自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆:你有幾多件打底背心同legging ?

背心應該十件左右,legging都係十件

I 大蚊豬   

伯爵府

引用:哈,咁我算少,各7件到,+但底衫多d

原帖由 yellowbeauty 於 13-08-24 發表
哈,咁我算少,各7件到, 但底衫多d
我更少!打底背心約4件、leggings約5條。

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:legging。。。。。。我諗我要好似八爪魚咁

原帖由 milktealai 於 13-08-24 發表
legging。。。。。。我諗我要好似八爪魚咁有八隻腳,一個星期日日換應該著得晒。。。。。。我忽然覺得自己 ...
我每樣都得十件

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

侯爵府

背心,應該唔少過50件.

legging,應該唔多過20條.

愈嚟愈冇記性

水晶宮

背心有好多,但一條 leggings 都無

侯爵府

背心超過廿件,冬天著靴legging一兩條,平日返工唔著得。

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

數唔到

珊瑚宮

畀面勳章

引用:唔好問,分分鐘多過bra同底褲 +

原帖由 chanchanmichell 於 13-08-24 發表
唔好問,分分鐘多過bra同底褲
基本上一定多過我啲Bra同底底。

珍珠宮

leggings十條左右,背心多d廿至卅件左右,同色唔同款,同款唔同色都有
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

男爵府

回覆:rean_chau 的帖子

背心舊年數過7x件

大宅

多多多多多多多多多多..............

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

好彩,我得4至5件打底衫,2條legging啫。唔浪費

伯爵府

Legging唔多呀,但打底背心數唔到睇見都驚

侯爵府

引用:打底背心唔多,四五件左右,因為怕熱,要打

原帖由 panyeung 於 13-08-24 發表
打底背心唔多,四五件左右,因為怕熱,要打底襯嘅衫唔鍾意

我都怕熱,得幾三件背心打底,粗腳唔著legging :\'(

伯爵府

想生BB熱投 BK Milk勳章

多到數唔到

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我又唔係有好多咋喎十零件加十條leggings

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章

我唔記得喇!

首頁

尾頁

跳至