跳至

首頁
12345...85

尾頁

大宅

我撐chapman媽o既講法,真係唔可以唔warn佢喇﹗

原文章由 chapman媽 於 08-11-10 17:43 發表
w2b,
我番黎啦, 你打左比Larry未呀, 同佢講, 叫佢draft封warning letter in Indonesian既比佢, 英文對照, 佢已經有兩次very stupid and not forgivable 既動作, 等佢知多一次就炒得, 真係睇見都火, 如果Larry唔係香 ...

大宅

哎呀~~~~ 點解呀?好好保重呀﹗

原文章由 chapman媽 於 08-11-11 08:41 發表
Morning all....
好辛苦呀, 今次真係病到CC下都冇假放啦, 仲要今日既行程緊密添 ...現眼報囉

男爵府

都唔知邊個傳邊個, 上星期Chapman 有傷風, 佢weekend好番就到我喇, 跟住今日到珈珈, 唉, 係屋企都係唔好講野啦, 我老公今次算勁啦, 次次都係第一個就傳到比佢架, 可能我要傳比佢我先會好番啦
原文章由 lic9 於 08-11-11 12:49 發表
哎呀~~~~ 點解呀?好好保重呀﹗

大宅

咁我又無理由希望你老公避開你,哈哈~~~

原文章由 chapman媽 於 08-11-11 13:24 發表
都唔知邊個傳邊個, 上星期Chapman 有傷風, 佢weekend好番就到我喇, 跟住今日到珈珈, 唉, 係屋企都係唔好講野啦, 我老公今次算勁啦, 次次都係第一個就傳到比佢架, 可能我要傳比佢我先會好番啦 ...

大宅

各位靚媽,有問題呀﹗

即係咁,我屋企同婆婆屋企都係磚地。咁呢.....地下會幾凍下。而心b又識行喇﹗但係應該仲未handle到拖鞋,咁黎緊呢個冬天,我應該比咩佢咩住o係屋企行呢?

大宅

lic9,
我尋日又係有呢一個問題, audrey着住對襪嚟行真係"sin"到不得了, 我問我個fd佢話H&M有對又似鞋又似襪嘅嘢俾小朋友着架喎~ 可以去八一八!! 唔知work唔work呢?
唔知仲有無人知道有乜辦法呢??

welcome to audreyMAmi BLOG

大宅

Chapman ma:

哎呀...Take good care 呀....
好好保重...希望係地一家快D好番啦...

lic9:
有d socks 底有一粒粒膠粒,
又保暖又防跣...
再唔係 Jack & Lily 個d軟皮鞋仔 (薄底個d)都OK 呀,
我記得我買個時,個 sales 話最 arm 冬天凍你屋企著,
因為個底薄BB 個 touching 會好d...
同埋成對鞋好軟好c服...

大宅

哈哈哈...做多一個鐘就放工喇...
完全冇心機做野,
聽日就出發同 Ryan 去旅行喇...
5日芍 我呢個新手媽媽來講真係一個 BIG challenge ...
Wish me good luck la....

大宅

原文章由 mama530 於 08-11-11 16:44 發表
哈哈哈...做多一個鐘就放工喇...
完全冇心機做野,
聽日就出發同 Ryan 去旅行喇...
5日芍 我呢個新手媽媽來講真係一個 BIG challenge ...
Wish me good luck la.... ...

Good Luck, Ryan ma!! 好開心啊!! 返嚟記住分享吓喎~~~
(其實我由朝早開始就無乜心機做嘢喇! 呵呵~~)

welcome to audreyMAmi BLOG

男爵府

你有冇見過好似拖鞋但後面有像根cool住個D呀, 咪係比BB係屋企著架囉...佢個底係防滑架
原文章由 lic9 於 08-11-11 15:54 發表
各位靚媽,有問題呀﹗

即係咁,我屋企同婆婆屋企都係磚地。咁呢.....地下會幾凍下。而心b又識行喇﹗但係應該仲未handle到拖鞋,咁黎緊呢個冬天,我應該比咩佢咩住o係屋企行呢? ...

大宅

報到!
最唔捨得阿仔係我懷中食人奶, 邊食邊訓既冧樣!
唔捨得佢訓覺時無意識既微笑, 唔捨得佢訓在牀玩手仔玩腳仔個傻豬樣!

大宅

都有諗過,不過好似唔多穩陣,想買鞋仔款。今日買左對,唔知得唔得,聽日拎比心b試下﹗

ryan 媽,玩得開心d呀﹗

我試過比心b著襪仔,雖然有膠粒,不過可能佢地有時都有腳尖行路,所以都會"sin'架﹗

原文章由 chapman媽 於 08-11-11 17:41 發表
你有冇見過好似拖鞋但後面有像根cool住個D呀, 咪係比BB係屋企著架囉...佢個底係防滑架

男爵府

我係指好似對鞋仔咁既, 不過用好薄既布做架, 但就可以包哂對腳, 有個薄既底個隻呢...係Toonsland有得賣, 個款好似咁架....

原文章由 lic9 於 08-11-11 23:46 發表
都有諗過,不過好似唔多穩陣,想買鞋仔款。今日買左對,唔知得唔得,聽日拎比心b試下﹗

我試過比心b著襪仔,雖然有膠粒,不過可能佢地有時都有腳尖行路,所以都會"sin'架﹗

...

男爵府

BTW, 我冇你既煩惱喎, 珈珈唔識行, 著socks已經好夠啦...唔知佢係咪最遲學行既B呢...佢真係一D都冇意識想自己行架, 仲係用腳尖行, 最驚係佢覺得自己爬得快, 唔洗學行咋
原文章由 lic9 於 08-11-11 23:46 發表

...

男爵府

Chapman ma,

呢個年代講野叻先殺食呀, Charis 識行但講好少野第日 K1 interview 好 'sit 底'...kaka 就唔使擔心

[ 本文章最後由 w2b 於 08-11-12 09:49 編輯 ]

男爵府

Ryan ma,

旅途愉快!

大宅

我屋企都係磁磚地, 我都係網上買定2對家居鞋襪仔比個女著, 價錢唔貴, 粗著都ok既, 係知啦! 冬天凍冰冰踩落地好凍架麻! 不過佢而家買晒啦! 你地睇下個樣, 再試下出去搵下啦!
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!bC ... -/article?mid=17928

[ 本文章最後由 penny998 於 08-11-12 10:54 編輯 ]

男爵府

Ryan媽,
你玩得開心D呀, 等睇你既靚相呀
原文章由 w2b 於 08-11-12 09:49 發表
Ryan ma,

旅途愉快!

大宅

YEAH~~~ 尋日比我行街睇到呢d款,買左喇﹗嘻嘻~~~ 仲要係阿pooh黎o既﹗心b好鍾意﹗

今朝比左佢試喇..........唔"sin",無問題﹗

不過尋晚心b發燒喇﹗打左針第十日先黎燒﹗幸好婆婆尋晚心血來潮同佢訓,及時發現,即刻食藥,今朝無事喇﹗

原文章由 chapman媽 於 08-11-12 08:35 發表
我係指好似對鞋仔咁既, 不過用好薄既布做架, 但就可以包哂對腳, 有個薄既底個隻呢...係Toonsland有得賣, 個款好似咁架....file:///C:/DOCUME%7E1/jk/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg
file:///C:/DOCUME%7E1/jk ...

別墅

我太多野唔捨得喇, 最記得bb 陣味, 真係好難忘; 同埋好唔捨得佢個時個d曲髮呀, 佢初初出世d頭髮唔知係唔係浸過羊胎水會自然曲架,依家剪左髮之後再留長已經無晒d曲...

w2b: 你個印印真係唔鬧唔得, 真係離晒譜, 一定要warn佢啊要佢小心d....

chapman 媽: 個日見你都有d唔妥架喇! 快d好返啦, 或者去買下玩具就能醫百病架喇哈哈~ (btw另一條thread 咩事啊? 我琴日明明reply左但我今日乜都睇唔到既)

lic9: 我都係比katie 著皮底但成對襪仔個d鞋囉(katie未出世已經上網買左喇 ), 呢幾日無啦啦凍我都有比佢著, 不過姐姐話依家仲未太凍, katie 腳汗好大喎.... 等我再搵下見唔見仲有條link先~

首頁
12345...85

尾頁

跳至