美容扮靚

跳至

首頁
23456...95

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 吉之島$10店的驚喜

我都買左馬油hand cream,真係唔錯,起碼好過係屈人寺買果d hand cream.

另外我上個星期仲買左支Q10入浴液,我連續用佢浸左幾日Bath,都好掂下,浸完皮膚好滑,$10支用到4次,勁底! 我準備今日去入多d貨.

大宅

Kristy-mummy 寫道:
我都買左馬油hand cream,真係唔錯,起碼好過係屈人寺買果d hand cream.

另外我上個星期仲買左支Q10入浴液,我連續用佢浸左幾日Bath,都好掂下,浸完皮膚好滑,$10支用到4次,勁底! 我準備今日去入多d貨.

係呀, 我尋晚搽完支馬油hand cream訓覺, 訓醒隻手好滑丫!!!
我平時唔鍾意搽handcream ga, 但我而家愛上左佢~
我叫亞貓,唔好以為我個名好求其,因為我原是流浪貓一隻,起初未諗到名時,個個都叫我"亞貓",之後就算同我改左名我都唔識應 :mrgreen: ,所以最後大家都叫返我做"亞貓"。

別墅

is it all jusco has $10 shop??

珍珠宮

另本人發現有隻叫Winmax o既 eyebrow pencil(有黑色或啡色),係轉芯 o果隻,我就買了啡色,ok好用,易上色,好natural!!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

不是間間jusco都有 $10 shop 的,比較多貨的如下:
1.創興廣場(旺角)
2.北角新都城購物中心地庫,
3.九龍城廣場,
4.佐敦莊士敦廣場地庫.
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

我mm去完佐敦個間, 個度最小的嘢係化粧品, 聽sales講最多係旺角

k-ma
你係咪今日去入貨, 可否打劫

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

honghong

比你笑死, 打劫打到來呢度 一陣嚇到k-mom唔敢行埋來呢度呀

話時話, 你想劫乜呀?? 睇下我幫5幫你??

大宅

多記

哈哈哈, 嚟得呢度, 緊係打劫個d用咗會靚的嘢la

我想試馬油hand cream(之前係北海道買馬油好鬼貴), Q10入浴液

咁你幫5幫到我

水晶宮

honghong

幫你買 of course 無問題, 但我多數 weekend / sunday 先去, you just missed the past weekend 啦

if 我行開就幫你買啦, 睇快我快定k-mom快 但k-mom講個隻q-10入浴, 我都仲未知係乜 ?-( ?-(

同埋我home無浴缸, 要問下佢, 用花灑得5得

大宅

大宅

多記
你肯幫我緊係好啦, 幾時都得冇問題
我都想知入浴液, 用花洒都得就最好啦

多利是 寫道:
honghong

幫你買 of course 無問題, 但我多數 weekend / sunday 先去, you just missed the past weekend 啦

if 我行開就幫你買啦, 睇快我快定k-mom快 但k-mom講個隻q-10入浴, 我都仲未知係乜 ?-( ?-(

同埋我home無浴缸, 要問下佢, 用花灑得5得

子爵府

畀面勳章

今日係黃埔$10店買左:

1)有個炭字&有個黑面公仔既mask (剩番兩支)
2)有個炭字&有個白面公仔既洗面泡 (有好多wor)
3)洗粉撲水 (剩番5支)
4)q10 我估系化妝水(剩番兩支)

不過好可惜都係搵唔到
1)有個炭字&有個灰面公仔既清潔cream
2)綠色花花睫毛拑 (拑就好多不過就無一個系綠色花花)
3)馬油hand cream (我有主婦手, 我今日最想系搵呢隻咖)
4) :-( [/quote]
:-? 沒有一百分的另一半,只有五十分的兩個人 :wave:

複式洋房

hi 多利是,
你推介既 ~ 粉紅色樽的清洗粉卜液 - 正 粉卜既千年老積都起晒, 變返白色 - good ~ 我搵吾到呀, 係點樣架? 你係邊間買架? 或佢放係邊一樹架? 謝謝!!

另我今日下午5:00都去左黃埔&之後去左旺角之後再返北角都買吾到~綠色花花睫毛拑!:cry: 不過我係三間都問過幾時會返貨, 佢地都話今日返左貨未有得切擺上架, 吾知有無我要搵既野. 天日會去灣仔see see再報料有無啦.

我都有推介呀, 係北角我買左塊粉紅色包裝寫住洗顏既布, 我就咁用左黎抺眼鏡, 嘩! 好乾淨好清呀!
北角有馬油hand cream 同 有個炭字&有個白面公仔既洗面泡 ~ 都有好多貨.

水晶宮

洗粉卜液, 好易認架咋~ 成支粉紅色樽裝, 放係化妝品個幾條街到, 但 always 無貨, 你可以問下店員, 大部份都識答你~ 我係九龍城店買, 個位店員直頭會推介埋我買咩tim

我琴日受託於人都去黃埔走左一轉, 但都係無錄色花花盒既睫毛夾, 馬油 handcream 都無, 問黃埔店d店員幾時有貨返, 佢話5知

last sun 所見, 九龍城jusco就仲有幾支馬油 handcream係貨架到, now 就5知啦~ 其實5知佢地邊日返貨, 或者就m個日去, 可能會多d choices

but anyway, yesterday 係黃埔店買左1排有3舊全白色包裝既 soap, 寫住 'antibiotic' 抗菌, made in korea, 都 very good, 沖完好乾爽..我skin有d敏感, always痕到飛起, 琴日用完個年soap沖涼, 無咁痕&濕立 - good

男爵府

好媽媽勳章

honghong,

真係比妳笑c,打刧無問題,不過我得q10入浴液有多,馬油我上星期買時,見到貨架得3支,我買左一支,唔知仲有無貨bor,妳睇下多多幫妳買唔買到,買唔到我先幫妳睇下仲有無啦.
honghong 寫道:
k-ma
你係咪今日去入貨, 可否打劫

男爵府

好媽媽勳章

多多/honghong,

q10入浴液係橙色樽ge,一支200ml,大大個字寫住Q10入浴液,同d bath salt放埋一齊,應該唔難搵.
不過我諗花灑就用唔到la,因支野都幾稀,好水狀嫁.

水晶宮

k-mom

咁你用'馬油' handceam用成點呀?? work 5 work??

Q10入浴液, if 好似你咁講, 我琴日係黃埔就無啦~ 可能已估清

男爵府

好媽媽勳章

多多,

我都無主婦手,唔知work 5 work bor, but我就覺得好用過屈人寺/萬0買果d萬瘦雷敦/olay... . 有d handcream用左得個油字,有d就搽左好似無搽過,一d都唔潤,但呢隻馬油潤得黎唔覺油淋淋,好爽.

子爵府

點解我尋日去北角果間唔覺有 "馬油" handcream既
我仲買左支q10 handcream tim..
睇黎我買錯左啦!

大宅

k-ma
其實我打劫的意思係如果你尋日再去入貨時, 幫我買嘢, 5係打劫你手上的嘢

首頁
23456...95

尾頁

跳至