跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 jrbaby 於 10-9-1 10:34 發表
Resent already. Please check. Thanks.

已回覆你..謝謝~~
囡囡6.93磅^^ 9/3 囡囡8.6磅^^7/4 桐桐10.1磅; 9/6 12.69磅; 11/8 14.43磅

男爵府

無check e-mail幾日唔知添,已經回覆啦!

原帖由 3BJJJ 於 10-8-31 18:13 發表
各位媽咪麻煩盡快回覆jrbaby出既mail關於贊助商禮物一事, 有某些公司需要各位提供email address & Tel no., 因為涉及私隱想收取各位媽咪既意見, 現在有一半人已經回覆願意將資料交給贊助商.
還有一半人未回覆.

麻 ...

複式洋房

原帖由 mameyan 於 10-8-31 15:29 發表

如果有朋友可以幫到手去取而19/9可帶到TST就無當然問題啦~~IF OK, 我及JRBABY會通知你怎樣去取禮品的

不如你PM比個地址同方法比我, 我問下我朋友幫唔幫到我去先, 好無呀??

複式洋房

原帖由 mameyan 於 10-8-31 11:50 發表
係呢度呼籲一下有無媽媽可幫忙去取貨, 否則就要放棄咁豐富的禮品

上環有米糊(重量較重, 因為有72cans), 退熱貼及尿片
銅鑼灣有尿片 (兩大袋, 重量約有160塊尿片咁重)
青衣有清潔綿 (估計重量較輕) ...

青衣~ 清潔綿~ 大約有幾重呀?
如果below 1Kg 我可以揾速遞去取, 再轉給妳們, OK嗎?
(或當日我攞去會場都OK)

別墅

原帖由 HoLunMa 於 10-9-1 14:41 發表

不如你PM比個地址同方法比我, 我問下我朋友幫唔幫到我去先, 好無呀??

上環已有MAMA幫手了, THANKS!

別墅

原帖由 mickycoco 於 10-9-1 17:30 發表

青衣~ 清潔綿~ 大約有幾重呀?
如果below 1Kg 我可以揾速遞去取, 再轉給妳們, OK嗎?
(或當日我攞去會場都OK)

贊助商話會有一袋, 不重的, 但不知重量
不如穩陣D你分兩個ORDER去取件
如果你收貨後請於19/9 12:00帶到會場給我們分配

複式洋房

原帖由 mameyan 於 10-9-1 17:42 發表

贊助商話會有一袋, 不重的, 但不知重量
不如穩陣D你分兩個ORDER去取件
如果你收貨後請於19/9 12:00帶到會場給我們分配

好的. 無問題.
妳PM 聯絡資料(聯絡人,地址, 電話)比我, 我安排好再給妳們回覆. ^^

複式洋房

7/9嘅meeting dinner, 我都confirm去到啦!到時見!
My lovely baby was born on 2010-02-11.

大宅

Helpers' Dinner Meeting

日期: 7/9 (Tue)
時間: 7:00pm
地點: 新斗記 - 佐敦長樂街1818號廣場地下及1
(T: 2388 6020)
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=16167

(暫定新斗記,如有其他好地方請提出,但要有15人大圓檯)

1) carcarb *confirmed
2) juli *confirmed
3) jrbaby *confirmed
4) mameyan *confirmed
5) PUI1011 *confirmed
6) 金金@2003 *confirmed
7) Happymum09 *confirmed
8) sweetbaby2010 *confirmed
9) tongmandy *confirmed
10) ivyso0804 *confirmed, 7:45到
11) blythema -
12) StephanieQ *confirmed
13) gianmama *confirmed
14) bee716rb *confirmed 遲小小到
15) littlecan *confirmed
16) me523 *confirmed

別墅

我剛又爭取了多一間贊助商送出禮品包給大家, 今次不用自取還可以送貨(只限辦公室)
有無MAMA可幫忙收貨及當日12:00可帶到酒店??
PS.我已有兩間要取, 所以攞唔到咁多, 有無MAMA可以幫忙~~

禁止發言

別墅

原帖由 ivyso0804 於 10-9-2 12:51 發表
有幾多野呀,幾大袋,重唔重

IVY,
你已經有三大袋尿片要拎啦~ 睇下有無人可以幫忙先.

80 sets Travel pack (Baby Wash 20ml + Baby Body Milk 20ml + Children’s Shampoo 20ml)

大宅

原帖由 mameyan 於 10-9-2 13:29 發表

IVY,

80 sets Travel pack (Baby Wash 20ml + Baby Body Milk 20ml + Children’s Shampoo 20ml)

只要唔重, 我都OK..
囡囡6.93磅^^ 9/3 囡囡8.6磅^^7/4 桐桐10.1磅; 9/6 12.69磅; 11/8 14.43磅

複式洋房

可以送去我公司(mk),我再叫c6車去會埸
原帖由 mameyan 於 10-9-2 13:29 發表

IVY,

別墅

原帖由 me523 於 10-9-2 16:43 發表

GOOD~~有車車去當然最好, 更何況你又係工作人員一定會12:00到場
請PM你的EMAIL, 公司名, 地址及收貨人資料給我
謝謝你的幫忙~

複式洋房

已pm 你
原帖由 mameyan 於 10-9-2 17:14 發表

GOOD~~有車車去當然最好, 更何況你又係工作人員一定會12:00到場
請PM你的EMAIL, 公司名, 地址及收貨人資料給我
謝謝你的幫忙~

別墅

又有多一間SPONSOR...
118 Connaught Rd West, HK
The office hours is 9:00-6:00(mon-fri) lunch time : 1:00-2:00

Cleansing Gel for hair & body and body lotion sample

有無媽媽幫忙呢?

別墅

原帖由 me523 於 10-9-2 16:43 發表

剛跟贊助商商量好可以直接送去酒店, THANKS!

大宅

唉我都好想去呀....可惜太遲>_<唯有等下次啦

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至