跳至

首頁
12345...90

尾頁

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 BUNNYLEE 於 10-4-26 15:17 發表

我 5 月頭叫我細佬過來取啦 THX THX!!!

ok , 你要唔要呀 ?
藍眼果隻真係好靚....我個女話要 , 但我老豆唔比 , 如夾硬留佢係到 , 我老豆一定偷偷地掉左去 , 扮唔見左

伯爵府

畀面勳章

原帖由 三個白白豬 於 10-4-26 16:10 發表

ok , 你要唔要呀 ?
藍眼果隻真係好靚....我個女話要 , 但我老豆唔比 , 如夾硬留佢係到 , 我老豆一定偷偷地掉左去 , 扮唔見左

我公嗰樹都有狗mouth: mouth: mouth: 你想佢送 C 呀

伯爵府

原帖由 BUNNYLEE 於 10-4-26 17:05 發表

我公嗰樹都有狗mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" /> 你想佢送 C 呀

我話你自已到呀 ~ OSCAR 一定好 LIKE 啫

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

今晚又去咗北區醫院,係聯和墟帝廷軒下面個巴士站,今晚搵77k搭番元朗,無為意有條長坑渠,無咗個坑渠蓋,隻右腳踏咗入去扭親隻右腳掌,個坑都好深去,隻右腳叉落去都點唔到落地,如果少多個蓋我成個人都跌得落去,站長叫我報警,差佬黎到,原來巴士站內唔見坑渠蓋唔關巴士公司事,係關渠務署事,見d差佬打去渠務署處理,因扭到隻腳叫救傷車到北區,都輪候咗成3個幾鐘頭,隻右腳掌真多災多難,剛上個月中隻右腳掌才工傷扭親,休咗成2週,依+又黎,假紙4日!
最搞野係d救護員話,如巴士埋司機以為我行過咗,唔知我成隻右腳又跌鬼咗落去,個人扒低咗,司機盲點睇我唔到我就係咁大喇~~~~

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

畀面勳章

原帖由 reego 於 10-4-27 01:15 發表
今晚又去咗北區醫院,係聯和墟帝廷軒下面個巴士站,今晚搵77k搭番元朗,無為意有條長坑渠,無咗個坑渠蓋,隻右腳踏咗入去扭親隻右腳掌,個坑都好深去,隻右腳叉落去都點唔到落地,如果少多個蓋我成個人都跌得落去,站長叫我報警,差佬黎 ...

wa .....保重保重 好時高運 小心 d 呀

子爵府

reego
真係慘呀, 你今件流年喺咪好差呢? 搵個高人指點吓都好喎。 sun 我同個friend去咗黃大仙搵居士批命, 佢話好準喎。

all
喺咪真係想去綠田園, 哩個sat我都得, but 66唔得。如揸車去, 要白豬帶路先得。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

forty+:
你唔駛返工,咁早!
今年犯太歲,係咁黑架喇~~~~起碼跌親時無車駛埋站,不然仲大鑊,最好就唔好影響到份工,未過試用期,等陣要出去睇跌打!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

原帖由 forty+ 於 10-4-27 08:18 發表
reego
真係慘呀, 你今件流年喺咪好差呢? 搵個高人指點吓都好喎。 sun 我同個friend去咗黃大仙搵居士批命, 佢話好準喎。

all
喺咪真係想去綠田園, 哩個sat我都得, but 66唔得。如揸車去, 要白豬帶路先得。 ...

我高人都識,唔係大鑊野都唔想麻煩到人,起碼未跛!

伯爵府

畀面勳章

原帖由 forty+ 於 10-4-27 08:18 發表
reego

all
喺咪真係想去綠田園, 哩個sat我都得, but 66唔得。如揸車去, 要白豬帶路先得。 ...

又唔洗咁急 呢個月忙到 C..... 下個月先有空去呀

伯爵府

原帖由 BUNNYLEE 於 10-4-27 10:45 發表

又唔洗咁急 呢個月忙到 C..... 下個月先有空去呀

40 咪約緊下個月囉 , 不過係 一號之麻

伯爵府

reego 你真係好黑喎 .去攝下太歲好喎 ~
你咪可以去告巴士公司囉~

大宅

原帖由 reego 於 10-4-27 01:15 發表
今晚又去咗北區醫院,係聯和墟帝廷軒下面個巴士站,今晚搵77k搭番元朗,無為意有條長坑渠,無咗個坑渠蓋,隻右腳踏咗入去扭親隻右腳掌,個坑都好深去,隻右腳叉落去都點唔到落地,如果少多個蓋我成個人都跌得落去,站長叫我報警,差佬黎 ...

真係好黑仔~ 你要小心d
聽見到登你牙煙

大宅

原帖由 三個白白豬 於 10-4-27 11:18 發表

40 咪約緊下個月囉 , 不過係 一號之麻

你們去綠田園我都想去, but我要after22/5才得閒

伯爵府

原帖由 三個白白豬 於 10-4-27 11:19 發表
reego 你真係好黑喎 .去攝下太歲好喎 ~
你咪可以去告巴士公司囉~

唔關巴士公司事,係關渠務署事,無証人難告入?

伯爵府

ww:
下午發現2週前羅番黎果2隻狗仔瓜咗,真係懷疑係隔離車場某人做,因有人報比我聽早排我d貓狗係果個人落毒,2隻狗係我屋內範圍都齊齊瓜,無理由染病,真係懷疑中毒,d衰人真離譜!

伯爵府

畀面勳章

原帖由 reego 於 10-4-27 19:16 發表
ww:
下午發現2週前羅番黎果2隻狗仔瓜咗,真係懷疑係隔離車場某人做,因有人報比我聽早排我d貓狗係果個人落毒,2隻狗係我屋內範圍都齊齊瓜,無理由染病,真係懷疑中毒,d衰人真離譜! ...

D 人等天收啦

伯爵府

畀面勳章

原帖由 waisin 於 10-4-27 12:45 發表

你們去綠田園我都想去, but我要after22/5才得閒

梗係等埋你 1 齊去啦 仲有 IVY 呀

子爵府

咁你有冇去拜太歲呀?

你去洗吓牙, 損吓血. 做吓善事都擋到啲衰運架。

原帖由 reego 於 10-4-27 08:26 發表
forty+:
你唔駛返工,咁早!
今年犯太歲,係咁黑架喇~~~~起碼跌親時無車駛埋站,不然仲大鑊,最好就唔好影響到份工,未過試用期,等陣要出去睇跌打! ...
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

我同ivy 之後 逄 sat 都唔得呀。

原帖由 BUNNYLEE 於 10-4-28 08:23 發表

梗係等埋你 1 齊去啦 仲有 IVY 呀

子爵府

Bunny
Marco 19/5 會再嚟元朗開talk 呀! 佢而家嘅收都唔雖要佢咁親力親為。我仲以為只此上次一次, 諗唔到佢咁忙都咁快又再嚟幫元朗團隊。佢真係好好人, 一個好好嘅team head。

All Mamies

我誠意邀請你地19/5 7pm 喺元朗聽一個講座, 講者係 eCosway E38 團隊 leader Marco.

唔想喺哩度講太多, 不過我真係好希望你地嚟聽, eCosway係唔同傳銷嘅。哩個TALK係一個好機會比大家去了解同明白 eCosway 究竟走緊邊條路同哩有咩商機, 點樣有潛力令參予嘅人帶來長久嘅收入。

首頁
12345...90

尾頁

跳至