心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

MM2005 發表於 11-5-4 15:18
嘩....唔係呀, 冬季.......呢個到冷得咁西利

我見佢著條短褲仔縮下縮下咁 咪問佢駛唔駛著返長褲囉 因為佢地都無通告話幾時換季 只係話如果熱可以著夏季囉

侯爵府

今朝睇新聞話天氣反常 波蘭落大雪

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

TangTang 發表於 11-5-4 15:22
我個人覺得坐巴士舒服d 又可以睇下風景

me too ! mtr無野睇不得止, 仲要一定無位坐:;pppp: 巴士我日日都坐, 好正, 但呢輪咁熱我穿得薄衫薄褲就冷到cc下!
今早好彩個巴士女車長醒, 避到車, 之後見到兩架c家車呯呯.........打橫撞晒欄

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有時都唔明D人點解咁緊張上討論區既個人積分.....

你話貪得意搬屋...OK...當玩遊戲

如果積分可以換禮物....OK...有實際用途

但見到D人為加分而洗版...不停咁為加分而出POST...咩意思呢...
真係唔明解....

自由果邊重話'好提議'..按年資加分...又話一焗大臣就範...煲大佢..

真係R爆頭....

翡翠宮

現在周圍都天氣反常, 美國仲c, d龍捲風多到!

翡翠宮

口痕...現食即食粟子, $10有4包, 每包有50g

侯爵府

回覆 MM2005 的帖子

me too ! mtr無野睇不得止, 仲要一定無位坐 巴士我日日都坐, 好正, 但呢輪咁熱我穿得薄衫薄褲就冷到cc下!
今早好彩個巴士女車長醒, 避到車, 之後見到兩架c家車呯呯.........打橫撞晒欄

至憎地鐵一定無位坐 以前放工係汀九度開始睇到咸蛋黃日落 幾令呀 但巴士真係好c凍 我一定會帶衫囉 如果無實凍c我架

你咁好彩既 唔怪之成日中獎啦

翡翠宮

tabo0890 發表於 11-5-4 15:36

洗版......岩就話姐, 唔岩95搭8係咁出, 我都唔睇既!
講分....我都無理, 都唔知有咩用?

公爵府

MM2005 發表於 11-5-4 15:37
現在周圍都天氣反常, 美國仲c, d龍捲風多到!

係丫..... 好恐佈.....都唔知個天同個世界幾時先正正常常....

侯爵府

tabo0890 發表於 11-5-4 15:36

哈哈~ 勁同意 我都唔知點解d人係咁話要搬屋 我03年已經來bk 你睇我d分 至憎d人洗版 反感

侯爵府

tabo0890 發表於 11-5-4 15:42
係丫..... 好恐佈.....都唔知個天同個世界幾時先正正常常....

有無雞會正常呢

公爵府

呵呵...唔記得講你地知....

果日去科學館...我地買兩支甜筒...中晒獎呀~
再攞..又中...
結果係12蚊有5支 ...開心到佢地傻傻地

翡翠宮

回覆 TangTang 的帖子

咸蛋黃日落 ~~係呀, 好靚的, 但暫未見到播!

你咁好彩既 唔怪之成日中獎啦 ~~唔係我好彩, 只是車長技術好咋!

翡翠宮

tabo0890 發表於 11-5-4 15:45

嘩....好野好野 我都係到講過我又係咁樣呀, 幾開心呀

翡翠宮

tabo0890 發表於 11-5-4 15:42

以前成日話個地球穿左窿, 宜家咪咁樣啦, 咩都改變晒 連人既質地都改變埋!

公爵府

上討論區都係同人吹下水...為傾偈/討論而出POST...

可能心態唔同....佢地太介意我地又太唔介意...呢點無得傾
但我覺得你自己癲就好啦...重想用群眾壓力去令個討論區咁咁咁..
真係唔知有咩咁好玩...

不過我親身體驗過...呢類既小圈子係有機會成功
因為正常果批....唔會出聲...係佢地呢D嘈嘈閉既先會引人注意

我呢十年上Forum睇到學到好多社會既縮影...
之前真係乜都唔識

翡翠宮

又唔見cc既, 入唔到或是無腦用呀?
cc你之前話你個腦入唔到來, 但去第2度就ok, 不如你試下去第2度開, 得左的話, 我地一齊搬去果度, 咪可以同你....傾下計,做個Friend

侯爵府

MM2005 發表於 11-5-4 15:38
口痕...現食即食粟子, $10有4包, 每包有50g

以前係咪10蚊5包架

侯爵府

tabo0890 發表於 11-5-4 15:45

嘩~ 乜你地又咁好彩架 我成世人都黑到爆 唔會有呢d好野

公爵府

MM2005 發表於 11-5-4 15:54
嘩....好野好野 我都係到講過我又係咁樣呀, 幾開心呀

我女重笑我蠢呀....當時我話買3支

佢話梗係買兩支先啦....搏佢其中一支中獎...咪3個都有得食囉....

我真係唔識咁諗...所以係人都話我女醒過我

我重好笑呀...第一次聽完mm講...同個女去買...

拎住支甜筒我係咁轉..轉左兩三個圈都搵唔到有寫住有獎遊戲...
重同我女講可能呢批甜筒舊既...
跟住我女話.... "你轉咩呀...係個頂度咪大大隻字印住囉"

吼~~~~ 吉c禾

首頁

尾頁

跳至