美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 helenjoe 於 07-12-12 16:13 發表

sitterbobo,

唔好客你, 咁你唔使用embellir line.....因為lee條skincare係最貴的果條line.

姐姐係咪叫你買咩? 係咪beauness 和colax ex?

hehehe.....
正確,係我自已話要買的:-P
你虵話正ma!!
可能我個樣生得細個,唯獨對眼最差.仲有乜好介紹??
姐姐叫我用lisciare條line worr,.用左night cream sample仔.冇乜特別lorr!!

伯爵府

原文章由 sitterbobo 於 07-12-12 17:00 發表

hehehe.....
你虵話正ma!!
姐姐叫我用lisciare條line worr,.用左night cream sample仔.冇乜特別lorr!! ...

sitterbobo,

眼我就用緊colax ex eye - 好正喎!:)
lisciare這條line都幾好呀....剛剛我朋友買左佢d 野用.

伯爵府

<<今期優惠>>

http://www.menard.com.hk/0505/pro.html

[ 本文章最後由 helenjoe 於 07-12-13 23:09 編輯 ]

伯爵府

原文章由 sitterbobo 於 07-12-12 17:00 發表

hehehe.....
你虵話正ma!!
姐姐叫我用lisciare條line worr,.用左night cream sample仔.冇乜特別lorr!! ...

HI...sitterbobo,

你講係咪這條line?

伯爵府

QUOTE:
原文章由 2jmama 於 07-11-25 13:58 發表
有無sample比來試吓呀?
我有興趣lee隻呀.

原文章由 helenjoe 於 07-11-25 18:11 發表

hi...2j,

我幫你問下sales姐姐先.....:mrgreen:
我自己就未見過有這隻sample.

問左姐姐無lee隻sample出呀. (終於成功post到圖片啦!)

別墅

DEAR CHANCECS,
CAN YOU TELL ME HOW MUCH FOR 1 TIME FACIAL MANY THANKS

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我都想買呢枝野比我老公敷係d暗粒暗蒼位. 好過敷我枝beauness麻.

原文章由 helenjoe 於 13/12/2007 11:08 PM 發表
QUOTE:
原文章由 2jmama 於 07-11-25 13:58 發表
有無sample比來試吓呀?
我有興趣lee隻呀.

問左姐姐無lee隻sample出呀. (終於成功post到圖片啦 ...

伯爵府

原文章由 baby_jkk 於 07-12-14 11:39 發表
我都想買呢枝野比我老公敷係d暗粒暗蒼位. 好過敷我枝beauness麻.

昨天我老公做野時弄損了手, 我即用這枝沾棉花敷15mins, 佢話好好多了.

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

其實除了整損手或敷下暗蒼仔, 重可以點用呢?

洋房

我覺得呢隻牌子除左Beauness, 其他產品一般啦。

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我都唔敢講佢所有產品好好. 但除了beauness, colax, herb mask都唔錯呀! 但靈芝line的product就真係太"那利"啦.

伯爵府

原文章由 baby_jkk 於 07-12-14 12:31 發表

特級藥性化粧水 150ml

是一個多用途的健膚水,消除皮膚不適及減輕痛楚,加強個人治療過程。有輕微收斂作用,減輕因紫外線所晒傷而造成皮膚粗糙和刺熱感覺。如有發炎傷口、暗瘡傷口或紅疹,可消炎及減輕痕癢外; 更加快傷口痊癒。 加上成份溫和安全,小孩童亦可使用。可減痕癢。

伯爵府

原文章由 baby_jkk 於 07-12-14 14:55 發表
我都唔敢講佢所有產品好好. 但除了beauness, colax, herb mask都唔錯呀! 但靈芝line的product就真係太"那利"啦.

同意 >> "靈芝line的product就真係太"那利"啦!"

baby_jkk,

你去買左未呀?

伯爵府

原文章由 baby_jkk 於 07-12-14 12:31 發表

baby_jkk,

提提你, 如果"支"左暗瘡後要用棉花沾濕敷在傷口處約5-10分鐘就可以了.

侯爵府

helenjoe,

我岩岩係new century 買左一支, 諗住比阿女搽, 佢好多暗倉:-(

原文章由 helenjoe 於 07-12-14 15:12 發表

特級藥性化粧水 150ml

是一個多用途的健膚水,消除皮膚不適及減輕痛楚,加強個人治療過程。有輕微收斂作用,減輕因紫外線所晒傷而造成皮膚粗糙和刺熱感覺。如有發炎傷口、暗瘡傷口或紅疹,可消炎及減輕痕癢外; 更加快傷口 ...

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我上個月係展銷會重點買左 x'mas set, herb mask同靈芝line的eye cream. 重拎左好多護膚品同化妝品sample試-->sample呢一點係幾happy架!!

即使有85折,全條靈芝line買都係afford唔起, 成$15,xxx. 點買呀?! 唔使呢個價錢, 都可以有其他好好的選擇. 其實去完展銷會之後諗返, 重點用佢的alpha product, 如beauness, colex, herb mask是幾好用. 下次我會買大枝colex同coleeye用.

原文章由 helenjoe 於 14/12/2007 03:14 PM 發表

同意 >> "靈芝line的product就真係太"那利"啦!"

baby_jkk,

你去買左未呀?

伯爵府

原文章由 baby_jkk 於 07-12-14 16:06 發表
我上個月係展銷會重點買左 x'mas set, herb mask同靈芝line的eye cream. 重拎左好多護膚品同化妝品sample試-->sample呢一點係幾happy架!!

即使有85折,全條靈芝line買都係afford唔起, 成$15,xxx. 點買呀?! 唔使呢 ...

係呀....我都買左colax ex 和colax ex eye, good!~
harb mask我都用緊.

禁止訪問

伯爵府

原文章由 Li_vivi 於 07-12-14 16:34 發表
helenjoe,
請問colax ex是什麼?有什麼好?
colax ex eye可以去眼下細紋嗎?

hi...Li_vivi,

首先答你colax ex 係咩先? 有分fresh和沒有fresh.

可參考:http://www.menard.com.hk/0505/colax_ex.html

另外, colax ex eye
menard姐姐話可去細紋的....佢當然推介我用embellir eye cream, 但心想太貴, 我只用colax ex eye已夠了.

可參考:http://www.menard.com.hk/0505/colax_eye.html

報料:
而家買以上的產品, 送12ml的同款bb版, 好抵呀.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至