自由講場

跳至

首頁
34567...32

尾頁

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:搭飛機咁樣選座位, 你地講得有冇問題?

呢D人真係好衰!將來孩子一定有樣相樣,會做一個自私的人!

水晶宮

哩條友自私到不得了啦, 咁樣攞位直情仲要係博懵心態, 過年d機一定full架啦, 真唔明佢d朋友仲要like佢果下真係O晒咀, 黑白不分
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

大宅

回覆:搭飛機咁樣選座位, 你地講得有冇問題

佢咁樣好自私! 係因為佢選位選到咁人哋一家3口先要隔住坐佢哋3行中間單丁位,lee D衰人累人累己!!

珊瑚宮

引用:同學仔媽媽係FACEBOOK+POST,+我睇完大開眼

原帖由 小福媽媽 於 13-03-02 發表
同學仔媽媽係FACEBOOK POST, 我睇完大開眼界, 但其他人又覺得同學仔媽媽係對
, 大家點諗?
mouth:佢就一時意氣,但人地睇佢,可能包括那些附和的,都會低咗幾級

子爵府

咁自私,都唔知佢點身教.坐中間果個多得佢唔少. 黑人憎

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

BaoBaoLung 發表於 13-3-2 10:19
想耍小聰明, 人又自私, 寧願六個單獨座都唔讓一行出來, 損人不利己, 衰到冇朋友

:igiveu ...
佢以為人地一定會同佢調, 佢覺得走廊一定好過夾係2個唔識的人中間,
點知人地寧願3個坐中間都唔換, 我估人地都睇出佢自私, 6人坐9個位

子爵府

自私佼佼者

伯爵府

BK Milk勳章

一樣米養百樣人.... 正正就係呢D人!!!!!
認真就輸了!

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

自食其果:;pppp:

翡翠宮

減齡達人勳章

佢地咁樣揀位本身我覺得冇問題,反正所有位都係自由揀,可能有啲人揀得仲自私過佢地,但佢地唔應該博冇人坐中間位囉。新年點會唔full丫,用個腦諗下啦,虧佢仲話自己好叻。fb啲人係咪都like一餐架啦,就算你話今日好黑仔,跌左個銀包,都會有人like你。越嚟越唔鐘意上fb。

珍珠宮

春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

引用:同學仔媽媽係FACEBOOK+POST,+我睇完大開眼

原帖由 小福媽媽 於 13-03-02 發表
同學仔媽媽係FACEBOOK POST, 我睇完大開眼界, 但其他人又覺得同學仔媽媽係對
, 大家點諗?
極品愛生事家庭

大宅

琛媽 發表於 13-3-2 10:35
哩條友自私到不得了啦, 咁樣攞位直情仲要係博懵心態, 過年d機一定full架啦, 真唔明佢d朋友仲要like佢果下真 ...
我最最最最唔明係, 點會仲有人like佢這個近況

子爵府

自私精……仲比like

我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

佢既行為真係唔得.. 好心啦... ... 係唔係第一次坐飛機呀... 咁無聊... 一早預左會有依個問題發生啦... ...

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:勁自私,抵佢地個個單獨坐

原帖由 LedTV 於 13-03-02 發表
勁自私,抵佢地個個單獨坐

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

伯爵府

好多人都係咁,我搭長途機見唔少,因為可以打橫瞓 ....

侯爵府

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

低C, 佢都算都爆

大宅

勁自私

首頁
34567...32

尾頁

跳至