自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

知啦,你响fb个朵系吴贤淑丫嘛。

原文章由 臭八婆 於 08-8-28 10:25 發表
你受了13點傷害;Michelle Ching受了15點傷害。

你贏了 Michelle Ching。你得到了$11,617和3點經驗。

Michelle Ching受了重傷!

係我做既

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

尋日先學人玩, 可否add埋我呀
[email protected]

大宅

add埋我呀....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

add埋我呀

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 dincat 於 08-8-28 10:04 發表
想問你地會攻擊同lv, 定係越級挑戰
好多次我同伴多過人, 都唔夠佢打, 搶得好少錢咋

通常show出黎既,都係5個level以內既
如果同伴多過對方都輸得話,有機會係人地既裝備夠勁,有足夠既防禦力/攻擊力
不過輸贏有時都係random,唔憤氣攻擊多幾次,都有可能會贏一仗架.....

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

新增功能:
1. 單挑、群揪
  現在,與其他義氣仔女開戰可以更多完化。如果本身實力及裝備夠強,你可以選擇單挑對方;如果同伴夠多,可以選擇群揪對方。大大增加勝算。
2. 江湖追殺令
  當30等級後,更可以向其他義氣仔女發出江湖追殺令。發出江湖追殺令後,任何義氣仔女都可以追殺被通輯的義氣仔女,直至將對方打至昏迷。因江湖追殺令而被打至昏迷的義氣仔女將會隨機失去身上的裝備及地盤。
  開戰頁面將定時更新現有被江湖追殺令追殺的義氣仔女,認為自己有實力的話可以嚐試追殺對方。
3. 江湖保護令
  不想被其他義氣仔女發出江湖追殺令追殺?大家可以接受江湖保護令的保護。受保護期間,其他義氣仔女不能向你發出江湖追殺令。(受保護時限為24小時)

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

我十五分鐘前打左個...夠我買間酒店同買間賭場...仲有淨添

不過...新果個江湖追殺令.............

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

你確定要接受江湖保護令嗎?
江湖保護令時限為24小時,期間其他義氣仔女不能向你發出江湖追殺令。
(發出江湖保護令需要使用2義氣點)

咪即係迫人用佢地d增加sp既網頁囉....

大宅

回覆 #328 貝貝 的文章

我無曬sp....點先可以+返sp?thanks

男爵府

我不斷地重傷.

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 貝貝 於 08-9-3 06:31 PM 發表
新增功能:
1. 單挑、群揪
  現在,與其他義氣仔女開戰可以更多完化。如果本身實力及裝備夠強,你可以選擇單挑對方;如果同伴夠多,可以選擇群揪對方。大大增加勝算。
2. 江湖追殺令
  當30等級後,更可以向其他義氣仔女發 ...

買多點平的嘢

等抽中貴嘢的機會小一點
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

咁我快d去買返十個八個球場先.

原文章由 sonic04 於 08-9-3 19:37 發表

買多點平的嘢

等抽中貴嘢的機會小一點

大宅

玩具勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

add埋我呀

首頁

尾頁

跳至