自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 clementbaby 的帖子

嘩~咁抵呀~我都想整番套喎~

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:clementbaby+發表於+11-9-22+03:04+

原帖由 是因 於 11-10-04 發表
不過我未去過, 有機會要去下先,
如果我冇記錯, 上次買電飯煲都係睇左你個post 先買到好野, thx ar~~
...
係咪東芝個電飯煲ar
你地好勁,將個電飯煲玩得咁出神入化
我仲用緊呢個電飯煲,真係物超所值

是因  係呀, 個電飯煲真係超正, 99 仲跟我買左個大 size 添  發表於 11-11-4 00:31

男爵府

我想知沙田有無得車呀?

珍珠宮

引用:$240+好抵喎

原帖由 boys 於 11-09-21 發表
$240 好抵喎
好抵呀!

子爵府

bigc 發表於 11-10-3 13:51
回覆 kayingivy 的帖子

請問大埔邊度 ? d 有會起粒嗎 ?
我在寶湖車過!! D質地都OK!! 不過你要睇清楚D料. 有D會薄D, 出來的夠果冇咁好!!
http://www.baby-kingdom.com/?uid-11205

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Wakaka , 我今日都去左買 2 套呀 .... 真係好抵呀, 布身都唔太薄, 用到 1-2 年都抵啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章

clementbaby 發表於 11-9-21 18:39
淨布幾錢就唔知
我叫人地幫我車埋
4尺床笠+2個枕袋+1個加大被袋+1個大攬枕套一共$240

今日我車 5 呎 (床笠+ 2 枕袋) $ 120 ( 其實有個幫手剪布既男人開頭報 $ 110 , 但個女 boss 堅持 )

3 呎(床笠+ 1 枕袋) $ 70

另加 2 個攬枕套一大一中 $ 30

total $ 220

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:又做咗套床笠被袋

可否pm我地址牙?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

公爵府

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

抵喎~~~~

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

LIKE

首頁

尾頁

跳至