自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

最平 $2百幾,如有痛症,建議用 強倍數,約 $3xx,靚款 d 千幾,全金屬 約 $2千幾

水晶宮

Thanks.
有時係飛機都有呢類產品賣,果時我都想買來試下.
金屬款果d好似靚d,但二千幾就貴左少少啦.
我上網見到銅鑼灣有,咁大家知唔知九龍有無呢?
唔該.

子爵府

原文章由 方方媽媽 於 08-12-18 18:08 發表
Thanks.
有時係飛機都有呢類產品賣,果時我都想買來試下.
金屬款果d好似靚d,但二千幾就貴左少少啦.
我上網見到銅鑼灣有,咁大家知唔知九龍有無呢?
唔該. ...

尖沙咀海港(近雙魚星上船碼頭)旺角 mtr 太細不建議去

子爵府

我都想分享... 我帶左半個月啦, 頸繩初時帶, 覺好瞓左同埋無乜頸膞痛, 但係近呢兩個星期, 又覺得好似攰返(可能我呢份新工太辛苦啦), 至於手繩...我覺得效果真係好好! 因為我右手成日用電腦, 個手腕成日好痛, 仲會有'box box'聲, 好以甩胶咁... 但係帶左咁耐, 無再box box聲同埋唔痛... 我覺得平平地, 可以買黎試下! 要注意個力量單位, 我果2條係X30, 好似越大越貴~

頸同手我都會Keep住帶, 雖然我好想帶返自己D靚頸鏈出街, 但係, 為左身體痛症, 我都要忍下先~

[ 本文章最後由 BeautyPinky 於 08-12-18 22:29 編輯 ]

子爵府

原文章由 BeautyPinky 於 08-12-18 22:27 發表
我都想分享... 我帶左半個月啦, 頸繩初時帶, 覺好瞓左同埋無乜頸膞痛, 但係近呢兩個星期, 又覺得好似攰返(可能我呢份新工太辛苦啦), 至於手繩...我覺得效果真係好好! 因為我右手成日用電腦, 個手腕成日好痛, 仲會有' ...

我就係貪靚買左 racing(黑帶銀扣)

子爵府

原文章由 daniel44 於 08-12-18 23:01 發表

我就係貪靚買左 racing(黑帶銀扣)

wa...果條好貴嫁喎, 好以要成千幾蚊喎! 我就唔捨得啦! 不過係咪度數高好嫁呢?

子爵府

原文章由 BeautyPinky 於 08-12-18 23:06 發表

wa...果條好貴嫁喎, 好以要成千幾蚊喎! 我就唔捨得啦! 不過係咪度數高好嫁呢?

$9xx,帶 x30,個全金屬扣就吾知點形容佢倍數,我通常將扣放到頸後帶,我本多一心是去買 x45(golf) $3xx,但試上頸,我帶得好肉酸 ,可能golf d色太 man 

首頁

尾頁

跳至