自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

水晶宮

2024勳章

李伯話漸漸原諒呢啲年青人,但呢啲年青人連道歉都無一個,更遑論主動企出黎承擔責任
佢哋唔值得被原諒

男爵府

BK Milk勳章

熊熊老婆 發表於 24-3-25 09:34
我暫時見唔到! 呢幾年 , 因為係教會學校 ,身邊嘅黃老師全部都升職加薪 ,仲因為要升職所以返大陸交流 ...

放心!!我懷著信念,佢時辰未到啫

男爵府

BK Milk勳章

esmehouse 發表於 24-3-25 09:07
香港仲有班黃老師未走,所以要小心

仲好啦 佢仲有咁嘅信念都好㗎,等佢一世活再痛苦之中囉 我唔信呢班人可以敵得個國家、敵得過爺囉!!不過最慘佢哋會誤人子弟囉

珍珠宮

熊熊老婆 發表於 24-3-25 08:05
當時身邊好多黃老師,覺得佢係攞嚟,抵死!令我認清好多同事其實係佛口蛇心!
...

我識一個醫生,以佢嘅醫學知識應該知咁咁樣嘅創傻係好嚴重,但當我問佢,佢竟然輕描淡寫講唔知喎,根本佢已被黃黑物體洗腦,連基本嘅醫者心都失去!

男爵府

BK Milk勳章

mln 發表於 24-3-25 09:14
想知條友捉到未?
無人篤佢出來?

嗰陣時聽tvb新聞講好似話潛咗水,到依家都未浮返上面。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

兇手實有報應不得好死

珍珠宮

熊熊老婆 發表於 24-3-25 08:05
當時身邊好多黃老師,覺得佢係攞嚟,抵死!令我認清好多同事其實係佛口蛇心!
...

對,呢啲人我肯定割席

公爵府

牛年勳章

woodpecker 發表於 24-3-25 10:24
果D人又蠢,三觀又唔正

遠離呢D小人

已經遠離咗,因為唔夠佢哋惡 ! 只係心痛 啲學生繼續畀佢哋洗腦!

子爵府

cbeyond 發表於 24-3-25 08:12
我因為咁, 有些多年朋友再無聯絡了。

ps唔好講, 現在仲講呢d

我都係

侯爵府

himhim0502 發表於 24-3-25 09:41
因為2019 unfriend左好多黃人

X2,有班認識咗三十年嘅朋友就因為呢件事認清佢哋嘅偽善/醜陋嘅一面。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

shareen1109 發表於 24-3-25 10:58
仲好啦 佢仲有咁嘅信念都好㗎,等佢一世活再痛苦之中囉 我唔信呢班人可以敵得個國家、敵得 ...
洗學生都賤啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

Piaget 發表於 24-3-25 10:01
李伯伯真係好慘,真係唔敢想像佢當時承受既痛苦有幾痛!
我好記得當時仲有d所謂名人攞條片 ...

我都係,有啲朋友完全係不分是非黑白,到而家都冇聯絡,但我完全唔覺得可惜, 因為呢啲人你繼續同佢聯絡 扮冇事, 扮曬friend, 總有一日會喺你背後插一刀, 一有機會就會害你, 例如搬弄是非呀,週圍同人抹黑下你咁,跟住又扮好人安慰你。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

uhtcl2006 發表於 24-3-25 10:44
係,我到現在一樣勁憎黃c,班賤人毫無良知,政見可以唔同,但唔可以用政見唔同嚟搞破壞,對其他人做傷害行 ...

啱,唔好話點解仲分黃藍,佢哋係黑暴既所作所為我永遠唔會忘記,李伯當日受傷時睇班賤人既反應同咀臉,經已証明佢哋喪失左理智,泯滅良心

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

滅絕人性!

大宅

做個靚太 發表於 24-3-25 09:29
唔係講笑,果段時間,真係出街會驚,驚講錯一兩個字俾人圍,最記得係有次搭的士,個的士司機講起同行俾人圍 ...

嗰陣我大肚,好記得我老公同我講「老婆,如果我哋喺街遇到嗰啲人,有危險,你自己走先,唔好理我!」
我聽到真係想喊,點解香港會變左個咁既地方…

珍珠宮

kaiyi11 發表於 24-3-25 12:47
嗰陣我大肚,好記得我老公同我講「老婆,如果我哋喺街遇到嗰啲人,有危險,你自己走先,唔好理我!」
我聽 ...

我果段時間都大左肚,我老公係唔俾我出街,有時工都返唔到。。。最記得果時,如果出街,要好小心自己著咩色衫,真係無言。。。
記得有次,搭地鐵,我隨口講左句,最唔中意黑色,哇~身邊聽到嘅都即時望住我,嚇死我la!!!

大宅

回覆樓主:

我記得當年蕭若元 仲話係特技人

伯爵府

cbeyond 發表於 24-3-25 08:12
我因為咁, 有些多年朋友再無聯絡了。

ps唔好講, 現在仲講呢d

係呀,一講黃藍有些虛偽的人就會衝出黎話“仲講呢d“, 唔好意思佢地既惡行我係會記一世

男爵府

TATEYAMA 發表於 24-3-25 08:52
所以我點解咁憎黃絲,政見唔同啫,有冇必要淋電油放火燒人呀!有冇必要渠蓋打頭呀!惡到公路截停D車審犯咁 ...

Can’t agree more

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

李伯好慘! 係得葛小姐久唔久update 李伯狀況,希望李伯愈來愈好! 生活愉快! 兇手快D成之於法! 係謀殺罪

首頁
23456...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊