影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:慘啦,上星期蕃薯條脊骨影左相,+姑娘話如果

原帖由 雪菜肉c 於 15-01-19 發表
慘啦,

上星期蕃薯條脊骨影左相, 姑娘話如果茅咩問題, 就9 月先返去覆診.
唔好嚇自己先

到時照左睇下點講

以我所知係要去到一定度數先要揹架嘅

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

haileymama 發表於 15-1-19 11:25
唔好嚇自己先

到時照左睇下點講
禾而家就係不停上網search 緊,
不過點都係等到2 尾照左xray 先.

上網睇到d 舊posts,

有人話帶個小朋友去推返直,

禾諗好似"啪骨" 咁?

咁啪完轉頭可以又歪返架暏..............

唉, 而家好亂呀..........

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:haileymama+發表於+15-1-19+11:25+唔

原帖由 雪菜肉c 於 15-01-19 發表
如果唔洗揹架,可能有運動做

我諗keep住做,唔會惡化得好嚴重嘅

不過你今晚叫阿仔烏低身俾你望下

會唔會好高低不平,如果唔多,應該好輕微嘅

水晶宮

http://www.koreastardaily.com/tc/news/54890

純8

李敏貞通過經紀公司宣佈已經懷孕27周,其與李秉憲的婚禮舉行於2013年8月。

以下是官方報導原文:
在此告知李敏貞已經懷孕27周。
家庭中的妻子孕育孩子是件值得祝福的事,但因近日來的某些不悅事件,讓我方對於公佈這一消息傾向謹慎,也要考慮到孕婦的穩定。因此對於公開孕情的時機考慮了很多,希望大家理解。
李敏貞在告知孕情時表示了對粉絲們的感謝和歉意:「首先感謝在一連串事件中一直擔心我的各位。我考慮了很多,為了家人穩定下心緒,希望最到最好。我會努力讓等待和守護我的各位看到更好的面貌。”
我方希望大家能夠祝福和支援邁出初為人母第一步的李敏貞。
李敏貞的預產期在4月,屆時將在國內專心準備生產。綜合報導組/文 版權所有 韓星網 禁止轉載

唔怪得咁既事都唔走啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

haileymama 發表於 15-1-16 11:19
除左XYZ之外

無其他野,可以更好表達我而家嘅心情:ang ...

打卡~

下?! 無得睇?!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

雪菜肉c 發表於 15-1-16 11:24
呢個朱元真係好核突,
唔好意思,
但佢做GOOD DOCTOR 一個自閉醫生, 好稱職喎~
似十足~, 好正~!

個套抄日本O既交響情人夢就超唔掂喇, 點都說服唔到佢係靚仔~

唔好理佢個樣, 佢係一個好勤力O既演員, 呢點, 我係欣賞O既~

翡翠宮

雪菜肉c 發表於 15-1-19 11:39
唔好擔心, 照左先啦~

呢D 嘢唔好亂咁黎,

出左報告先啦,

娘娘如果太擔心~一係自己去照私家, 早D 睇左安自己心.

係好嚴重先要揹架架啫. 咁嚴重, 一睇就覺, 唔會拖到咁遲先照O既.

唔好亂, 祝一切平安~

翡翠宮

haileymama 發表於 15-1-19 19:47
http://www.koreastardaily.com/tc/news/54890

純8
SAME FEELING HERE~!!
我一睇, 都係呢個結論, 走得去邊~?

個姓李O既, 真係C好命~!

有無FANS 係度? 唔好插我呀下~

子爵府

好媽媽勳章

回覆:《泡菜雜綜營》part 10

打咭~

呢幾日執屋執到癲咗~因為聽日就送鋼琴嚟喇~

其實由初初出嘅時候我已經想睇我獨自生活, 不過都係cut到亂晒, 無心機睇, 而家開始睇返, 唔錯呀!又好笑又溫馨咁!

翡翠宮

wing2212 發表於 15-1-20 08:25
打咭~

打卡~
阿仔決定學琴喇?

俾心機, 學得開心D 呀~!

水晶宮

Queenie_0012 發表於 15-1-19 21:39
但佢做GOOD DOCTOR 一個自閉醫生, 好稱職喎~
似十足~, 好正~!
我覺得係劇本幫左佢,同佢第一套金卓求一樣,劇得,但唔係我杯茶

反而大舊碩由美男之後比劇本累死佢

水晶宮

Queenie_0012 發表於 15-1-19 21:36
打卡~

下?! 無得睇?!!!
有,不過無佢份之嘛

翡翠宮

haileymama 發表於 15-1-20 10:16
我覺得係劇本幫左佢,同佢第一套金卓求一樣,劇得,但唔係我杯茶

反而大舊碩由美男之後比劇本累死佢:sweat ...
諗住睇佢個綜藝架嘛~
車大叔我又唔啱~

依家唔睇喇~

水晶宮

Queenie_0012 發表於 15-1-19 21:50
個姓李O既, 真係C好命~!
Agree

男人偷食已經衰,仲要偷到通街都知,仲衰

趁老婆有左走去偷食既,衰上加衰

佢真係好命,娶到個好女人,係呢個時候又有個B救佢一命

睇怕下世有排還債

水晶宮

Queenie_0012 發表於 15-1-20 10:17
諗住睇佢個綜藝架嘛~
車大叔我又唔啱~
咁我都會睇既,不過好失望囉

明明滿心歡喜

水晶宮

wing2212 發表於 15-1-20 08:25
打咭~

me 2

之前好想睇,不過一忽忽咁

d人又唔吸引

而家呢班麻甩佬幾好,個個10下10下

水晶宮

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14003393&extra=page%3D1

準備搬新屋喇

水晶宮

打咭

水晶宮

吹埋佢

水晶宮

好頭好尾, 搬得

首頁

尾頁