自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章

其實佢個 d 全部都係外國既 jumbo
pack 為起真係平 d , 我上次去買
lipton 茶包 3 大 pack $ 60 ..... 係
pk shop 一 pack 都 $ 35 啦 !

原帖由 堯堯豬媽 於 09-7-15 21:32 發表

用緊喇~~~好用!!!
太多野抵用又有質素,漏左講一D都5奇

大宅

原帖由 sharonmok 於 09-7-15 14:26 發表
嘩!咁重點拿呀!
有無送貨架!

有架~買滿750就送貨~不過米就唔送~你問下門市d姐姐佢會同你講架~

大宅

原帖由 MM2005 於 09-7-15 13:12 發表

老公話大陸都有此款呀,仲話好平,點解香港咁貴?

大陸果隻係假貨黎架~呢隻洗粉吉吉島同百x有得賣~細細盒都都賣好貴~我計過價真棧係平既~一盒都用到成年架(我兩日一機衫)

大宅

sales 介紹$14- Luncheon Meat:
我 用來煮通心粉+切粒luncheon meat 已經夠味(for 2yrs old bb)

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 堯堯豬媽 於 09-7-15 21:31 發表

$39/5kg

轉咗食呢隻米一段時間, 平d之餘, 食落都唔錯.

伯爵府

家姐話 coffee mate powder 好正 wow!!:)

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

MM2005

actually i always want to try this 消毒藥水 a long time..係咪真係好好 ?? 如果係我this weekend 即買先...

我就食左佢d米都4年喇.好好食.
仲有skippy peanut butter, 冬陰功 noodle , salad dressing..日本烏冬...椰將 (煮curry用)..介花子油 (Salon Size )

原帖由 MM2005 於 09-7-15 13:17 發表
睇晒你地講買咩,但無人講此款?
我昨天買了消毒藥水(即同滴露一樣,D味都好濃),一大桶5L-$90,用足一年!
一年都無加價,我放落洗衣機呀,洗澡用的!

子爵府

沖~棉花糖朱古力粉
葡萄杍油
三合一咖啡

維他命E油[搽]
好多"正'貨,我會兩,三個月去入一次貨,因它們喲裝好大件....

男爵府

今日去買韓國麵要$22/5,我買左第二個牌子勁辣既麵
仲買左朱古力,oat,skippy,milk...都係百幾元

珍珠宮

畀面勳章

我今日買左一盒保先紙、二包麥皮果仁、一包100即沖咖啡、一包三角形朱古力。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

100即沖咖啡 - How much ????

原帖由 bb女女 於 09-7-17 19:49 發表
我今日買左一盒保先紙、二包麥皮果仁、一包100即沖咖啡、一包三角形朱古力。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我都想買呢隻 ..... 明天拉車仔去買先

原帖由 高齡牛師奶 於 09-7-16 16:44 發表
MM2005

actually i always want to try this 消毒藥水 a long time..係咪真係好好 ?? 如果係我this weekend 即買先...

我就食左佢d米都4年喇.好好食.
仲有skippy peanut butter, 冬陰功 noodle , salad dressing.. ...

珍珠宮

畀面勳章

$69叻(n)

原帖由 florence0204 於 09-7-17 22:05 發表
100即沖咖啡 - How much ????

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我想知消毒藥水有冇劍牌滴露咁香,我好鍾意佢果隻味,如果係就正勒。

男爵府

Bertillo Classco olive oil, 5L size, just wonder is the best place to buy olive oil here?

大宅

thai既糙米粉(乾)v. good

thai既糙米粉(乾), 2包一扎,$12+. My mom like it as she aged 80+. Everytime I bought a box for her

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ARM ARM 我都買左, 多謝推介

原帖由 liuiris 於 09-7-18 16:40 發表
thai既糙米粉(乾), 2包一扎,$12+. My mom like it as she aged 80+. Everytime I bought a box for her

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我買左原味, 有柔順個隻份量少 D 為起黎貴 D

原帖由 LeeAnnMama 於 09-7-18 00:05 發表
我想問下有用開Tide洗衣粉o既媽媽,你地係用邊隻
架?因我見到有3隻,一隻係original, 一隻係有柔順
劑o既,同一隻for漂白o既~3隻裡面邊隻比較香呢??
同埋可以講下點好用法嘛~~?
Thanks alot~! ...

首頁

尾頁

跳至