自由講場

跳至

首頁
23456...11

尾頁

男爵府

aliensss2008 發表於 17-2-24 02:02
天師執位
細個時睇到喊

TvB朝早六點重播,我細個同細佬較定鬧鐘起身睇,主題曲同劇情同主角都好正

侯爵府

回覆 sumsumbear 的帖子

有登, 我都見過有其它人登, 可能以前係咁....

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

kolher 發表於 17-2-24 00:23
我心目中郭晴,黃蓉永遠都係黃日華和翁美玲!

珍珠宮

BK Milk勳章

紅顏薄命

珍珠宮

mario 發表於 17-2-24 10:14
我已經冇show頭應該冇咁驚
我反而想睇

珍珠宮

701003 發表於 17-2-24 09:52
曾經說出,今生不愛你~~
好唏噓
司徒文武...林楚燕

我共你是 但有份 沒有緣...

珍珠宮

一代「俏黃蓉」翁美玲母親日前逝世,享年91歲(新聞連結:http://bit.ly/2l5MBoy)。昨日中午在英國舉行喪禮,另外早上亦邀請到英國佛光山二十多位法師做法事。

家人將會安排翁母和女兒翁美玲合葬於英國劍橋公墓。由於翁母生前樂善好施,經常做善事,因此,昨日有不少華人團體,以翁美玲影迷都有送上花圈。
而翁母遺產執行人,亦會按照翁母遺願,以翁母及翁美玲名義,將翁母全部遺產,捐給香港慈善機構及英國慈善機構,如劍橋大醫院。

珍珠宮

irischowys 發表於 17-2-24 11:50
TvB朝早六點重播,我細個同細佬較定鬧鐘起身睇,主題曲同劇情同主角都好正
...
有咩??when?

別墅

lovebabyking 發表於 17-2-24 12:04
我反而想睇

你去yahoo search 翁美玲遺容就可以看到
8w7d - size: 1.5cm
12w1d - size: 5.93cm oscar過左關
13w6d - size: 7.6cm,心跳144,頭直徑3.1cm
17w4d - 第一次產檢-頸皮1/3767,肚圍34吋
18w5d - 照左結構,係囡囡呀!一齊正常
18w6d -
19w1d - 右手第3隻手指痺+淵,右手前臂都有D扯痛

別墅

mario 發表於 17-2-23 19:17
呢兩日報紙報導佢媽媽上個月走左,已係91歲,翁美玲1985死,唔知佢呢32年放唔放得低....我就放唔低,我重好掛住 ...

翁美玲1959年5月7日出生於香港,翁美玲的生父是香港一名海官官員,且官銜可能不低,但早已有妻有妾,因此翁美玲的母親張明儀並非正室,沒有合法的地位和名分,自然沒有權利進入“夫家”,享受一個“妻子”的正當權益。

同樣,翁美玲可算是一位私生女,作為其父親的親生女兒的身份無法得到認可。翁美玲長到七歲時,她的父親去世,母親無名無分,得不到家人的接納,也得不到遺產,從此家道中落。翁美玲與母親共同生活,命運不堪。但是小時候的阿翁還是特別熱愛舞蹈,一聽見音樂,便會不自覺地隨着音樂擺動身體,後來,還學過芭蕾舞。
13w6d - size: 7.6cm,心跳144,頭直徑3.1cm
18w6d -

男爵府

其實看咗你張之後,彩色報紙遺容,佢都好安詳,唔恐怖,好似睡覺咁。

男爵府

佢最靚係對眼

別墅

2007WNIP 發表於 17-2-24 12:29
其實看咗你張之後,彩色報紙遺容,佢都好安詳,唔恐怖,好似睡覺咁。

我都覺得像訓左覺咁
18w6d -

男爵府

lovebabyking 發表於 17-2-24 12:08
有咩??when?

我細個,好多年前的事

珍珠宮

mario 發表於 17-2-24 12:34
我都覺得像訓左覺咁

Yup...其實糸唔恐怖ge...

大宅

2007WNIP 發表於 17-2-23 19:41
佢果時做黃蓉代表作,為俏為妙,其他如劉打玲、曾華X、吳君X根本行開,無代表作,佢果套天師執位果套戲簡直 ...

係呀我都好鍾意呀。 黃蓉去演得好出色呀 可以叫代表作。 天師執位 都好出色。

男爵府

係好難忘
無人可代

男爵府

講真, 遺容黎講佢係好靚

水晶宮

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我細個已好鍾意佢 有時見FB有人放佢嘅相,都仲好心痛
未開花 成長中 初二開花 4個花蕾

別墅

heffalumpiglet 發表於 17-2-24 13:10
我細個已好鍾意佢 有時見FB有人放佢嘅相,都仲好心痛

我到現在都好心痛,都會喊
18w6d -

首頁
23456...11

尾頁

跳至