美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:belledog 的帖子

可以pm医生资料吗?我颧骨嘎斑都跟住我好多年,好想整咗距,

大宅

引用:回覆+jumpy+的帖子 醫生,結焦的,+會10月

原帖由 belledog 於 12-10-06 發表
回覆 jumpy 的帖子

醫生,結焦的, 會10月中做,應該做一次就ok,之前做咗test spot,個斑100% 冇咗!所以 ...
Can u pm thx

複式洋房

引用:+本帖最後由+belledog+於+12-10-6+23:11+編

原帖由 belledog 於 12-10-06 發表

回覆 karenmomo 的帖子
我想要醫生資料,thanks

男爵府

回覆 purplemelody 的帖子

觀塘邊個皮膚醫生?價錢點樣?可以pm嗎?thx

伯爵府

引用:之前係美容院,做咗6次,唔覺D斑淡咗,但影相

原帖由 purplemelody 於 12-11-30 發表
之前係美容院,做咗6次,唔覺D斑淡咗,但影相出來比較番未做之前又好似真係淡咗少少,但我唔滿意,後來有個朋友 ...
幾錢?

男爵府

畀面勳章

回覆:想做激光去斑,請幫忙!

Can i have doctor detail,thanks

大宅

可否pm我

別墅

回覆 belledog 的帖子

could you pls pm me the details??? many many thanks

大宅

Hi belledog,

Would you pm to me pls ? Many thanks!

禁止訪問

大宅

好想知個醫生資料 ,可以 pm 我ma ? THanks in advance ~

大宅

可否俾醫生既資料我呀,我想去斑好耐,但又唔知點做好,麻煩你,感激萬分

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我有都想做,可以介紹給我嗎?

洋房

jumpy 發表於 12-10-5 10:47
我有以下一些問題,唔該做過激光去斑的JM可否提供多些資料給我參考。

問題:
答:
1)妳們在哪區做? 尖沙咀
2)醫生/美容院? 香港皮膚診所
3)哪種型號?如C6,1064等 1064
4)做了多少次見到效果? 其實做一次已經看得出白左, 有D淡的斑, 2/3次都可以袪o既~
5)會否結焦? 有啊, 頭幾日少少啦
6)完成療程距今有多久? 我個個月做o既喎
7)收費如何? 買左十次攞discount, 除開千幾啦唔記得
8)療程後是否要用指定面霜和防曬用品? 一定要做足防曬架!!

複式洋房

Hi, belledog

可否俾醫生既資料我呀,我想去斑好耐,但又唔知點做好,麻煩你,感激萬分!

Thank you so so much!

大宅

回覆:purplemelody 的帖子

可否PM醫生資料比我丫!每次幾錢丫!
唔該

大宅

原帖由 purplemelody 於 12-11-30 發表
之前係美容院,做咗6次,唔覺D斑淡咗,但影相出來比較番未做之前又好似真係淡咗少少,但我唔滿意,後來有個朋友 ...
可以Pm醫生資料比我丫!每次幾錢丫!唔該

民房

黑店-DR GRIMM 格林醫學美容

"請各位注意:此乃一間黑店,已經有好多人因買了它的團購中招!上到去佢地會不停sell你話你團購買嗰個treatment唔啱你,叫你upgrade做第二隻treatment, 係咁話佢地都係想出黎個效果靚,等你做得好再介紹朋友去做。佢地會疲勞轟炸,煩到你簽為止,死都唔肯比你做團購個treatment! 佢地仲會不停話做分期好少$,用paypal碌你咭之後叫你自己打番上card centre 做分期,但其實佢地冇免息分期做,要比銀行收勁高息!大家千期咪中計呀!請大家forward出去等唔好再有人中招喇!"

太遲留意到哩段文字, 已中招, 各位SIS 不要做下一個我.....
大家記得FORWARD 哩段文字出去!

大宅

可唔可以PM 醫生d資料比我丫,pls

男爵府

想要去斑資料

首頁

尾頁

跳至