自由講場

跳至

首頁
12345...35

尾頁

大宅

little.k 發表於 22-3-19 23:01
我相信社署會為她安排好的

永遠也不及有媽媽的好,知道你很痛苦,但女兒沒有媽媽會比你現在更痛苦, 你捨得嘛?

子爵府

點安排都好,都不及媽媽在身邊最好!你要想清楚,你有責任照顧好囡囡。

男爵府

little.k 發表於 22-3-19 22:53
媽媽知道你很愛我,但媽媽真的撐不下去了。每天活在壓力、恐懼、擔驚受怕之中,我真的很想讓一切結束。

下 ...

撐住呀!會過去的,
有咩事可搵人傾訴睇下有咩解決方法,
做女兒的點樣可以忘記媽媽?
沒有了媽媽點樣可以好好生活,好好讀書呢?

子爵府

你個女咁乖,你一定要陪佢成長,有d事,慢慢做,唔好亂諗

男爵府

囡囡需要你,需要媽媽,加油呀

男爵府

回覆樓主:

樓主住邊區?附近有沒有朋友傾吓

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

連親生嘅都要掉低佢,仲有邊個會對佢好?如果你死咗,佢一生都會有好大陰影,一生都會痛苦架

子爵府

唔好儍呀!冇媽媽既小朋友如何好好長大?囡囡咁乖,做咩要留低一生嘅傷痛比佢!呢個世界冇野解決唔到!冷靜、冷靜

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

你真係捨得個女?佢好需要你㗎喎,況且冇嘢係解決唔到,辦法總比困難多,你要加油呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

回覆樓主:

無咗你, 會影響佢一生, 你咁愛錫佢你捨得嗎? 應該好多辦法架... 加油

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

little.k 發表於 22-3-19 22:53
媽媽知道你很愛我,但媽媽真的撐不下去了。每天活在壓力、恐懼、擔驚受怕之中,我真的很想讓一切結束。

下 ...

預祝生辰快樂

要同囡囡慶祝呀
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

留底亞女一個佢點算?去虐待兒童會俾人打到大嗎?

你打去2389 2222揾人傾下先啦!

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 little.k 的帖子

如果媽媽係做傻事離去,女兒會比你現在痛苦100倍

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

回覆樓主:

遲啲有1萬元消費卷,買啲阿女喜歡的食物或用品.攞咗再算.有什麼可以幫到你?

侯爵府

人生總有難關,可能依家覺得真係好難好難,慢慢講畀bj 嘅jm聽。
社署可能畀到亞女飯食,畀到佢有地方住,但畀唔到愛佢,亞女也唔會愛社署嘅人好似愛你一樣。你咁樣就走,以後你嘅生日就係佢最傷心嘅日子,唔好咁對佢。社署一樣可以幫你。

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

你死咗你個女就慘了,你忍心?

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 開心吸收勳章

回覆 little.k 的帖子

你有個咁愛你o既囡囡,是你的褔氣。你有什麼困難?可以說出來,我地可能會幫到你。

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

你真係相信社署會安排好嘅俾你個女?你前排有無聽到有幾十個職員一齊虐待班小朋友單新聞?

不如你嘗試同我地講你有咩令到你咁?還掂無人識你,一人計短二人計長,睇下大家幫唔幫到你?

首頁
12345...35

尾頁

跳至