞塊綠色個種白潔布黎沖涼,擦靚自己,當然最後都係失敗,搞到損鬼哂

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 hoho0728 於 12/11/2010 16:01 發表

4) 覺得其它女同學點解白過自己咁多,忽然奇想,攞塊綠色個種白潔布黎沖涼,擦靚自己,當然最後都係失敗,搞到損鬼哂...

諗起都覺得痛呀...
以前細個住船既,就成日呀哥,堂哥,姐偷隻船仔去游水,但游之前我地一定智去摘青提子食,而且仲當佢係氧氣咁,食一粒就潛入水中,但呢D提子係勁酸
而且最後我地番到去一定比人打.

複式洋房

我地以前住木屋架, 一放學就成班細路去路口個公園玩, 捉蝸牛,又試過係人地唔要既洗衣機入面養蝌蚪,仲有用d背心膠袋黎剪左下面變衫扮交通警察......

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我鐘意呢個topic...

細個試過為食,係米缸攞左個媽咪收埋的蘋果食,食左兩啖放返入去,後來俾媽咪發現,打左我一身...

亦試過食完香口膠無聊,將香口膠貼左係頭頂d頭髮度,點知攞唔返出黎,唯有用交剪剪左佢,結果有半年時間,影相都見到有堆短草係頭頂...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

同家姐打交
唔夠佢打
我就咬佢塞頭哥
點知咬甩左隻門牙
自己仲喊餐飽

複式洋房

你個香口膠事件, 我細妹又係試過, hahaha!~
仲有成日冇野食, 偷亞媽要黎煲湯d干瑤柱黎食, 有一日亞媽諗住拿出來煲湯發現少左好多,結果又係滕條蚊豬肉啦...

原帖由 Angel_BB 於 10-11-12 16:29 發表
我鐘意呢個topic...

細個試過為食,係米缸攞左個媽咪收埋的蘋果食,食左兩啖放返入去,後來俾媽咪發現,打左我一身...

亦試過食完香口膠無聊,將香口膠貼左係頭頂d頭髮度,點知攞唔返出黎,唯有用交剪剪左佢,結果有半年時間,影相都 ...

大宅

我細個都有偷干瑤柱食, 好似魷魚絲, 我仲會偷冰糖食

原帖由 樂燊媽咪 於 10-11-12 16:33 發表
你個香口膠事件, 我細妹又係試過, hahaha!~
仲有成日冇野食, 偷亞媽要黎煲湯d干瑤柱黎食, 有一日亞媽諗住拿出來煲湯發現少左好多,結果又係滕條蚊豬肉啦...

...

子爵府

1.裝呀婆沖涼~

2.泳池游水,見個救生員幾ok,於是整個出水芙蓉想比佢睇,點知一出水,件泳衣趺到落兩隻煎蛋下面,搞到露兩點~

諗到再打

大宅

講開香口膠, 我都有單低能嘢, 大約小一, 二時响學校食香口膠, 唔小心吞咗落肚, 我喊到九彩, 因為亞媽話香口膠唔可以吞, 吞咗落肚會痴住d腸, 會死架, 所以嗰刻我以為自己會死

禁止訪問

複式洋房

wakakaka, 我都有偷冰糖食呀, 仲有亞媽話要食哂d飯, 跟住佢就出左去, 我地黎手就倒哂d飯落門口條坑渠, 木屋d坑渠係同隔離通既,d飯水湧番轉頭, 亞媽番黎發現左, 我地就話係隔離屋個幾兄弟, 唔關我地事架.....結果亞媽緊係唔信, 又食佢既滕條蚊豬肉.....

原帖由 新地 於 10-11-12 16:45 發表
我細個都有偷干瑤柱食, 好似魷魚絲, 我仲會偷冰糖食

別墅

唔係講核突, 但真係有無人細個時試過食鼻屎?
我女女畫得好靚呀

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

伯爵府

環保接龍勳章

我見阿嘛話﹕啲芒果咁生,擺落個米缸焗熟佢。於是,我走去雪櫃攞塊生牛排出嚟,擺落米缸....結果.....打到飛起。

複式洋房

wakakaka, 你有冇咁攪笑呀, 整鬼亞嫲
原帖由 chingcging 於 10-11-12 17:07 發表
我見阿嘛話﹕啲芒果咁生,擺落個米缸焗熟佢。於是,我走去雪櫃攞塊生牛排出嚟,擺落米缸....結果.....打到飛起。

伯爵府

環保接龍勳章

原帖由 樂燊媽咪 於 10-11-12 17:10 發表
wakakaka, 你有冇咁攪笑呀, 整鬼亞嫲

我環保囉。

別墅

第一次用自動黏貼的M巾唔知點用, 於是自己估要佢stick妥咁梗係用stick那面痴住自己嗰度, 點知到要小便時發覺佢痴到....拔佢出來時真係眼淚水都標埋出來, 之後心裏駡發明呢樣嘢d人係搵人笨, 現在, 當然啦, 梗係知點用啦, 但我真係低能兼白痴.
我女女畫得好靚呀

伯爵府

原帖由 chingcging 於 10-11-12 17:07 發表
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

首頁
12345...9

尾頁

跳至