自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 大家有冇認識過一個同自己同年同月同日生嘅人呢?

預科同學有一男及一女是同我同年同月同日生的。不過, 又沒有因此而特別熟絡喎。

男爵府

畀面勳章

在舊公司時有一位同事是與我同年同月同日生的.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 大家有冇認識過一個同自己同年同月同日生

有2個朋友與我是同月同日 :mrgreen:

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個女同c6個師兄個仔係同年,同月,同日o既.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有一個朋友與我是同月同日,唔同年
細個讀書有對孖女就同我同年同月同日生

男爵府

同月同日的好多,細我十幾年的表妹都同我同月同日。
不過我識得一個人同我同年同月同日,仲同醫院出世,我覺得好好笑,不過大家的性格思想命運都好唔同。應該問下佢幾點出世!

男爵府

我有個舊同事同我同月同日同一生肖, 但細我12年, 我地都幾夾架, 試過去食飯, 我叫左飯佢先到, 跟住叫埋一樣嘅飯。

不過佢係男仔, 係獨行俠, 佢話我知辭左職, 下個月一個人去東歐流浪啦!!

伯爵府

暫時未有

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

小學時識得一個同學..同班同咗好耐..但直至五年班至同佢坐隔離位!有一次,大家一齊打開本手冊比老師check先發現大家係同年同月同日同醫院同學校同級同班同坐位.... 我仲好記得佢叫嚴子君..

喂!嚴子君...你見字請覆pm!!

別墅

叔仔+叔仔老婆是同年同月同日出世,重做埋夫妻添!
年年都可以一齊過生日,幾盞鬼!

伯爵府

冇呀.... :-(

大宅

當時同我同年同月同日嗰個人傾開計,我知佢同我同年同月,但就唔知同日,我同佢講我一定大過佢,佢話一定唔會,我話我月頭喎,佢話佢都係,我跟住話我一號喎,佢又話佢又係 當時自己都嚇一嚇,因為真係好難識到一個同自己同年同月同日生嘅人,我呀哥同佢個仔係同一日生日,兩父子一齊慶祝 :mrgreen:

大宅

我都想有呀,我諗如有,都應該幾得意!

大宅

小五識了一個小四的朋友,她爸爸做消防員,宿舍又近學校,星期六會去她家玩,跟而認識了她哥哥,是跟我同年同月同日生架,可是升中後他們搬了,失去了聯絡了:(

複式洋房

好媽媽勳章

我以前有個fd同我係同年同月同日生嘅,不過已經冇搵lu!!

民房

我有, 是一位舊同事, 現在沒有聯絡, 因為他做了傳銷, 怕了他.

大宅

2個同年同月同日  2個同月同日

男爵府

我細妹同佢男朋友同月同日生,唔同年。
剛剛去了海洋公園,兩個都唔洗錢。
http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我細路同我係同月同日

珍珠宮

有丫, 中學同學, 不過唔熟

阿大囡都有丫, 住埋同一座大廈, 大家爸爸仲要係同事TIM丫

細囡都有丫, 仲要由未出世已經知道將會同一日出世TIM丫, 因為大家都係開刀GA

首頁
12345...6

尾頁

跳至