親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

引用:Quote:Imagist+發表於+12-11-6+00:20+我問

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-06 發表
係呀, 我都打算 book 呢個 .... 唔水又大又細一拖 2 lung 甘麻 ..... 之前想出 downtown 轉車 ..... 而家 ...
呢個點book?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Minatabo03 發表於 12-11-6 00:57
IC, 我反而擔心d舖頭關哂門佢地都好似會過年,是嗎?
我地去既多數都係遊客區 ..... 我估本地人, 加埋遊客一定人來人往甘咋 ..... 初 2 , 初 3 我打算去 zoo 同埋 uss ..... 我估一定超超超多人

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Minatabo03 發表於 12-11-6 00:58
呢個點book?
你係唔係住 ksl , 係既 send email 比佢地個 cs / 係佢個 web 講想 book 車啦, 不過我 sent 左去 .... 等緊佢地 reply

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+00:57+IC

原帖由 chickenwing2006 於 12-11-06 發表
我地去既多數都係遊客區 ..... 我估本地人, 加埋遊客一定人來人往甘咋 ..... 初 2 , 初 3 我打算去 zoo 同 ...
多人就煩! USS一人多d野玩就要排,又熱,等好辛苦!我前年去完(復活節)!

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+00:58+呢

你係唔係住 ksl , 係既 send email 比佢地個 cs / 係佢個 web 講想 book 車啦, 不過我 sent 左去 .... 等 ...
Yes. 住3晚,之後返W hotel

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Minatabo03 發表於 12-11-6 01:02
多人就煩! USS一人多d野玩就要排,又熱,等好辛苦!我前年去完(復活節)!

...
甘 c 啦 .... 我可能改一改, 初 四先去 uss ..... 我都怕好多人呢

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Minatabo03 發表於 12-11-6 01:04
Yes. 住3晚,之後返W hotel
你幾時去呀 ?? w hotel 係邊架 ??

珍珠宮

BK Milk勳章

KSL 覆得好慢架!我send email去confirm 個bookings 等左成個幾星期都未覆,一陣打去問下先,再reconfirm一下包4人車幾錢、去legoland, kitty town幾錢,仲有無嘢問,我可以問埋

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+01:04+Ye

你幾時去呀 ?? w hotel 係邊架 ??
我21/11,W係聖淘沙入面呀,上次住了hard rock, 去USS真係好方便

侯爵府

引用:KSL+覆得好慢架!我send+email去confirm+個

原帖由 ccyin 於 12-11-06 發表
KSL 覆得好慢架!我send email去confirm 個bookings 等左成個幾星期都未覆,一陣打去問下先,再reconfirm一 ...
你問的都是我想知的加離開呢?如回singapore有什麼方法?thx

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Minatabo03 發表於 12-11-6 08:49
我21/11,W係聖淘沙入面呀,上次住了hard rock, 去USS真係好方便
嘩, 係入面住一定好正好令 lor , 我見入面個 d 都 $ 2xxx , $ 3xxx 一晚巧貴

11/21 都好快, 仲有 2 個 weeks 就出發, 等你番黎報料比我地

玩開心 d 呀

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+08:49+我

嘩, 係入面住一定好正好令 lor , 我見入面個 d 都 $ 2xxx , $ 3xxx 一晚巧貴

11/21 都好快, 仲 ...
Thank you之前去個仔細d, 佢又話想再去,又新開了Lego and, 襯佢小一前,帶他去多次(怕之後唔比請假),假期又貴

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Minatabo03 發表於 12-11-6 09:40
Thank you之前去個仔細d, 佢又話想再去,又新開了Lego and, 襯佢小一前,帶他去多次(怕之後唔比 ...

係呀呢樣真係呀 .... 我囡今年剛小一, 而家都係長假期先去玩 .... 我 9 月就 BOOK 定 2 月 chinese new year , 11 月就 book 到定 8 月 summer hoildays ........ 上左小學平日根本唔敢請假去玩

enjoy yr trip 等你報料

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ccyin 發表於 12-11-6 06:38
KSL 覆得好慢架!我send email去confirm 個bookings 等左成個幾星期都未覆,一陣打去問下先,再reconfirm一 ...
可能佢地真係旺左, 早幾個月 book 房好快 reply 架 ..... 我都要 resend 我個 email 比佢地先 ......
真係唔該哂你呀

珍珠宮

BK Milk勳章

打左去KSL RESORT問了, 資料如下:

酒店接送
星加坡(任何地方)去KSL RESORT, RM200 一程, 來回RM400, for 3-6人 (我6大3小, 佢都話可以)

KSL RESORT去LEGOLAND
如包門票+來回接送, 大人RM140, 小童RM110
只要來回接送, 大人/小童RM40 (3歲以下free)

KSL RESORT去KITTYLAND
來回接送, 大人/小童RM40 (3歲以下free)

返酒店果程係6PM係園外pick up架

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:打左去KSL+RESORT問了,+資料如下:酒店接送

酒店接送
Yeah

瑪瑙宮

好媽媽勳章

酒店接送
Thank u very much

侯爵府

酒店接送
好詳細,thx

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-6+09:40+Th

係呀呢樣真係呀 .... 我囡今年剛小一, 而家都係長假期先去玩 .... 我 9 月就 BOOK 定 2 月 chinese new y ...
Yes我仔而家K3, 有直資收左,所以又走去玩(驚小一要溫習)

侯爵府

酒店接送
又再問下,如confirm 可以book, send email就可以?還是打電話穩陣d?

首頁
12345...6

尾頁

跳至