自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:葵芳新都會廣場食晚飯

Thx all JM. 請問附近是否有間湘川邑?嘈唔嘈?

男爵府

係葵青劇院個度,另旁邊都有間西餐,幾靜

珍珠宮

環保接龍勳章

引用:Thx all JM. 請問附近是否有間湘川邑?嘈唔

原帖由 TYIP 於 14-08-04 發表
Thx all JM. 請問附近是否有間湘川邑?嘈唔嘈?
呢間都嘈!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

男爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:Wanyia 的帖子

你係唔係講嗰間咩“牧羊cafe”?入面坐得好逼,好難傾計,出面會好啲,但咁熱,外面都幾難頂!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由 sasa0208 於 14-08-04 發表原

原帖由 kuromi_kuromi 於 14-08-04 發表
2/F
葵芳你都知

謝謝

子爵府

在新都會旁葵芳劇院有間食川菜

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:係葵青劇院個度,另旁邊都有間西餐,幾靜

原帖由 Wanyia 於 14-08-04 發表
係葵青劇院個度,另旁邊都有間西餐,幾靜
Qui執左好耐喇

天悅  開咗間牧羊少年呀   發表於 14-8-4 22:39

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 emma_kapo 於 14-08-04 發表A

原帖由 sasa0208 於 14-08-04 發表
原來而家有applegreen
請問係邊層??
莎莎隔離!

大宅

引用:多謝各位JM+的建議,請問那裡是否有間"上

多謝各位JM 的建議,請問那裡是否有間"上海婆婆"?好吃嗎?嘈唔嘈?

...
我有次去上海婆婆坐好入的枱,有隻雀仔飛左入黎,周圍飛嚇到好多食客

侯爵府

吾介意貴d可以食小南國,又靜又坐得好舒服,枱同枱好遠架,好岩傾繼。

ivytam11  Like。..good service   發表於 14-8-5 09:51

大宅

引用:吾介意貴d可以食小南國,又靜又坐得好舒服

原帖由 一人之下 於 14-08-04 發表
吾介意貴d可以食小南國,又靜又坐得好舒服,枱同枱好遠架,好岩傾繼。

...
謝謝介紹。請問小南國是吃什麼菜?中定西?

瑪瑙宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+kuromi_kuromi+於+14-08-04+

原帖由 sasa0208 於 14-08-04 發表
葵芳你都知

謝謝
我成日去葵涌廣場

男爵府

好媽媽勳章

引用:吾介意貴d可以食小南國,又靜又坐得好舒服

原帖由 一人之下 於 14-08-04 發表

...
yes

侯爵府

引用:Quote:原帖由 一人之下 於 14-08-04 發表吾

謝謝介紹。請問小南國是吃什麼菜?中定西?
上海野

大宅

好多都ok, 但等位絕對係問題!!!

首頁

尾頁

跳至