跳至

首頁
34567...90

尾頁

男爵府

hi forty,
i need to go to work ga,and u?
屋企裹是由奶奶及印印湊仔,我是和他們一起住的.
你們全部試過出來聚會未呀?

伯爵府

畀面勳章

原帖由 winpoopoo 於 10-5-5 20:29 發表
hi forty,
i need to go to work ga,and u?
屋企裹是由奶奶及印印湊仔,我是和他們一起住的.
你們全部試過出來聚會未呀?

我哋耐不耐便會約出來吹吓水 去吓旅們咁

子爵府

winpopoo

我要番工呀, 唔係件負資產點攪。
下次gathering 你如果啱時間就一斉啦。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

男爵府

forty,bunnylee,thanks!
ok la, i will come out next time when you have another gathering.
where do u lived?

伯爵府

畀面勳章

原帖由 winpoopoo 於 10-5-6 14:38 發表
forty,bunnylee,thanks!
ok la, i will come out next time when you have another gathering.
where do u lived?

我"細佬"也是住牛徑的

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我想要板長壽 C 印花呀 ~
邊個唔要比呀 ~

伯爵府

暑假大家有冇興趣返大 6 玩呀 ?
我諗住搞個兩 / 三天自由行.
行程 : 羅湖搭巴士去大梅沙 (睇人數決定 book 車定巴士 )---->酒店 check in (約四百 / 房) ----->華橋城 / 大梅沙玩水 / 水上活動 -----> 海鮮餐 ----->酒店

因有小朋友關係 ..... 行程唔會太緊密.
可以一日華橋城 , 一日海灘 (酒店對面就係灘,超方便)

子爵府

我有興趣呀!

不過sat淘淘有好多堂上, tom lee 同jolly kingdom冇得請假補堂, 唔捨得唔番學呀。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

伯爵府

畀面勳章

原帖由 三個白白豬 於 10-5-6 23:10 發表
行程 : 羅湖搭巴士去大梅沙 (睇人數決定 book 車定巴士 )---->酒店 check in (約四百 / 房) ----->華橋城 / 大梅沙玩水 / 水上活動 -----> 海鮮餐 -----> ...

你哋定咗日子先啦 我 CHECK CHECK 個期先

伯爵府

我諗住暑假呀 , 你知你地幾難約架啦 ~
如係的話 , 就 8 月頭得唔得呀 ?

7月我諗住去旅行 , 一係新加坡 , 一係就布吉.
布吉真係好心動呀 , 而家二千幾咋 , 玩 d 野又啱小朋友....親親大自然麻

男爵府

bunnylee,牛徑好住呀,又方便.

forty,你仔仔或女女幾大呀? 通利or jolly kingdom 's course is it good? i have trail class in JK b4, but now i am joining Kids corner playgroup.

白白豬, my son havent passport to go china,so i cant go with u la,maybe next time la,thanks!

公爵府

畀面勳章

原帖由 三個白白豬 於 10-5-6 23:10 發表
行程 : 羅湖搭巴士去大梅沙 (睇人數決定 book 車定巴士 )---->酒店 check in (約四百 / 房) ----->華橋城 / 大梅沙玩水 / 水上活動 -----> 海鮮餐 -----> ...

暑假大梅沙勁多人

子爵府

winpoopoo

我有一個大大女, 一個細女 - 下個月5歲。

jolly kingdom我都係3月試過一堂, 阿女勁鍾意, 成日問住我, 聽日正式第一堂。阿女一兩歲嗰陣都有join kids corner, 都ok, but佢嗰陣就唔係好投入, 佢最開心就係玩個波波池。

白豬
布吉我都鍾意,未去過嘛。
8月頭我細路話去海南, 你定咗去邊同行程先, 我或者會変心去你樹都唔家。

伯爵府

原帖由 noodles9112002 於 10-5-7 13:42 發表

暑假大梅沙勁多人

咁布吉啦 !
我諗住七月頭去呀 !
因仲算係淡季麻 ~
一齊去呀 ~

40+ , 一齊去呀

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 noodles9112002 於 10-5-3 09:12 發表
forty
你地真係好經常遇到可以吹水

reego
隻腳好返未呀??

都仲痛,頂硬上返工,小心d行!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔知搞o麥呢幾日成日上唔到bk,做咗遊客,成日重新打脹號,密碼不符,話5次脹號不符,暫停15分鐘再試,試到煩晒!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

o尋日做做吓野,下午比公司阿頭急call番公司簽野,話昨是3個月試用期最後1日,心稔可能過唔到試用期,我成日傷腳,比7日通知我!番到去等咗成半粒鐘阿頭同人事部同我傾,話要延長試用期2個月喎,話阿頭同佢都滿意我工作,但因3月份頭收到d客戶書面投訴話我稍為大聲講野喎唔夠溫柔,另又係3月頭有d舖話我執貨散亂,出咗張warning letter比我,要我改善要延長2個月試用期,依+都5月仲攞住3月頭,我隻腳受傷前d舖投訴同我講!66話可能我隻腳傷過2次再睇吓我適唔適宜做呢份工?

伯爵府

幫咗屋企大小魔怪,7月暑假報咗廣州黃埔軍校5天!

公爵府

畀面勳章

入會送奶粉
http://www.mamastation.com/modules/news/article.php?storyid=1553

大宅

原帖由 reego 於 10-5-8 08:23 發表
o尋日做做吓野,下午比公司阿頭急call番公司簽野,話昨是3個月試用期最後1日,心稔可能過唔到試用期,我成日傷腳,比7日通知我!番到去等咗成半粒鐘阿頭同人事部同我傾,話要延長試用期2個月喎,話阿頭同佢都滿意我工作,但因3月份頭收 ...

又加兩個月試用期, 又幾慘喎, 不過工傷都冇扣妳人工, 都冇咩所謂啦.

首頁
34567...90

尾頁

跳至