美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 MingMami 的帖子

DR WU 係杏仁酸, hk official賣15ml hkd220
不過我上次叫人係tw買, 好似twd 2580 , 100ml特大版
仲要買兩支75折, 所以勁抵

男爵府

回覆 tiffytiffy2002 的帖子

你個fd係台灣邊樹買呢?
大女 04年出世lo細女 05年都出世lo

子爵府

引用:Quote:原帖由+MingMami+於+13-07-21+發表因

原帖由 tiffytiffy2002 於 13-07-22 發表
OK 有效果 不果一定要保濕 同埋個人認為杏仁酸好過佢 下次用完 推介你試下

...
我都想試杏仁酸…係咪溫和d冇咁乾…咁效果又點…咩攻效最明顯??

男爵府

引用:回覆+MingMami+的帖子DR+WU+係杏仁酸,+hk+o

原帖由 tiffytiffy2002 於 13-07-23 發表

DR WU 係杏仁酸, hk official賣15ml hkd220
我太心急啦,今日去完泳池游水返來又用gel plus有拿面既情況可能曬完掛,因為前日第一次用覺得皮膚好左好多,光澤左!不過我都即時full左paper mask保濕但仲拿,家下面都紅卜卜!

杏仁酸係未都係有果酸,for清潔光澤架?

個價錢差咁遠既,台灣買好底喎!

大宅

JudyJudyJudy 發表於 13-7-23 22:00
我都想試杏仁酸…係咪溫和d冇咁乾…咁效果又點…咩攻效最明顯??
杏仁酸溫和好多, 我試過有個位爆瘡, 諗住快d好, 搽gel plus, 超痛呀
杏仁酸冇呢個情況, 我試過想快d去印, 日日用, 頂多係少少luck 皮, 但未至於會痛
同埋暗粒情況真係改善左好多 , 贊

複式洋房

I use the cleanser before, still have pimple. Now I use Dr skin for a week, it's work on me

男爵府

引用:Quote:JudyJudyJudy+發表於+13-7-23+22:00+

原帖由 tiffytiffy2002 於 13-07-23 發表
杏仁酸溫和好多, 我試過有個位爆瘡, 諗住快d好, 搽gel plus, 超痛呀
杏仁酸冇呢個情況, 我試過想快d去印, ...
想問你用杏仁酸邊隻產品?
我見佢可以寄去香港,係未呢咁樣買底d?

另外,佢有皇牌保濕系列,你有冇用過呀?

複式洋房

曬完皮膚好弱架. 快D 保濕或蘆薈厚敷啦

子爵府

tiffytiffy2002 發表於 13-7-23 23:20
杏仁酸冇呢個情況, 我試過想快d去印, ...

搽全面都OK??
即係除左少少乾都冇咩不良反應??

男爵府

引用:回覆+MingMami+的帖子曬完皮膚好弱架.+快D+

原帖由 yandyyanan 於 13-07-24 發表

曬完皮膚好弱架. 快D 保濕或蘆薈厚敷啦
有呀,昨天full左保濕,今朝又full厚厚蘆薈gel!

男爵府

引用:回覆+MingMami+的帖子DR+WU+係杏仁酸,+hk+o

補link...杏仁酸用邊隻產品好?

http://www.drwu.com/chinese/03_product/01_list.php?pid=7

首頁

尾頁

跳至