自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

佢話在高通脹這情形下,「買樓自住一定冇錯」。

佢話可以抗通賬,但樓價咁貴, 佢以為個個好似佢咁有錢?????:;pppp:
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

佢賣樓架嘛. 叫我地買樓好正常. 唔係佢身家點每年增長成百億呀

bbJP  agree!!  發表於 11-3-30 16:07

子爵府

咪由得佢講囉!佢咁講,好似有利益衝突......:;pppp:

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

講得真係口響~~個樓價老早就over哂一般市民可以負擔到嘅價位啦!我夠知買樓自住無錯囉,有無錢先?樓主講得啱,佢以為個個好似佢咁大把錢!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

佢比錢我買呀?

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

用佢d錢買呀

侯爵府

好媽媽勳章

用佢d 關愛机金比錢 我地d小小市民買丫, :;pppp:

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢咁講係無錯, 不過唔係香港普通市民買得起囉, 佢應該同d大陸暴發戶sell
淡淡的來, 好好的去 ....

伯爵府

15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK猜猜猜慶中秋

喂!埋來睇,埋來揀,又平又靚,唔買就走寶,冇呃你架!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

依家個樓市咁唔健康 ... 點買呀 :;pppp:
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

邊個最like大窗台, 假豪宅,超高管理費(包埋一定要用佢d 龜速'窄' 頻), 大家心照

我辛勤工作, 血汗錢係要來生活, 唔係比果d 1仙都要賺盡的人的
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

子爵府

男爵府

好媽媽勳章

:;pppp::;pppp::;pppp:

子爵府

佢又有新盤出…咪出口述昆d傻仔買囉

epang  我都係咁諗  發表於 11-3-30 17:23

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢賣緊樓架, 如果個個都唔買, 點算呀

子爵府

居屋停售, 政府賣地黎黎去去比個幾間地產商, 即係香港人黎黎去去買樓比錢個幾班人, 李嘉誠根本玩晒!!

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

見佢個富甲半山用料都咁差, 對佢起既樓完全冇信心

大宅

咁貴!!点買

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

kitbebe 發表於 11-3-30 10:51
見佢個富甲半山用料都咁差, 對佢起既樓完全冇信心

甲級價錢乙級材料

juicy媽  pcmw, 講得好!  發表於 11-3-31 09:30
PCMW  係甲級價錢丙級材料丁級手工.  發表於 11-3-30 17:14
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至