自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:而定啲泊車優惠有等於無

對mega box 一d巧感都冇

kuromi_kuromi    發表於 12-8-14 14:41

大宅

Time Square 消費$200有2小時呀!

大宅

引用:如果你真係有消費,+但唔夠額既可以問店員拎

原帖由 bebebibi 於 12-08-13 發表
如果你真係有消費, 但唔夠額既可以問店員拎張泊車單架, 好多都好樂意俾你架 ...
我工作地方都有人會想拎
但個商場係禁止我地咁做
搞到我地好難做

iris5a  又一城   發表於 12-8-14 09:16

大宅

引用:如果你真係有消費,+但唔夠額既可以問店員拎

原帖由 bebebibi 於 12-08-13 發表
如果你真係有消費, 但唔夠額既可以問店員拎張泊車單架, 好多都好樂意俾你架 ...
我工作地方都有人會想拎
但個商場係禁止我地咁做
搞到我地好難做

別墅

回覆:林寶堅 的帖子

油麻地間永安重衰,平日買嘢過$600先有2個鐘,過左重要$50蚊一個鐘,掠水

jje88  $50/ hour貴成咁,油麻地間永安附近好小車場  發表於 12-8-14 11:37
Charlotte_mom  上環永安一樣衰  發表於 12-8-14 11:22
march2012  果D都唔係商場,根本唔想你泊,有位俾你泊仲有優惠咪算好...不可並論..  發表於 12-8-13 23:14

翡翠宮

引用:油麻地間永安重衰,平日買嘢過$600先有2個

原帖由 BB明 於 12-08-13 發表
油麻地間永安重衰,平日買嘢過$600先有2個鐘,過左重要$50蚊一個鐘,掠水

...
啲商場以為自己有寶

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我地一家成日去megabox, 成日都豪俾佢。好難攞到佢泊車優惠!又要轉到好高先有得泊,起碼15分鐘先泊好車!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

畀面勳章

引用:所以我個人認為element圓方既泊車優惠係最

原帖由 alicecmc2003 於 12-08-13 發表
所以我個人認為element圓方既泊車優惠係最好。
係!

男爵府

九龍塘festival walk 要spending $600先得2hrs ! 仲要電子消費,唔比用普通單!不過有pay 3 and free 1 hr ! 唔記得邊間有啲spend 幾百先一小時free,把鬼!
Hollywood place is good ! Match the theme promotion and get 3 hrs ! 海運好似做緊食巿單過$500 有六小時?

伯爵府

引用:禽日去兩個商場,海運一張發票過$600先free

原帖由 carng.ng 於 12-08-13 發表
禽日去兩個商場,海運一張發票過$600先free 2個鐘(之前$200),magabox 單一發票過$500先有得free!海運都算 ...
係架,仲有十点後唔計,大佬,和民十二点先関,十点幾先入去都冇咁迫人

子爵府

hashtag影視迷勳章

JK2012 發表於 12-8-13 22:59
九龍塘festival walk 要spending $600先得2hrs ! 仲要電子消費,唔比用普通單!不過有pay 3 and free 1 hr ...

以前九龍塘festival walk仲衰..要某一張白金信用咭,仲要好似要簽$ 800,仲一日只可一次優惠..勁唔LIKE去....有次做唔到優惠後自己又衰唔記得泊咗边層結果要俾多一小時..爆,之後好耐無揸車去LU..

男爵府

引用:Quote:JK2012+發表於+12-8-13+22:59+九龍塘

原帖由 march2012 於 12-08-13 發表
以前九龍塘festival walk仲衰..要某一張白金信用咭,仲要好似要簽$ 800,仲一日只可一次優惠..勁唔LIKE去... ...
閒閒地食飯睇戲要成四五個鐘,差不多成一百蚊泊車!所以都唔會去咁多festival walk!
啲 shopping center 話free 1 hr parking ,一定少去!又或是坐taxi or MTR 去仲化算!

男爵府

引用:油麻地間永安重衰,平日買嘢過$600先有2個

原帖由 BB明 於 12-08-13 發表

...
車位少,

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

男爵府

引用:Quote:原帖由+kuromi_kuromi+於+12-08-13+

原帖由 玫瑰花茶 於 12-08-13 發表
但會唔會搵位容易左?之前都難等位,又成日得返露天位

...
難咗好多,樓下有啲封咗,少咗好多位!

男爵府

引用:九龍塘festival+walk+要spending+$600先得2

原帖由 JK2012 於 12-08-13 發表
九龍塘festival walk 要spending $600先得2hrs ! 仲要電子消費,唔比用普通單!不過有pay 3 and free 1 hr ...
海運咪又係電子消費,一張單過500先有

大宅

mega box好煩架又要拍鬼咁高

男爵府

Times square 抵喔,$200 就有2hrs,假期就好似$400 有3 hrs。

kuromi_kuromi    發表於 12-8-14 14:44

大宅

BK Milk勳章

我試過去屯門,要用電子貨幣先可以free,我嗰日都喺商場洗咗一千蚊,c6話以後都唔去 :;pppp:

首頁
12345...7

尾頁

跳至