自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:今日響百佳唔見咗個女, (加了東南X北的X的回應).

其實超市真係好危險,好多陷阱,d貨叠到上天花板,掂一掂都死,我唔敢比bb落地自己行,而且d阿太見到有優惠就亂衝亂撞,無乜事都唔會帶個女去超市

但最緊要你搵返個女啦!唔好嬲啦!

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我真係無咁多心機睇樓主POST咁多 " 解釋 " ...

另外 , 樓主話若有一日發生係我地身上時會點 , SORRY , 我係唔會俾呢日出現囉 我女好聽我話 , 唔會自己無啦啦走咗去架

伯爵府

畀面勳章

原來仲未完.

珍珠宮

畀面勳章

引用:咁大個人,3歲既小朋友都睇唔實?建議樓主

原帖由 susi1024169 於 13-05-13 發表
咁大個人,3歲既小朋友都睇唔實?建議樓主真係唔好出街,一陣行行下個女又跑出馬路點算

...
同意呀,咁多個人做左人阿媽都睇唔實個小朋友,小心你小朋友出街衝出馬路又或者唔知又去左邊,街上面既人無咁得閒或義務幫你搵你既小朋友,唔好咁自私啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆:今日響百佳唔見咗個女, (加了東南X北的X的回應).

仲撑緊

首頁

尾頁

跳至