懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

係wo,咁我阿仔好痴我老公嘛
我99一見到佢扭我老公抱
佢就會話梗係我唔錫個仔先唔痴我
都short架,個仔係我,咁我教佢話佢鬧佢
都係我既事,唔痴我又點樣?
痴哂你啦好唔好?你同我養埋佢啦
成日係我面前咁講,都唔理我感受:tongue:
大B仔0605 細B女1006

子爵府

每次晞嵐豬整親,我老豆都爭住抱,仲要擰開阿仔唔俾我,到捉都捉佢唔住,至死死地氣俾返我。次次餵阿仔食魚,阿爸阿媽都會爭住餵,通常我由得佢地爭,邊個爭嬴邊個餵。至於99,就最鍾意出街食飯時求其食兩啖話食完,明明阿仔o係BB車坐得好地地,都話幫我抱住先,如果62o係度,就更加唔洗講,成餐飯我都唔洗指意掂下個仔,除非阿仔要去我度。

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原文章由 janice_lau 於 07-7-4 15:26 發表
唉...唔識講,真係當年冇考慮清楚就結婚
應該搵過孤兒就好

唔係化

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原文章由 janice_lau 於 07-7-4 15:33 發表
係wo,咁我阿仔好痴我老公嘛
我99一見到佢扭我老公抱
佢就會話梗係我唔錫個仔先唔痴我
都short架,個仔係我,咁我教佢話佢鬧佢
都係我既事,唔痴我又點樣?
痴哂你啦好唔好?你同我養埋佢啦
成日係我面前咁講,都 ...

你99禁講野既
旦本身我亞囝都痴我老公wo

子爵府

如果出街食飯時晞嵐豬一攪o野,我99會即刻搶左o黎抱,話阿仔蝦我,佢抱就唔敢攪o野。有時最唔鍾意佢成日跟我講o野,我叫阿仔食o野,佢又重覆講,我叫阿仔唔好攪一樣o野,佢又要即刻講多次,有時仲唔只講一次,好次阿仔聽唔到我講o野,又或者淨係聽佢話咁,真係煩到爆~

[ 本文章最後由 mikitten 於 07-7-4 15:42 編輯 ]

大宅

總之一句講哂我地做阿媽既就要冇聲出啦
真係唔知0個時生個女出來佢地會唔會又係咁

珍珠宮

原文章由 mikitten 於 07-7-4 15:38 發表
如果出街食飯時晞嵐豬一攪o野,我99會即刻搶左o黎抱,話阿仔蝦我,佢抱就唔敢攪o野。有時最唔鍾意佢成日跟我講o野,我叫阿仔食o野,佢又重覆講,我叫阿仔唔好攪一樣o野,佢又要即刻講多次,有時仲唔只講一次,好 ...

個個99講野都唔經大腦有時

子爵府

如果我生果個係女,可能仲慘,因為我6299恨女恨到發燒......

子爵府

所以老公成日話生多個女,我話一定要搬左至生!我唔想生左個女出o黎,變左係人地個女。

珍珠宮

原文章由 mikitten 於 07-7-4 15:49 發表
如果我生果個係女,可能仲慘,因為我6299恨女恨到發燒......

好在呢個係仔姐

大宅

下?咁LIKE女?咁好在你生個係仔

我都唔知我99係咪真係LIKE仔架,不過睇佢個樣就似係LAW
我有時都諗生個女會係點,佢會唔會咁SHORT

珍珠宮

原文章由 janice_lau 於 07-7-4 16:04 發表
下?咁LIKE女?咁好在你生個係仔

我都唔知我99係咪真係LIKE仔架,不過睇佢個樣就似係LAW
我有時都諗生個女會係點,佢會唔會咁SHORT

我唸都係一樣ja.仲之係個孫

珍珠宮

我地3個,,個bb 好似大家都係相差7個月

大宅

你個軒軒係咪長子"的"孫呀?>

珍珠宮

原文章由 janice_lau 於 07-7-4 16:09 發表

我唸算係,我99得一個仔,我老公有1個妹,2個家姐

子爵府

原文章由 janice_lau 於 07-7-4 16:09 發表

晞嵐豬都係呢,所以我地至要返鄉下拜山。我成日都希望老公個細佬快D生返個,分散下我6299注意力,加上我62成日偏心佢細佬,咪等佢個寶貝仔生返個寶貝孫俾佢囉~

大宅

唔怪得之咁LIKE去你屋企搵孫啦

珍珠宮

原文章由 janice_lau 於 07-7-4 16:16 發表
唔怪得之咁LIKE去你屋企搵孫啦

唉,,,慘

大宅

哈哈
咁有冇諗住生多個呀?兩位

子爵府

原文章由 janice_lau 於 07-7-4 16:25 發表
哈哈
咁有冇諗住生多個呀?兩位

我都好頭痛呀,雖然我都想生多個陪下晞嵐豬,但係又怕揍兩個會好辛苦,因為唔知佢地聽唔聽話,如果兩個都唔聽話,咪勞氣死.....同埋成日覺得依家揍一個出街都仲算ok,如果要揍兩個,又要拖又要揹,真係成個師奶咁o既款........

首頁

尾頁

跳至