美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

配合你的gel, 如gel (-), 你的機按(-), 如gel (+), 你的機按(+), 通常先用(-), 再用(+)

原帖由 heiheigirl 於 09-12-15 15:46 發表
我幾年前係日本買左一個
而家諗起又想攞出來用
咁咪即是 (-)是導入 (+)是導出 咁用呢??
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

睛靈勳章

我個部係haba既機, 佢相比起nu skin, josephine個d平好多
對我黎講, haba呢部真係唔差, 又唔太貴, 都係千一蚊

不過呢d機唔可以日日做架, 導出(清潔)一個星期一次, 導入就一星期兩次
del

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都想知多d呀,請pm我呀~

[/url]

大宅

請Check pm!!

原帖由 chingching03 於 09-12-4 23:03 發表

我都想知多d, 可以講俾我知嗎?
thx

"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

我都想知多d呀,
請pm我呀~

THX.

原帖由 puipuiqueen 於 09-12-16 08:17 PM 發表
請Check pm!!
http://hk.myblog.yahoo.com/tammychan-28

大宅

hello joyce

我都是買了這部機請問妳如何使用呢..因為我不在港托哥哥代勞..男人之家很難跟美容小姐溝通....所以想請教妳...指教下...

原帖由 joyce_531 於 09-12-15 23:01 發表
我個部係haba既機, 佢相比起nu skin, josephine個d平好多

不過呢d機唔可以日日做架, 導出(清潔)一個星期一次, 導入就一星期兩次 ...

大宅

hello joyce_531

我都買左呢部機請問點用呢..我不在香港,於是乎叫哥哥幫我買左部..妳知啦..男人之家好難跟美容小姐溝通....

原帖由 joyce_531 於 09-12-15 23:01 發表

不過呢d機唔可以日日做架, 導出(清潔)一個星期一次, 導入就一星期兩次 ...

大宅

我都有一部Nu Skin Spa機,買了半年都好少用,但最近我買了一set面gel,加上個fd話真是可以改善皮膚,所以我就的起心肝用了一次,當剛剛用完我覺得沒有什麼特別,可是到了第二天才發覺皮膚真是滑了不少而且毛孔細了,大家我不是在這裡買廣告,只是本著有好東西一齊分享,才會打這篇信息。我現在愛死這套產品,以後可以買少好多Skincare

大宅

我都買左nuskin spa機...
好好用...
我老公跑步對腳傷左...用嚟止痛...效果好好...

我就用嚟減肥...推肚腩...
開頭用1部機...效果無咁明顯...
兩部一齊用...效果就出晒嚟...
明顯firm好多...

上次上堂試做半邊面...嘩...半邊面白左...
返到公司...d同事問我做咩嚟...哈...

最緊要係d product全天然...

我唔係賣廣告...係好野先同大家分享咋...

呢部機係貴過其他牌子...
但係用途多好多...所以無得計...

用邊款就真係要睇下個人需要喇...

如果大家想知多d...可以pm我...
我可以同大家分享多d...

禁止訪問

子爵府

zachu, please pm to me

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Please PM the information to me. Thanks!!

原帖由 zachu 於 09-12-17 15:56 發表
好好用...

明顯firm好多...

上次上堂試做半邊面.. ...

大宅

See your sales at the other topics.. Sorry for you.

原帖由 zachu 於 09-12-17 15:56 發表
好好用...

明顯firm好多...

上次上堂試做半邊面.. ...

洋房

Nuskin 部機要幾多$? 加埋佢d精華又要幾多錢?

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

講到咁神奇...

我都有部nuskin spa機,
做完之後無乜分別喎

複式洋房

你覺得做完之後冇分別?
可能你用GE手勢未係咁正確...慢慢碌係好緊要GA~~咁樣SKIN 先會吸收得好~~部機真係好正GA~~不如你叫番你個介紹人教你正確GE方法AR~~我用得部機好好,,我都希望你買左部機就唔好唗,,=)

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都想知幾多錢呀??
thx

大宅

我sent了給你們, check check!!

另如已有機, 但好似看不太到效果, 我建議你可做之前和自己拍照, 之後再影一張, 從照片中容易d看到改善!!

還有你做面時慢慢的用力向上拉, 也做多d眼, 因眼是最容易出賣我們年齡!!!

另 1 月開始會有新機, 是我和好多我friend等待的ageLOC galvanic spa system. 所以我正在努力update 我的blog, 因新玩具, 是要用些時間找資料的, 有link的, 你哋就睇吓, 我好快會update!!!

新一年, 祝大家sis進步!! 今年, 年青過舊年

大宅

部 Nu skin spa 我都用緊.(11 月初新買 )...我主要想去眼袋皺紋,我用佢好似 '熨斗仔'嘅插頭,配合埋佢支line corrector. 日日都有碌下....hmmm 但唔知我唔識用還是部機唔夾我,現今都睇唔到效果.....仲有,我覺得要指定用返佢D護膚系列先用得部機就頗有制抓....

其實我想讓我部淨機連四頭插頭(有單據及說明書)予真正用得着嘅人,有興趣pm我。

大宅

pls check pm.

首頁

尾頁

跳至