美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 TANGMOOMOO 於 07-12-14 11:33 發表
DEAR CHANCECS,
CAN YOU TELL ME HOW MUCH FOR 1 TIME FACIAL MANY THANKS

$800一次
兒女是耶和華所賜的產業,腹中的胎兒是他的賞賜
詩 127:3

大宅

原文章由 helenjoe 於 07-12-13 23:04 發表

HI...sitterbobo,

你講係咪這條line?

http://www.menard.com.hk/0505/SkinCare/LISCIARE%20EX/lisex_group.jpg

yes arr:lol:

大宅

原文章由 helenjoe 於 07-12-14 16:45 發表

hi...Li_vivi,

首先答你colax ex 係咩先? 有分fresh和沒有fresh.

可參考:http://www.menard.com.hk/0505/colax_ex.html

另外, colax ex eye
menard姐姐話可去細紋的....佢當然推介我用embellir eye cream, 但心 ...

wah......12ml worr 0甘抵呀??
我0個D都係2ml

伯爵府

原文章由 sitterbobo 於 07-12-14 20:07 發表

wah......12ml worr 0甘抵呀??
我0個D都係2ml

sitterbobo,

2ml 係sample仔黎呀.

伯爵府

原文章由 chancecs 於 07-12-14 18:26 發表

$800一次

補充:

但新join, 每人每樣facial可亨有一次半價呀.

伯爵府

原文章由 Li_vivi 於 07-12-14 17:07 發表
helenjoe,
thanks你咁快回覆:mrgreen:
請問colax ex eye幾多錢呢?

$900/支
(我自己買就85折, 去埋中環menard買再減coupon)

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-12-14 15:28 發表
helenjoe,

我岩岩係new century 買左一支, 諗住比阿女搽, 佢好多暗倉:-(

mommom,

我老公擦損左手, 敷後佢話傷口埋左, 無咁痛, 佢話好使得呀!

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 07-12-14 15:14 發表

同意 >> "靈芝line的product就真係太"那利"啦!"

baby_jkk,

你去買左未呀?

補充: embellir line 我只用toner 和cleansing foam.

侯爵府

helenjoe,

我今日去做微針, 做完塊面有好多傷口, 可唔可以搽呢

原文章由 helenjoe 於 07-12-15 09:51 發表

mommom,

我老公擦損左手, 敷後佢話傷口埋左, 無咁痛, 佢話好使得呀!

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-12-15 11:19 發表
helenjoe,

mommom,

咁你敷beauness + 面膜紙好d呀.
一係我下次問menard姐姐, 你這情況得5得用clalmin, 待覆你.

侯爵府

問左e生, 佢話如果係消炎水就最好, 叫我連續fu 3日. 做完mts 要fu 水份mask.

原文章由 helenjoe 於 07-12-15 22:38 發表

mommom,

咁你敷beauness + 面膜紙好d呀.
一係我下次問menard姐姐, 你這情況得5得用clalmin, 待覆你.

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-12-15 22:58 發表
問左e生, 佢話如果係消炎水就最好, 叫我連續fu 3日. 做完mts 要fu 水份mask.

mommom,

等我明天打去搵返我搵開果位menard姐姐問下先, 然後回覆你.

大宅

依個brand我用咗一星期到啦,d皮膚好似比以前好d,無咁乾.但係未見有其它效果呀.
另外我好想問下你地知唔知有邊間好既皮膚科醫生呀,我塊面係一年前突然生咗好多暗瘡:-( ,我己睇了皮膚科醫生,比以前是好些了,但始終仍然未好得晒,己睇咗一年了:-( ,現在很想轉醫生,請問你地有冇好紹呀thanks

伯爵府

mommom

你做微針..聽講幾痛吓 你早排先做過 laser, 咁快又試第2 d 野

原文章由 MomMom 於 07-12-15 11:19 發表
helenjoe,

伯爵府

你之前睇中 or 西 e ?? 中環你ok 嗎 ?

原文章由 sweetdarling 於 07-12-16 22:50 發表
依個brand我用咗一星期到啦,d皮膚好似比以前好d,無咁乾.但係未見有其它效果呀.
另外我好想問下你地知唔知有邊間好既皮膚科醫生呀,我塊面係一年前突然生咗好多暗瘡:-( ,我己睇了皮膚科醫生,比以前是好些了,但始終仍然 ...

侯爵府

我既course 係微針+laser 一齊架, 即一次微針 , 一次laser, last sat 做第2次微針la.

痛架, 做完仲好紅tim 但我有好多洞洞, 聽講呢個係最好既method 去洞洞

原文章由 dorchiu 於 07-12-17 10:57 發表
mommom

你做微針..聽講幾痛吓 你早排先做過 laser, 咁快又試第2 d 野

伯爵府

原文章由 sweetdarling 於 07-12-16 22:50 發表
另外我好想問下你地知唔知有邊間好既皮膚科醫生呀,我塊面係一年前突然生咗好多暗瘡:-( ,我己睇了皮膚科醫生,比以前是好些了,但始終仍然 ...

hi sweetdarling,

sorry, 皮膚科醫生我沒有好介紹給你.

大宅

[quote]原文章由 helenjoe 於 07-12-14 21:21 發表

想問下herb mask有几正,how much arr??

伯爵府

原文章由 sitterbobo 於 07-12-17 21:43 發表
[quote]原文章由 helenjoe 於 07-12-14 21:21 發表

想問下herb mask有几正,how much arr??

hi....sitterbobo,

昨晚剛用herb mask.....
無記錯應該是$630/120g. (未計85折)
現送一個herb mask bb版, 大過sample呀...

http://www.menard.com.hk/0505/herb.html

大宅

原文章由 helenjoe 於 07-12-17 22:19 發表

hi....sitterbobo,

昨晚剛用herb mask.....
無記錯應該是$630/120g. (未計85折)
現送一個herb mask bb版, 大過sample呀...

http://www.menard.com.hk/0505/herb.html

o ic,thx

首頁

尾頁

跳至