自由報料

跳至

首頁
23456...14

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

lilian.chim 發表於 22-8-4 16:08
回覆 miriam 的帖子

好的,老友記!

有無買開 iherb 丫,有既介紹下邊 d 正野好喎

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

減齡達人勳章

回覆 miriam 的帖子

有啊! 我買開既有: 維他命C、麥皮, 諗緊買NMN,但係無貨
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

meko~ 發表於 22-8-4 11:30

iherb 8/8回20%正,再入溝淡佢,都要檢視下屋企有啲 ...

8月8有20%咁正,好彩你提一提,咁要搵定多d野一齊買

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

youjump 發表於 22-8-4 15:30
想問下大家有咩supplement係iherb必買?我想買b雜、葡萄糖胺+軟骨素、檸檬酸鈣+維他命d
...

無話咩係必買,Now Foods 同 California,依兩隻牌子都唔錯既,可以睇下
attach0/tmp/php3WoJ5D
attach1/tmp/phpMZU2Rm

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

回覆樓主:

今晚晚餐壽司郞foodpanda自取,又有幾蚊回贈

attach1_sign/tmp/php6HOJUD
attach2_sign/tmp/phpDwCULX

大宅

虎到金來勳章

meko~ 發表於 22-8-4 19:51

外賣自取都有回贈?!我成日都用foodpanda架

男爵府

meko~ 發表於 22-8-4 19:51

積少成多,幾蚊幾蚊就變幾百

大宅

剛剛download左個apps,本身打算明天星期五買wastons online shop,星期五好多野送,如果用埋呢個回贈又慳返多d,明天試,希望順利

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

starstarlittle 發表於 22-8-4 22:12
剛剛download左個apps,本身打算明天星期五買wastons online shop,星期五好多野送,如果用埋呢個回贈又慳 ...

星期五wastons買個人護理成日多野送,明天都睇下先
---生命無價,請支持領養---

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

jomohappy 發表於 22-8-4 21:44
積少成多,幾蚊幾蚊就變幾百

係呀,我連左個平時唔用個戶口,如果睇返佢回贈d商戶我一個月應該有$200-300,希望越儲越多

大宅

現金回贈去户口咁正!最怕儲積分未換到野就過期,睇下先

大宅

pforpinkpink 發表於 22-8-4 22:58
現金回贈去户口咁正!最怕儲積分未換到野就過期,睇下先

唉,講起我有d積分31/ 7唔記得換野無晒 呢個直接回贈cash

大宅

我奶粉尿片係wastons百佳網店買送貨多,湊b又成日煮唔到飯,成日叫外賣,呢個回贈apps岩我,多謝介紹

子爵府

未入黎之前以為講緊外國 cash back 呢類嘢, 好多年前有用過但發現經 cash back website 入商戶網站D價錢係貴D, 之後就冇再用
我都啱啱DL咗 shopback睇下D價錢有冇貴咗, 如果價錢一樣就真係抵!

大宅

咦,收到佢彈出來訊息今日foodpanda回10%,咁好抵喎,唔知做幾多日呢,睇下pandamart有無岩買先

大宅

虎到金來勳章

多謝分享,我成功了,剛剛買了wastons,三件個人護理送消毒濕紙巾,$179.8回2.5%=$4.49,同平時一樣咁樣買,每次多幾蚊都唔錯
attach1/tmp/php6EU1Hy
attach2/tmp/phpXaDGb9

大宅

skyispink 發表於 22-8-5 10:28
咦,收到佢彈出來訊息今日foodpanda回10%,咁好抵喎,唔知做幾多日呢,睇下pandamart有無岩買先
...

我都收到啊,岩岩好今日落雨留係公司食午餐,試下用叫foodpanda,有10%回贈真係來得合時

大宅

虎到金來勳章 減齡達人勳章

!PO 發表於 22-8-5 09:54
未入黎之前以為講緊外國 cash back 呢類嘢, 好多年前有用過但發現經 cash back website 入商戶網站D價錢係 ...

調查結果如何?

子爵府

Haileybaba 發表於 22-8-5 12:40
調查結果如何?

哈哈, 返緊工仲未詳細研究, 但頭先睇咗佢條例, 講到明如果用 discount code 就冇咗回贈, 咁其實又唔係真係抵喎
例如屈臣氏間中有88折, foodpanda 我係買 Alipay 禮品卡, 點都平過用 shopback
就攞今日例子 foodpanda 有10%, 當我買個$60 lunch, 回贈 $6, 但如果我買 Alipay $50禮品卡 (用$42.5買) 呢度都慳咗 $7.5 (再加埋其他操作total慳咗 $9.5)

至於屈臣氏我係等有88折先買, 咁如果平日冇折扣但又要買嘢, 又或者買D公價貨品唔會減價, 呢個情況用shopback應該係有著數既

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

!PO 發表於 22-8-5 13:34
哈哈, 返緊工仲未詳細研究, 但頭先睇咗佢條例, 講到明如果用 discount code 就冇咗回贈, 咁其實又唔係真係 ...

今期支付寶有d買禮物卡真係幾抵,我之前都有買foodpanda禮券先叫外賣,但係佢每次只可用一張($100券最平$90買到)因為我每次一家四口食,平均$200-250叫一餐,但只可用一張券-$10,但如果佢而家做活動就shopback抵,但支付寶個優惠似係短期?

總之計計邊度抵就用邊度

首頁
23456...14

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊