夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:你幾好都無用,要黎始終要黎

男爵府

你諗住點

子爵府

回覆:haze0001 的帖子

一個唔食野
一個跳軌?

水晶宮

Jm,先佢最壞打算,計計自己怎辦,後再諗挽救,始終要2手準備

複式洋房

因為以前未玩過?甘就可以玩?無恥

男爵府

畀面勳章

為自己打算
錫自己

男爵府

引用:為家,為我老公,為老公家人,每一刻我為所

原帖由 haze0001 於 15-09-23 發表
為家,為我老公,為老公家人,每一刻我為所有人做到101分,可能我自己一廂情願。

婚後,我好貪靚,我每日 ...
你諗住點?

別墅

引用:為家,為我老公,為老公家人,每一刻我為所

原帖由 haze0001 於 15-09-23 發表
為家,為我老公,為老公家人,每一刻我為所有人做到101分,可能我自己一廂情願。

唉,好多男人就係咁㗎喇,唔會好似我哋女人咁,一齊時間愈耐感情愈深厚,十幾年廿幾年都好對佢哋來講係無意義的,反而愈耐愈覺悶,反而會追求新鮮感!

別墅

樓主你要睇清楚究竟係你哋之間感情有問題而你唔知吖,定還是無問題而純粹係老公心野貪玩貪新鮮,如果係前者的話大家傾番修補番關係應該唔怕有下次,但如果係後者,就真係你做足1000分都冇用,唯有希望佢有日收心養性啦!

男爵府

第三者不需要特別漂亮,她之所以成為第三者,係因為佢擁有一些你沒有給予的--例如崇拜c6、新鮮感丶時間多可以專注將c6放第一位丶又或者只是就手⋯ 如果你想原諒、而c6亦願意回頭,你要好好了解自己缺少的,不是一味keep 外在美。

男爵府

回覆 SVbaby 的帖子

有時真係好諷刺!樓主做到最好,先生出軌了,即使再比機會反而要女人做檢討睇下缺少左啲乜?!係婚姻中既男人真係身在福中不知福

侯爵府

引用:回覆 SVbaby 的帖子有時真係好諷刺!樓主做

原帖由 yan12 於 15-09-24 發表

有時真係好諷刺!樓主做到最好,先生出軌了,即使再比機會反而要女人做檢討睇下缺少左啲 ...
樓主講自己最好,系佢自己覺得咋,佢老公又系咪覺得甘就系最好呢?

男爵府

引用:回覆+SVbaby+的帖子有時真係好諷刺!樓主做

原帖由 yan12 於 15-09-24 發表

有時真係好諷刺!樓主做到最好,先生出軌了,即使再比機會反而要女人做檢討睇下缺少左啲 ...
冰封三尺非一日之寒,感情生變,不一定是一個人的責任吧?要繼續行落去,當然最好搵去問題所在。我只是提醒樓主不要只重視外在美,要維繋一段關係有太多需要做。

男爵府

BK Milk勳章

haze0001 發表於 15-9-23 11:48

唉,男人...唉
其實,我想話, 外表不是男人留意嘅嘢....
睇下點解咁多靚女明星老公都有小三就知.

佢要側食,你變成周秀娜都無用

又放假!!!

民房

回覆:haze0001 的帖子

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你已經最到好好,希望jm可以勇敢渡過

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 haze0001 的帖子

唔係對等的愛情....你點做都係徒然...好好思考未來的路,祝福

別墅

好好為自己的將來打算下,唔好再一咪只係為其他人
因為有時係其他人眼中佢只會覺得你係應份,並唔會感澈你,做得再好都無用

男爵府

SVbaby 發表於 15-9-24 06:30
第三者不需要特別漂亮,她之所以成為第三者,係因為佢擁有一些你沒有給予的--例如崇拜c6、新鮮感丶時間多可 ...
你講得好有道理...條8婆應該係好崇拜c6、時間多可以專注將c6放第一位

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至