自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

db7mu23 發表於 17-2-23 23:46
當年黃蓉一角爭崩頭,有陳復生、戚美珍等爭取此角色。

當年TVB好像仲有公開招募黃蓉此角色。

佢當年翁美玲仲做緊午間婦女時段,毛遂自薦請求給試鏡機會。

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

db7mu23 發表於 17-2-23 23:46
當年黃蓉一角爭崩頭,有陳復生、戚美珍等爭取此角色。

當年TVB好像仲有公開招募黃蓉此角色。

最後入圍既係佢同司馬燕…黃蓉呢個角式,唔會係高大既女生。
不知所謂的乙陸!!!

別墅

mario 發表於 17-2-23 19:17
呢兩日報紙報導佢媽媽上個月走左,已係91歲,翁美玲1985死,唔知佢呢32年放唔放得低....我就放唔低,我重好掛住 ...

http://hk.yoshioris.com/topic.asp?tid=4926
8w7d - size: 1.5cm
12w1d - size: 5.93cm oscar過左關
13w6d - size: 7.6cm,心跳144,頭直徑3.1cm
17w4d - 第一次產檢-頸皮1/3767,肚圍34吋
18w5d - 照左結構,係囡囡呀!一齊正常
18w6d -
19w1d - 右手第3隻手指痺+淵,右手前臂都有D扯痛

珍珠宮

2007WNIP 發表於 17-2-23 19:41
佢果時做黃蓉代表作,為俏為妙,其他如劉打玲、曾華X、吳君X根本行開,無代表作,佢果套天師執位果套戲簡直 ...

天師執位
細個時睇到喊

水晶宮

回覆 mario 的帖子

我都好鍾意佢,當時有儲起佢D相,之後無一個女星令我儲相了~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

引用:佢果時做黃蓉代表作,為俏為妙,其他如劉打

原帖由 2007WNIP 於 17-02-23 發表
佢果時做黃蓉代表作,為俏為妙,其他如劉打玲、曾華X、吳君X根本行開,無代表作,佢果套天師執位果套戲簡直 ...
係,每次聽到首歌就會諗起佢

公爵府

2007WNIP 發表於 17-2-23 19:41

天師執位好睇,睇佢地C黎C去,喊C人。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

公爵府

pugpugyan 發表於 17-2-23 19:28
真係好難忘記佢,佢真係好靚,嗰種靚今日睇一啲都唔覺得老土

仲要係純天然,所以特別耐看,唔同今時今日d女星,幾乎個個都執過,五官執到Angelababy咁完美,都比不上翁美玲,因為d呢假人個樣好似公仔,無靈魂無生命無氣質。

HarryMaMa    發表於 17-2-24 13:00

公爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

mario 發表於 17-2-23 19:17
呢兩日報紙報導佢媽媽上個月走左,已係91歲,翁美玲1985死,唔知佢呢32年放唔放得低....我就放唔低,我重好掛住 ...

咁講,佢已經投在胎,唔知佢做邊家人?

子爵府

kolher 發表於 17-2-24 00:23
我心目中郭晴,黃蓉永遠都係黃日華和翁美玲!

水晶宮

畀面勳章

回覆:突然好掛住翁美玲

曾經說出,今生不愛你~~
好唏噓

伯爵府

kcpak 發表於 17-2-24 02:25
回覆 mario 的帖子

我都好鍾意佢,當時有儲起佢D相,之後無一個女星令我儲相了~ ...
佢係我第一個儲明星相的明星, 不過我"花心" D,
陳玉蓮的小龍女造型的相也有

別墅

笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章

26 歲好後生

nieualma    發表於 17-5-25 15:06

大宅

唔記得喲

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

醒目開學勳章

mario 發表於 17-2-23 19:45

見到張相, 個心真係離一離, 願她安息
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

別墅

bbcool 發表於 17-2-24 10:12
見到張相, 個心真係離一離, 願她安息

我已經冇show頭應該冇咁驚
8w7d - size: 1.5cm
12w1d - size: 5.93cm oscar過左關
13w6d - size: 7.6cm,心跳144,頭直徑3.1cm
17w4d - 第一次產檢-頸皮1/3767,肚圍34吋
18w5d - 照左結構,係囡囡呀!一齊正常
18w6d -
19w1d - 右手第3隻手指痺+淵,右手前臂都有D扯痛

公爵府

+4熱血勳章

大宅

其實關肥肥咩事?

侯爵府

回覆 2007WNIP 的帖子

呢2 日FB PAGE SHOW 返出嚟....
真係超好聽, 我而家日日啍住

首頁
12345...11

尾頁

跳至