自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:MichellelleBB+發表於+13-5-9+10:25+

原帖由 bananamom 於 13-05-09 發表
lol..u know this is one of the problem....they will say, i have a lot of FAN
so go to make a fan clu ...
No matter how gd u a doing they will still criticize, just forget abt them and do what u think correct n not against the forum rule

複式洋房

baby_baby2010 發表於 13-5-10 17:06
我生活圈子表面上都算可以,但講真交心既唔多
交到心既真係好難搵
我的日誌有野睇
快d點擊我個頭像入黎喇

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

口誅筆伐別人好容易,
好多人都當咗自己係道德先生小姐,
但出口傷人之前,
請諗一諗自己行徑係咪一樣係別人眼中既乞人憎先,
話人者唔係一定係啱架.....

水晶宮

畀面勳章

引用:口誅筆伐別人好容易,好多人都當咗自己係道

原帖由 亞貴 於 13-05-11 發表
口誅筆伐別人好容易,
好多人都當咗自己係道德先生小姐,
但出口傷人之前,
算啦!唔好再比位佢地啦!佢地只准閙人,唔准人還口,還口便是不道德,扮清高,拗到世界末日刀冇結果

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:我圈子好闊!

算把啦!我工作上見別不同的case大把,又係唔方便在綱上講,不過我少分享仔同老公,多數只看post,回都少。我諗大把人因為咁而好似我咁。
你Dpost幾得意吖,繼續啦無謂為不認識的人動氣。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

BaoYue_BaoKun 發表於 13-5-11 12:57
算啦!唔好再比位佢地啦!佢地只准閙人,唔准人還口,還口便是不道德,扮清高,拗到世界末日刀冇結果

...
我收口架喇..........我唔想有咩落人口實....
招風招雨唔係我風格........

大宅

引用:如果有有心人cap咗我果段俾人河蟹咗既字,+

原帖由 msddduck 於 13-05-11 發表
如果有有心人cap咗我果段俾人河蟹咗既字, 歡迎再po上嚟! 我仍然唔覺得有問題, 亦無挑釁性說話! 點解在呢度 ...
你發表無問題,唔鐘意無問題,表現不滿都無問題,我地都可以對你不滿啦!點解你唔得姐?而家同你傾下計,叫你講說話客氣或有禮啲,你係成年人,唔好係禁話人仔女啦,你當幫自己積德囉!你認為說話無挑釁既,唔代表你呢一小撮人係錯,我地大撮人唔代表岩,但反對你既數據顯示,你既個人品德尺度唔受歡迎

禁止訪問

引用:我唔逐一回應了,+費事騎劫人地個闊po....如

別墅

引用:星期一至五,工作上要面對唔同外國客,亦要

原帖由 bananamom 於 13-05-09 發表

星期一至五,工作上要面對唔同外國客,亦要面對大陸人,見 ...
唔好理啲無謂人啦……有人既地方自然有是非,有啲人中意搞事,你嬲佢地就開心。當佢地冇到就最好,我好中意睇蕉仔架!開心啲啦!

Btw..係現實生活中,我都有呢個問題,我曾經中過敵人既心計,同佢嘈過……我知自己笨左,以後都唔會再理其他人講咩

首頁

尾頁

跳至