親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:helenjoe 的帖子

想要台北包車資料
謝謝

民房

十一月中去台北~想要包車資料~謝謝

大宅

回覆 yellowmama 的帖子

其實都無一定話去邊,睇你有咩地方想去,如果去近桃園地方就會方便啲,因為近機場嘛!可以去三峽或大溪老街行一下,又或者去手信坊和菓子博物館,如果需要更多資料,可以聯絡我呀!

複式洋房

大家好呀,我想要台北桃園機場 > 九份 十份 > 放天燈 > 台北車站 check-in 酒店的包車資料呀,唔該大家 pm 我丫 (2大1小朋友連行李)

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

You may leave a message in the notice board.

The boss's name is Andy. I just use him for a day trip from Taipei to 九分, 十分, 基隆, NT$4000 10小時 last week, very good services.

Tell him u r the friend of Lisa la!

http://www.andylimo.url.tw/index-3.html

複式洋房

可唔可以pm我包車嘅資料呀?thx!
:-D :-o :hammer:

伯爵府

你好, 我想要台北桃園機場 > 九份 十份 > 放天燈 > 台北車站 check-in 酒店的包車資料呀,THX pm 我丫 (2大1小朋友連行李)

首頁

尾頁

跳至