跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

Gloria,

好呀! 不過仲有漫漫長路呀.... 以我自己計, 細B個預產期可能會o係2月29, 4年1次??

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 gloriayh_lee 於 07-7-5 20:22 發表
各位:

亞女可能病得耐...抵抗力弱所以全身出疹... 同醫生以為佢同藥物敏感tim!!!今日食了新醫生開d 藥已退燒同消腫及d 疹都冇哂 lu!多謝各位關心!不過琴晚真係冇覺好"訓"

庭庭有冇發燒呀? 好彩已經係暑假, 多d休息, 早日康復.

大宅

原文章由 homacarol 於 07-7-5 17:32 發表
Chingchingmom,

我既智慧齒都無蛀....不過唔夠位生+打橫生....唉, 聽完你話要開刀 cut 開d 骨....

我剝左第一隻都唔係好痛, 都只係剝之前食左一粒止痛葯....不過之後2隻 ...

卡路,

今日好d 未?

我聽到你要剝牙都驚... 我好彩冇乜智慧jack,我一隻都未出....真係好驚剝牙....

才德的婦人誰能得著呢,他的價值遠勝過珍珠

大宅

原文章由 Teresa 於 07-7-5 20:23 發表
Gloria,

好呀! 不過仲有漫漫長路呀.... 以我自己計, 細B個預產期可能會o係2月29, 4年1次??

woo...... 真係好lu!你會係邊樹生?

大宅

原文章由 Teresa 於 07-7-5 20:25 發表

庭庭有冇發燒呀? 好彩已經係暑假, 多d休息, 早日康復.

Teresa,

庭庭已退燒la!個樣都好d lu!but 又瘦左好多lu.........:-( :-( :-(

今日係學校last day lu,明天原本要去表演都冇得去lu.....

thanks!!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

唔會麻~

原文章由 Teresa 於 07-7-5 20:23 發表
Gloria,

伯爵府

今晚早d sleep, sleep番夠本囉

原文章由 gloriayh_lee 於 07-7-5 20:22 發表
各位:

亞女可能病得耐...抵抗力弱所以全身出疹... 我同醫生以為佢對藥物敏感tim!!!今日食了新醫生開d 藥已退燒同消腫及d 疹都冇哂 lu!多謝各位關心!不過琴晚真係冇覺好"訓"

伯爵府

[ 本文章最後由 starry^.^ 於 07-7-5 20:49 編輯 ]

伯爵府

chungma

忠忠係唔係因為就快要離開而家既幼稚園, 所以有d唔捨得! 由幼稚園上小學對小朋友黎講, 係一個好大既轉變, 你要多d同佢傾下, 比d心理準備佢 (要離開而家既學校)

原文章由 chungmother 於 07-7-5 16:45 發表

最近忠忠情緒唔係咁好, 成 ...

珍珠宮

畀面勳章

starry, gloria,

我都唔知架, 我o係網上計, 有d話係2月28, 有d話2月29. 不過再過多幾日都好架, 因為3月2係我姪仔2歲生日

我會o係QM生.

庭庭已經好瘦, 再瘦d? 快d叫佢食番多d野增肥至得!

伯爵府

teresa,

唔緊要啦...通常預產期係比定個時間你準備之麻, 多數都唔會係"o個"日ga啦

原文章由 Teresa 於 07-7-5 21:57 發表

我都唔知架, 我o係網上計, 有d話係2月28, 有d話2月29. 不過再過多幾日都好架, 因為3月2係我姪仔2歲生日

男爵府

Gloria,

我已經好返lu ~ 頭先仲同個朋友去食日本放題 tim ~ 不過無平時食得咁多....

點呀, 庭庭好返d無呀,佢本身已經好瘦....再瘦咪 , 叫佢多d 休息同埋返多d 野呀 ~

原文章由 gloriayh_lee 於 07-7-5 20:25 發表

卡路,

今日好d 未?

我聽到你要剝牙都驚... 我好彩冇乜智慧jack,我一隻都未出....真係好驚剝牙....

男爵府

Teresa,

又或者早呢, 因為我生仔時早左11日, 生女時早左14日, 2個都係一放產假即生...hehe, 唔錯唔錯, 之後放足10星期

我都係喺QM生女, 贊育生仔

原文章由 Teresa 於 07-7-5 21:57 發表

我會o係QM生.

庭庭已經好瘦, 再瘦d? 快d叫佢食番多d野增肥至得!

複式洋房

這幾天成日入唔到,今日入到啦!

Teresa,
好開心呀, Congratulations (一吓唔記得中文點打). 又有小b玩了!

Kitty,
你真係好慘呀!:cry:

伯爵府

得啦(((( 大家可以返老地方啦~:mrgreen:

男爵府

各位,

好耐冇上嚟喇, 一上嚟bk 版面已經唔同晒, 又聽到好消息.

Teresa,

恭喜晒 

休息多d, 唔好咁操勞

8 掛想知有咩驅駛你下定決心的呢 :lol

首頁

尾頁

跳至