跳至

首頁
12345...90

尾頁

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 forty+ 於 10-4-28 08:32 發表
咁你有冇去拜太歲呀?

你去洗吓牙, 損吓血. 做吓善事都擋到啲衰運架。

開年已攝咗,善事、法會不嬲有做開,另每個月銀行扣數捐款,係無捐血,我有地中海,無謂類人,係清明無拜山,因一年才去一次,如重陽去咗清明就唔會去!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

原帖由 forty+ 於 10-4-28 08:34 發表
我同ivy 之後 逄 sat 都唔得呀。

SUN 去啦

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 reego 於 10-4-28 09:01 發表

開年已攝咗,善事、法會不嬲有做開,另每個月銀行扣數捐款,係無捐血,我有地中海,無謂類人,係清明無拜山,因一年才去一次,如重陽去咗清明就唔會去! ...

咁去埋捐血啦 ~

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

唉 , 返學先黎落雨.

伯爵府

畀面勳章

原帖由 forty+ 於 10-4-28 08:34 發表
我同ivy 之後 逄 sat 都唔得呀。

WHY???

伯爵府

畀面勳章

原帖由 waisin 於 10-4-28 11:12 發表

SUN 去啦

OKOK

子爵府

要同件靚去上哩樣嗰樣囉。

原帖由 BUNNYLEE 於 10-4-28 16:13 發表

WHY???
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

咁去book埋洗牙, 擋得幾多得幾多。

舊年我個friend學過吓紫微斗數, 話我舊年膊頭以上犯痛症, 仲有要開刀手術。舊年就真真好多膊頭上痛症, 首先就係頭痛, 痛咗成個幾兩個月, 痛到成日自己大力揼自己個痛, 瞓覺都要食止痛藥,咁大個女未試過。跟住就係眼發炎, 上年計埋眼發炎好多次, 一頭半個月就嚟一次, 加埋牙痛, 如杜牙根, 本來做3次, 我就超過3次,次次都個幾鐘, 總算應咗開刀之煞, 捱過咗舊年。
原帖由 reego 於 10-4-28 09:01 發表

開年已攝咗,善事、法會不嬲有做開,另每個月銀行扣數捐款,係無捐血,我有地中海,無謂類人,係清明無拜山,因一年才去一次,如重陽去咗清明就唔會去! ...
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

伯爵府

畀面勳章

原帖由 forty+ 於 10-4-28 21:27 發表
要同件靚去上哩樣嗰樣囉。

我哋個個都係 1 身兒女債

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 forty+ 於 10-4-28 21:34 發表
咁去book埋洗牙, 擋得幾多得幾多。

舊年我個friend學過吓紫微斗數, 話我舊年膊頭以上犯痛症, 仲有要開刀手術。舊年就真真好多膊頭上痛症, 首先就係頭痛, 痛咗成個幾兩個月, 痛到成日自己大力揼自己個痛, 瞓覺都要食 ...

上個月已洗咗牙!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

原帖由 三個白白豬 於 10-4-28 11:40 發表

咁去埋捐血啦 ~

都話d血有隱性地中海!18歲時曾經捐過血,但d mc半年都無黎,最後要睇醫生食藥!

子爵府

reego

你乜都做斉, 希望啲衰運都出晒啦。
運數高低有時都唔到我地控制, 總之萬事小心。最差嘅時間總會過嘅。好似我都捱過咗舊年。

有咩嘢我幫到手架?

子爵府

早人呀))))))

等我拍拍拍.......there are flies
人呢))))))))))))

大宅

原帖由 forty+ 於 10-4-30 08:05 發表
早人呀))))))

HEEEE
我飛入來比你拍啦!

我4,5月超級忙, 就快得半條人命

大宅

早人呀))))))

HEEEE
我飛入來比你拍啦!

大宅

早人呀))))))

HEEEE
我飛入來比你拍啦!

子爵府

wasin

我唔好得你幾多。好多日都搭頭班coach6.50am上車, 諗住早啲番唔好做到咁夜, 典知都一樣冇7,8點都唔走得。上個friday 仲做到9點幾, 真係腦都實晒。

今日依然搭頭班coach,好希望7點可以走, 因為今晚ecosway有特別訓練喎......都唔知係乜, 所以好想去。

大宅

原帖由 forty+ 於 10-4-30 12:47 發表
wasin

我唔好得你幾多。好多日都搭頭班coach6.50am上車, 諗住早啲番唔好做到咁夜, 典知都一樣冇7,8點都唔走得。上個friday 仲做到9點幾, 真係腦都實晒。

今日依然搭頭班coach,好希望7點可以走, 因為今晚ecosway有 ...

唔怪得放工唔見下你
我就要sat返大學ot (4個星期六 1-9pm), 我擔大旗做tutor~
今日重有一件大事, 就是送舊迎新

伯爵府

原帖由 forty+ 於 10-4-29 08:13 發表
reego

你乜都做斉, 希望啲衰運都出晒啦。
運數高低有時都唔到我地控制, 總之萬事小心。最差嘅時間總會過嘅。好似我都捱過咗舊年。

有咩嘢我幫到手架? ...

我隻6今年又係犯太歲,但呢排有馬中,都贏咗有3千蚊!

伯爵府

畀面勳章

原帖由 reego 於 10-4-30 15:13 發表

我隻6今年又係犯太歲,但呢排有馬中,都贏咗有3千蚊!

犯太歲唔係 1 定行衰運呀 只是代表有嘢 "CHANGE" 轉變 要加計埋自己流年有無運行才 G 好定壞

首頁
12345...90

尾頁

跳至