自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

123ivy 發表於 12-5-24 10:19
明呀. me too. 以前試過一段時間一次過迷上FB 3個games (Pet Society, Social City, Big City Life), 其實 ...
我最瘋狂o個段時間仲一個人開o左幾個account來玩o添呀..... 仲要玩埋Zanya種菜個game(唔記得咩名)..... 仲忙過返工呀!! 好彩抽身抽得快~

男爵府

chanc9_929 發表於 12-5-24 14:40
我最瘋狂o個段時間仲一個人開o左幾個account來玩o添呀..... 仲要玩埋Zanya種菜個game(唔記得咩名)..... 仲 ...
對喔, 其實唸番果時真係好無聊, 用了咁多時間和心機建設係d無謂無形野到, 有d game直情都本身close埋很耐, 有d你要唸番個名都想不到, 但就浪費了那時咁多時間, 如果果時好好利用, 對屋企對bb都好d. 都係果句, 好彩抽身得快. 我會以此為鑒

++++++++++++++++++++++++++++++
地球不只是屬於人類的,請大家尊重各生物生命!
++++++++++++++++++++++++++++++
不滿地產霸權,但同樣討厭文革式既批鬥手段,兩者同樣可耻!

男爵府

123ivy 發表於 12-5-24 14:47
對喔, 其實唸番果時真係好無聊, 用了咁多時間和心機建設係d無謂無形野到, 有d game直情都本身close埋很耐, ...
但我到而家都仲有好多朋友日日send勁多(係勁多)game request過來...... 真係唔明, 玩o左幾年, 唔厭o架咩?

水晶宮

小玲太太 發表於 12-5-24 13:41
有冇人想睇下JOSEPH MAN 件事?

有我組織一下

yes... 早洩人...... 我淨係聽可樂講個名咋.....佢無同我講detail...

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

chanc9_929 發表於 12-5-24 14:55
但我到而家都仲有好多朋友日日send勁多(係勁多)game request過來...... 真係唔明, 玩o左幾年, 唔厭o架咩? : ...

但有啲game玩開真係好有成功感架
之前我都迷咗玩cafe world,日日一開機第一時間入去玩咗先
不過上個月開始唔知仲乜發唔倒遊戲請求跟住無晒引就放棄咗lu

侯爵府

有我組織一下

我等你

大宅

有我組織一下

好啊 , E 單我零印象
d r m f s l t d'

大宅

小玲太太 發表於 12-5-24 13:42
其實我想問左好耐, 螞蟻人同曱由人有冇關係既?

螞蟻人同曱由人無關係, 係 曱由人抄人地個名啫。
d r m f s l t d'

男爵府

引用:Quote:chanc9_929+發表於+12-5-24+14:55+但

原帖由 kay4884 於 12-05-24 發表
但有啲game玩開真係好有成功感架
之前我都迷咗玩cafe world,日日一開機第一時間入去玩咗先
不過上個月開始 ...
咁我都瘋狂沉迷過我當然明白... 但我講緊o既係一個人玩六七個game, 玩左幾年仲係咁樣玩緊, 日日send勁多request過來o個o的.....

侯爵府

chanc9_929 發表於 12-5-24 15:33
咁我都瘋狂沉迷過我當然明白... 但我講緊o既係一個人玩六七個game, 玩左幾年仲係咁樣玩緊, 日日send勁多req ...

其實我都唔止6-7個games

有時覺得自己做忙過返工

男爵府

引用:Quote:chanc9_929+發表於+12-5-24+15:33+咁

其實我都唔止6-7個games

有時覺得自己做忙過返工
: wahaha: 我沉迷o個段時間都一樣, 我仲要開幾個account之餘, 要開個excel mark低晒每個account分別有咩食材/ 工具...... 所以而家抽o左身咪特別覺得玩game無聊囉!

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 kay4884 的帖子

妳有冇咁多時間

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

44頁, 點追呀

被封戶.... 最樣衰果個, 咪就係早涉人lor

死唔斷氣之後返過黎幾次, 死n次都仲無限復活

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

侯爵府

chanc9_929 發表於 12-5-24 15:42
: wahaha: 我沉迷o個段時間都一樣, 我仲要開幾個account之餘, 要開個excel mark低晒每個account分別有咩食 ...

早一個月就係咁.........中晒毒
c6仲話我玩game咪玩囉寫黎做乜

侯爵府

jessie814 發表於 12-5-24 15:44

妳有冇咁多時間

計晒時間,到夠鐘先過返去嘛

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有我組織一下

當年你同佢跳崖倒數, 駛出一招"一蕉收狸皮" , 到宜家我諗起仲覺得好笑

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

妳哋太勁太高leave

男爵府

引用:Quote:chanc9_929+發表於+12-5-24+15:42+:+

早一個月就係咁.........中晒毒
c6仲話我玩game咪玩囉寫黎做乜
如果我C6知道一定鬧爆我, 所以我用excel唔用紙寫...

侯爵府

牛精仔 發表於 12-5-24 15:53
當年你同佢跳崖倒數, 駛出一招"一蕉收狸皮" , 到宜家我諗起仲覺得好笑

有冇簡介

好想8下天

侯爵府

chanc9_929 發表於 12-5-24 15:54
如果我C6知道一定鬧爆我, 所以我用excel唔用紙寫...

咁我好啲
只要搞得掂屋企啲嘢佢就唔理我玩到天昏地暗

首頁

尾頁

跳至