夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

#4位 jm 講得好啱,你心底要諗下如果事實係……,你會如何做?

禁止訪問

牛年勳章

禁止訪問

牛年勳章

複式洋房

上一次,喺搵到證據前我已有8成肯定佢出軌,但今次只有5-6成。我真係好怕係我打草驚蛇自己冤枉咗佢,咁就會傷感情,影響成頭家。上一次,佢係好睇我唔順眼,對我好厭惡,但今次,佢對我好好,又好錫對仔女。上次我離開佢之後,佢自己一個人堅持個個禮拜返教會,返團契,維持咗一年,痛定思痛,先肯定最想要嘅係同我一齊,用咗年幾時間先等到我肯原諒佢 ,係咪都仲係會出軌呢......就係因為咁,我唔敢肯定佢係,但嗰啲奇怪行為,又的確會令我諗佢可能係。我已經原諒咗一次,嗰一次嘅原諒,真係用盡我一生嘅勇氣同氣力,如果再嚟一次,我一定唔會再原諒。就算生活會無咁好,我都想自己活得有尊嚴啲。

男爵府

陪月勳章

minibmu 發表於 21-9-20 22:02
上一次,喺搵到證據前我已有8成肯定佢出軌,但今次只有5-6成。我真係好怕係我打草驚蛇自己冤枉咗佢,咁就會 ...

但如果佢唔肯離婚又唔肯分資產,贍養費又要計,有排煩wo
請律師要錢wo
個價貴到嚇死你

想離婚冇咁易,先徵求佢同唔同意先

子爵府

minibmu 發表於 21-9-20 04:16
幾年前,老公出軌過一次,當時我地段三角關係搞咗成兩年,分居紙都簽埋,最後老公斷咗小三,真心改過,用咗 ...

想知真相唔難

複式洋房

回覆 善宜 的帖子

有咩方法呢?

複式洋房

JM們,你哋老公啲底褲會唔會間唔中有啲好似精液咁嘅漬?有嘅話係正常定唔正常?

大宅

minibmu 發表於 21-9-20 04:16
幾年前,老公出軌過一次,當時我地段三角關係搞咗成兩年,分居紙都簽埋,最後老公斷咗小三,真心改過,用咗 ...

你老公有前科,這舉動又有啲古怪。佢有冇少咗時間陪你地? 特別貪靚?
可唔可以試吓搵一個適合嘅機會,同佢講話以前佢出軌令你好唔開心,大家好努力才能修補關係
而家再喺返埋一齊大家應該好好珍惜之類的說話,希望大家都唔會做嘢去破壞呢個家庭。
希望係我哋係諗錯咗佢唔係有外遇,祝福你!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

如果再嚟一次,我一定唔會再原諒。就算生活會無咁好,我都想自己活得有尊嚴啲
JM, 我認同的也理解的。
在「想自己活得有尊嚴啲」或多或少需要金錢堆砌, 特別是你有2名小朋友要take care.
不知道你經濟能力如何,在呢個情況, 立即cap水, 開源節流,有工返工, 無工儲錢。
雖然你話只有5-6成把握佢出軌,但呢「5-6成」風險好高。

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

minibmu 發表於 21-9-20 22:40
JM們,你哋老公啲底褲會唔會間唔中有啲好似精液咁嘅漬?有嘅話係正常定唔正常? ...

大概有兩種情況會係咁:
1, 男人打飛x後既殘留物;2, 曾經接觸過一啲令佢有生理反應既野例如AV、情慾對話、裸照等等,都會流出少量分泌物
如果我係妳,試下輕鬆地問佢:咦,乜轉左開機密碼咩?俾唔俾得我知啊?
俾,咁妳慢慢check;唔俾,多數有古怪,尤其佢有前科

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

minibmu 發表於 21-9-20 11:23
如果今次真係,我唔會再原諒。諗到對仔女,我喺度諗,就算唔離婚,我同佢無感情貌合神離,自己情緒唔好,對 ...

你哋已經貌合神離,咁即係唔關佢有冇出軌事,都想同佢離婚??

手機set密碼/對住電話笑,我都有咁做
但係其實同出軌無關
之前我得一個電話,為方便工作。我開多一部,原本那部set咗密碼同埋指紋驗證,但係唔代表一切

不如諗下如果冇出軌,你會唔會同佢修補關係
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

其實話時話, 要check男人有冇出軌, 其實都唔係太難, 例如, 你兩公婆行房次數, 呢排會唔會大幅減少, 已略知一二了….

男爵府

上一次,喺搵到證據前我已有8成肯定佢出軌,但今次只有5-6成。我真係好怕係我打草驚蛇自己冤枉咗佢,咁就會 ...

轉密碼係好大動作,你用最平凡不過呢語氣問:咦 你轉咗密碼咩? 睇下佢答乜先

男爵府

最重要不是找證據怕屈錯佢或比佢屈番轉頭,而是你怎處理這紅燈。

如不想離婚,你便要顯得他在你心中很重要,令他覺得很多被需要,再以仔女猛住男人的心,讓他感到這個家你打理得好好。再表現他曾出軌傷害自己太深,因你太愛他了!如他真有小三,他對著這個這樣看重他的妻兒家庭,他也會心存愧疚啦!若要猛回頭也易過你和他日嘈夜嘈啦!

如他真的沒外遇,你咁做,他又怎會不對你和子女更好?

子爵府

"我同佢無感情貌合神離"...其實你巳經講咗個重點出黎, 只係欠一個借口離婚..
一個男人唔比對方睇電話, 9成身有屎..

男爵府

irisf 發表於 21-9-23 07:41
最重要不是找證據怕屈錯佢或比佢屈番轉頭,而是你怎處理這紅燈。

如不想離婚,你便要顯得他在你心中很重要 ...

你俾佢知你唔可以無咗佢,有兩種結果,一係佢念在你需要佢對你好返少少,二係既然你唔可以無咗佢咁佢點玩都得啦 無得揀嗰個係你,你以為佢愧疚點知佢唔愧疚咁你得個吉呀?點解要將選擇權交俾人 任人發落?自己人生自己話事,顯示無咗佢都非常得,叫佢唸下點解你仍然需要俾機會佢個垃圾 由佢求你仲好啦

複式洋房

回覆 Fiona_yy 的帖子

我而家同佢無事架,我意思係如果證實咗佢真係出軌,我實同佢貌合神離,咁分唔分開對仔女都遲早會知。

複式洋房

Anyway, 我諗住問吓佢點解手機會改咗密碼先,睇吓佢點回應先再諗下一步。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

minibmu 發表於 21-9-24 17:43
Anyway, 我諗住問吓佢點解手機會改咗密碼先,睇吓佢點回應先再諗下一步。

可能冇野
都會俾你問到嘈交
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至