自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

唔該大家, 我已向管理員&超版發出求救訊號, 希望佢地一齊幫手

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

D人真係麻煩,要呃post淨出icon就算啦

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 可樂魚 於 09-5-11 12:00 AM 發表
我仲洗緊佢d post

有d送物post, 佢連續出兩個 post當回應.

今次超版都幫我唔到, 就算ban左佢, 佢撈左上黎既post都唔會消失,嚴重阻塞版面, 一定要逐個人手清除.

點解咁大整古呀 ...

問題太嚴重,我已作出禁言一星期以作懲罰,希望唔好再有會員咁做。辛苦版主做d不必要及浪費時間嘅版務。
盡我一己之力,發放正能量!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

為求目的, 不擇手段.......真係無公德.

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 召藥師 於 09-5-11 12:14 AM 發表

問題太嚴重,我已作出禁言一星期以作懲罰,希望唔好再有會員咁做。辛苦版主做d不必要及浪費時間嘅版務。

呢度有無查出重複i.p會員功能啦

一次過 曬佢
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

伯爵府

請問, 到底佢有冇犯版規呢?

冇錯, 佢的確乞人憎, 但也請版主依版規處理!

時間順序上, 此事是由自由講場一個 topic 什麼流浪狗狗....開始的......事主只是講咗句, 好多菌......就俾人......

跟住就出現呢D嘢囉!

但, 依然嗰句, 請依BK已公布的版規行事. 否則, 隔夜 post 又可否回覆呢?

如有冒犯趣旨, 還請海量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 酸棗仁 於 09-5-11 12:18 AM 發表
請問, 到底佢有冇犯版規呢?

冇錯, 佢的確乞人憎, 但也請版主依版規處理!

時間順序上, 此事是由自由講場一個 topic 什麼流浪狗狗....開始的......事主只是講咗句, 好多菌......就俾人......

跟住就出現呢D嘢囉!

...

請問你講個topic係幾時發生?

會員作出擾亂討論區正常操作舉動已犯版規。

超級版主

原帖由 sonic04 於 09-5-11 12:17 AM 發表

呢度有無查出重複i.p會員功能啦

一次過 曬佢

起碼超版同版主都冇

等待驗證會員

原帖由 召藥師 於 09-5-11 00:21 發表

會員作出滋擾討論區正常討論舉動已犯版規。

Yesterday, I read that post,too...........

超級版主

原帖由 twingirls 於 09-5-11 12:25 AM 發表

Yesterday, I read that post,too...........

我記起喇,不過我冇睇哂,亦冇收過舉報(或者已有其他超版處理左?)唔知發生咩事。

大宅

有幾大問題?
為何不作出警告就禁言一星期?

他並沒有出言不遜或侮辱他人(是否因沒有出言也是犯規?)

為何小事化大?
聲討某某會員不是、鬧交、廣告這些不是比洗版更加討厭?

另外...就因此問題,該會員已背上可恥之名,這都算可恥嗎?!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

推老文...洗版都無問題=.=

如果自由廣場發生啲咁樣的事

有人推老文有三幾頁之多你話會點

(頂置廣告多都有人詐形啦!)
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

王國長老

王國長老

非常多謝超版既幫忙, 終於全部清走, 如果單靠我一人之力, 今晚有排攪.

有會員pm我, 覺得佢今次撈返一d舊post, 見到一d佢唔想再提既topic, 感覺o係傷口上灑鹽. 希望各位唔好諗咁多啦.

唔該晒超版幫忙!

唔該晒大家通知!

超版已幫手封鎖呢個人既account.

伯爵府

.................
原帖由 hoiching0023 於 09-5-9 18:23 發表
會吾會好多菌
比D 愛心啦..
同狗狗去沖涼,睇醫生咪得囉~~
你估佢好想係街架咩??你估狗狗 / 貓貓想流浪架???
就係有好多不負責任既主人..因不同理由唔要佢地,(有D仲係一D唔係理由既理由)...
你估狗狗/貓貓 係街生活得好開心呀? 佢地要日哂雨淋好辛苦~~~~~

.........................

我唔知佢之前做過乜, 但佢只係講咗一句....就引起D不同的意見......

而家, 我亦唔知佢做過乜, 回歸的 post 唔可以回覆, 咁六四的 post 呢?

都係嗰句囉, 做得呢個位, 就要衡量人地係犯法, 定係成功走法律(la)!

我諗正苦, 都唔會淨係憑個心, 同埋憑主觀, 就去隔離某某假?

原帖由 召藥師 於 09-5-11 00:21 發表

會員作出擾亂討論區正常操作舉動已犯版規。

王國長老

王國長老

原帖由 媽子 於 09-5-11 00:27 發表
有幾大問題?
為何不作出警告就禁言一星期?

他並沒有出言不遜或侮辱他人(是否因沒有出言也是犯規?)

為何小事化大?
聲討某某會員不是、鬧交、廣告這些不是比洗版更加討厭?

另外...就因此問題,該會員已背上可恥之名,這都算可 ...

今次佢嚴重對討論區作出滋擾, 咁都唔禁佢言? 如果唔係有超版幫手, 我今晚有排都唔駛訓

伯爵府

我聽日開始唔覆你了, 費事浪費鹽!

人地又唔知會係你的傷口, 個Post 一日係度, D人一日都可以覆的啦!

唉! 自由講場的post, 嗰孖栗米, "它真孖的"......講得好!

原帖由 可樂魚 於 09-5-11 00:34 發表
非常多謝超版既幫忙, 終於全部清走, 如果單靠我一人之力, 今晚有排攪.

有會員pm我, 覺得佢今次撈返一d舊post, 見到一d佢唔想再提既topic, 感覺o係傷口上灑鹽. 希望各位唔好諗咁多啦.

唔該晒超版幫忙!

...

王國長老

王國長老

我絕對支持召藥師決定. 如果係我我都會禁佢言, 甚至多過7天.

今次佢咁做對好多會員帶來不便, 居心何在?

如果情況唔嚴重, 版主一般會提醒會員, 但如果情況嚴重, 我贊同無需先通知而禁言.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

超級版主

原帖由 酸棗仁 於 09-5-11 12:34 AM 發表
.................
原帖由 hoiching0023 於 09-5-9 18:23 發表
會吾會好多菌
比D 愛心啦..
同狗狗去沖涼http://ads.baby-king ...

首先佢依番言論冇分正反,可以係事實(真係有機會係傳染病病狗),亦可以係佢反應大左(假若隻狗本身有人養開,只係走失幾日整烏糟左)。我唔會批評佢依句說話,因為在我角度可認同或不認同。

今次單親個邊,hoiching0023連繼將至少4版已不合現時單親版規文章以無討論只以公仔符號形式推上版區第首幾頁,如果只係幾篇文章,版主當然會刪除再pm提醒佢違規左版規或作解釋,重犯會警告。此會員早已多次用公仔符號係各版up文,今次佢咁做係嚴重擾亂討論區正常操作,我有理由將佢禁言及通知管理員再翻查佢除左係單親個版大量推文外仲有冇係其他版咁做(版主係睇唔哂佢所有紀錄,就如普通會員咁睇到幾多就幾多),而且佢只係禁言一星期,之後佢可正常討論。

大宅

原帖由 可樂魚 於 09-5-11 00:35 發表

今次佢嚴重對討論區作出滋擾, 咁都唔禁佢言? 如果唔係有超版幫手, 我今晚有排都唔駛訓

點為之滋擾?
此事情曾經自由廣場亦試過發生,但因人流太多,隔左一陣自動沉底
但發生在單親天地.......所以有礙其他人觀看新近的討論
如有心人只須按一下"下頁"就可輕易跳過,何用小事化大!更觀上可恥之名!

版有版規...此洗版罪名...如經版主警告後該人再犯,有誰可憐?
但未有隻字警告.....我替該會員不值!

眼見有會員被bk取消會籍,亦抗辯到底
要等各版主、超版、大臣解釋一輪....

我無意挑戰版規及各版主
我只覺得不公平!

對bk版規及處事手法,越來越

王國長老

王國長老

原帖由 媽子 於 09-5-11 00:50 發表

點為之滋擾?
此事情曾經自由廣場亦試過發生,但因人流太多,隔左一陣自動沉底
但發生在單親天地.......所以有礙其他人觀看新近的討論
如有心人只須按一下"下頁"就可輕易跳過,何用小事化大!更觀上可恥之名!

版有版規...此 ...

而家唔係講緊一兩個topic俾佢up左上黎, 係3-4版!

可恥唔係版主話佢,係其他會員話佢.

呢件唔係小事, 如果人人係咁up post, 真係做死版主.

國有國法, 家有家規, 禁言七日已經好少, 呢位會員應該反省下.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至