影視娛樂

跳至

首頁
34567...18

尾頁

大宅

回覆 fatgirlfat 的帖子

女主跟她坦白依場戲,做得好好,無言以對,大家相擁....

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

等待13

大宅

回覆:Hugo0804 的帖子

超好睇

侯爵府

Hugo0804 發表於 16-4-11 23:45
我又係,反而期待呢套多過太陽,每一集超虐心,但又想追,放唔低咁,海邊又煲多次,11集尾又睇多次,傷感得 ...

我睇太陽到14集, 其實已經唔係好想睇... EXACTLY就係覺得極唔合理, 有乜理由男一中咗幾槍去到醫院心臟都停埋, 救返後即時可落床無事無幹去阻止個北韓人

聽你地介紹睇結婚契約, 睇咗兩集, 好睇呀

女一演得比上流社會時好

伯爵府

tsewong 發表於 16-4-14 09:41
我睇太陽到14集, 其實已經唔係好想睇... EXACTLY就係覺得極唔合理, 有乜理由男一中咗幾槍去到醫院心臟都停 ...
, 仲爭兩集, 睇埋就算, E15開頭又中槍, 大佬呀, 你要死幾多次至夠, 你呢個軍人都算命苦, 打不死咁, 唔使咁煽情掛

伯爵府

tsewong 發表於 16-4-14 09:41
我睇太陽到14集, 其實已經唔係好想睇... EXACTLY就係覺得極唔合理, 有乜理由男一中咗幾槍去到醫院心臟都停 ...
呢套老套得黎又得到各位讚賞, 真係要開黎試下, 睇下有咩吸引到我先

侯爵府

soscho 發表於 16-4-14 09:53
, 仲爭兩集, 睇埋就算, E15開頭又中槍, 大佬呀, 你要死幾多次至夠, 你呢個軍人都算命苦, ...

就係因為爭嗰兩集所以我應該會捱埋佢, 但又中槍, 唔係化

又係玩宋慧橋做手術救返佢呢條橋????

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

這劇雖然老土,但寫情好細緻,女主母女情甚至前奶奶對佢嘅情、男主母子情、男女主的朋友愛、男主媽媽的兄妹情,同男主爸爸一家為了錢為了權力,冷酷無情成了一個好大嘅對比,所以覺得好睇。另外,真係唔明女二點解接親都係呢種不討好嘅重覆角色,想上位做女一都難。

珍珠宮

引用:Quote:Hugo0804 發表於 16-4-11 23:45 我又

原帖由 tsewong 於 16-04-14 發表
講中我心聲,冇理由心臟都停埋,仲可若無其事去阻止個北韓人,當觀眾係白痴咁

伯爵府

wyl 發表於 16-4-14 10:24
這劇雖然老土,但寫情好細緻,女主母女情甚至前奶奶對佢嘅情、男主母子情、男女主的朋友愛、男主媽媽的兄妹 ...
你一講起老土, 我𥤮然諗起親愛的恩東, 呢套某程度上都幾土, 但又真的寫得好, 睇得人很入戲.

女二個樣唔差, 又唔係邪牌樣, 身材仲好正, 但太多人有呢d條件, 會唔會想殺出血路呢......

我又即時諗起星星女二, 佢係假面入面又係做反派, 不過佢個樣就邪好多, 可能已經定了型

侯爵府

Hugo0804 發表於 16-4-14 10:27
講中我心聲,冇理由心臟都停埋,仲可若無其事去阻止個北韓人,當觀眾係白痴咁

...

我睇時心諗, 大佬你中咗幾槍呀, 又未止血, 又未做手術拎返子彈出來, 仲啱啱休克完死過返生, 可以即醒連氧氣罩都唔帶不特止, 仲可以落床, 企到仲行到????

另一個bug係男二揸緊車, 突然同女二咀, 咀咗幾次同唔係一兩秒, 但架車行緊, 咁危險仲唔撞車

結婚契約條橋係老土, 但起碼合情理呀

侯爵府

soscho 發表於 16-4-14 10:38
你一講起老土, 我𥤮然諗起親愛的恩東, 呢套某程度上都幾土, 但又真的寫得好, 睇得人很入戲.

女二個 ...

我覺得女二越整越似周慧敏...

今次女一冇再碌大對眼, 好過上流社會好多, 嗰套有三白眼

伯爵府

tsewong 發表於 16-4-14 10:39
我睇時心諗, 大佬你中咗幾槍呀, 又未止血, 又未做手術拎返子彈出來, 仲啱啱休克完死過返生, 可以即醒連氧 ...
呢度sell 自動行車系統, 不用人手喎

翡翠宮

引用:Quote:Hugo0804 發表於 16-4-14 10:27 講中

男二kiss按左自動行車制,廣告黎

侯爵府

soscho 發表於 16-4-14 11:05

下, 咁都得???

伯爵府

引用:Quote:soscho+發表於+16-4-14+11:05+呢度se

下, 咁都得???
值入廣告黎
部車有自動行車

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

soscho 發表於 16-4-14 11:05
係呀,我睇到呢度跟住諗起《他來了請閉眼》部Andy

珍珠宮

tsewong 發表於 16-4-14 10:47
我覺得女二越整越似周慧敏...

今次女一冇再碌大對眼, 好過上流社會好多, 嗰套有三白眼
佢拍主君時已覺佢好似周慧敏,但主君裡面做小太陽討好好多,之後接幾部戲都係呢種克人憎女二角色。

子爵府

引用:Quote:soscho 發表於 16-4-12 11:37 似唔似

原帖由 bb2 於 16-04-12 發表
賣肝, 腦瘤, 二奶仔, 假結婚, 大耳癃....不過演員做得好好, 將老土橋好自然咁演譯出黎, 搞到自己入晒 :goo ...

珍珠宮

引用:Quote:tsewong 發表於 16-4-14 10:47 我覺

原帖由 wyl 於 16-04-14 發表
佢拍主君時已覺佢好似周慧敏,但主君裡面做小太陽討好好多,之後接幾部戲都係呢種克人憎女二角色。 ...
整容整過龍

首頁
34567...18

尾頁

跳至